.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Obrqzvane?

Guest

Obrqzvane?

Kakvo 6te re4e da si obrqzan?
    Koji4kata izob6to da q nqma ili da e tolkova malko ostanala 4e da nemoje da pokrie glavata?
    Nqkade iz foruma 4etoh 4e imalo pi4ove s malki koji4ki, kakvo ozna4ava malki?

Ako mojete da dadete i malko snimkov material
    10x Predvaritelno

Супер фен
    знчи виж нали кат е в ерекция всеки хyй е с оголена или полу оголена главичка обрязването означава и кат ти е мека патката пак да се вижда главичката

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    знчи виж нали кат е в ерекция всеки хyй е с оголена или полу оголена главичка обрязването означава и кат ти е мека патката пак да се вижда главичката
    хЪх .. невероятно обяснение

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

ricci_master
    Guest

wow

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    мхм... Ще трябва да се съглася... Много точно обяснение...

Повече от фен
    С две думи.... и да ти е мек и да ти е твърд главичката пак ти е заголена. Прави се от хигиени съображения (макарче ако си го миеш всеки ден е се тая) тъпото е че се намаля чувстителността по тоя начин, съм чувал.

Guest
    Ами да ти кажа грешно си чул... не само че се кефя мн повече от други доколкото съм чувал... ами и мойта имам чувството че ще ме заколи от кеф,щото целия ми гръб е надран .. хах

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами да ти кажа грешно си чул... не само че се кефя мн повече от други доколкото съм чувал... ами и мойта имам чувството че ще ме заколи от кеф,щото целия ми гръб е надран .. хах
    Малолетен тип!!!
    А по темата....да те вече ти казах...само,че усещането е различно.....зависи преди това как си го правил!Защото ако ти е било страшно готино едвали сега ще ти е по-зле...но ако е било с неква страшно зле....а са с неква яка мацка....съвсем друго е усещането

Анонимко написа:

да си резана карабина не е лесно а?

a i az da popitam - povecheto ot momchetata obryazani li sa? i koga e prieto da se pravi tova?
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Фен
    Град
    Belene
    В нашия град се обрязват само турците и то още като са малки.

Град
    На Луната :)
    Моята се вижда ама не съм рязан Просто имам готина патка
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Град
    На Луната :)
    Цитирай Първоначално написано от Ive70
    В нашия град се обрязват само турците и то още като са малки.
    Ай тез деца хем не знаят хем говорят.....Обрязявали са турците само обрязват се те да ама и българите се обрязват ако имат проблеми с заголването на патката моето момиче
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

само турците и чифутите ги правят кабрио или по точно резани карабини нема резани българи

Re: Obrqzvane?

[quote="Анонимко"]Kakvo 6te re4e da si obrqzan?

SMESHNO TI E NESHTO NE TI GO POJELAVAM DA VIDISH KAKVI BOLKI SA NQMA DA TI E TOLKOVA SMESHNO

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Перпуциума го няма пиши в гугъл и ще намериш много подробни описания
    http://vbox7.com/play:72a1576e
    ето ти едно образователно клипче и се светни малко ... не е препоръчително за хора със слаби сърчица !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Асеновград, България
    Темата е стара!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си