.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен

Бирена мая

Я кажете кой от вас пие и забелязъл ли е някаква промяна - към добро или не , защото освен за онези неща,които ги пише на опаковката (за подхранване , укрепване ала бала)съм чувала че от нея се дебелее ВЯРНО ЛИ Е ?

birenata maq poprincip pro4istva kravta,maha do nqkva stepen papkite...a za nadebelqvaneto,nz!tq maika mi pie6e,no ne sam zabelqzala da e ka4ila nqkoe kilce.dori i da se nadebelqva nqma da e fatalno...nqkolko grama sigurno,a v kraen slu4ai 1 kg,ot koito ne se umira vse pak
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами какво да ти кажа, прочиства кръвта, а приятелят ми я пиеше, защото ходи на фитнес, така че...може и да качиш нещо, незнам.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Охоо .. по настояване на майка пия вече г/д от година . Нищо не ми е станало - нито съм по-дебела , нито съм по-красива . Аз лично не виждам голяма файда , освен тва че примерно не ми се напукват много устните , косата ми е по-здрава от преди и мисля , че това е всичко .
    Иначе я пия два месеца , един почивам . Така ми препоръча лекарят . Нз що
    Но наистина много хора са дрънкали че надебеляват от това . Просто не е възможно от хапчетата да са качили . Всичко е въпрос на режим . Верно е , че витамините правят там ала - бала и ти се яде , но за качването на кг си зависи само от тебе .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Аз Преди доста години пиех в продължение на няколко месеца бирена мая по препоръка на лекар за изчисване на Ечемици по очите .. и чесно ви казвам че напълнях .. родителите ми бяха сигурни че е от нея понеже аз тогава бях малка ината и по цял ден почти нищо не ядях .. отидохме пак на лекар и тои сам го каза от тва е било .. но каза че на всеки организъм влияяе различно ..
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Значии от бирената мая се дебелее, ако не тренирате. Аз пиех заради пъпките.. ама нещо не помогна, косата ми обаче стана някаква мека и гладка
    Инче да дебелее се, ама ако ходите на фитнес или на тичане или плуване, няма да ви се лепне

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ех защо нямах интернет като бях на 8-9 щях предварително да знам
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Вие на хапчета ли я пиете ?

Мега фен
    Град
    SF
    Аз пия бирена мая от много време - 1 месец пия, 1 по4ивам и не усещам да се надебелява изобщо. Ина4е има някакъв ефект - заздравява ми косата и ноктите, излизат ти пъпки зна4ително по-малко и по-рядко, а и минават много бързо, така 4е за мене ли4но има полза

Робинята на Quench

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    az pia i prosto imam po golam apetit ot koeto ne se otslabva

Повече от фен
    Ami az predi okolo 2-3 meseca bqh zapochnala da q piq,no beshe za kratko vreme okolo 1-2 meseca!Mislq,che nqmashe vidim rezultat da sym nadebelqla,no vse pak q bqh izpolzvala mn kratko vreme!

P.S.Pyk i to zavisi ot organizm,na nqkoi im vliqe zle (kato nadebelqvat),na drugi-ne!Vseki si e razlichno!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Birenata maq na Soma q piq ot 6 godishna...koeto kato go smetna pravi 13 godini upotreba.pravila sum i prekusvaniq est,no za ne poveche ot 1-2 meseca,vzimah po 2-3-4 hapcheta na den,kogato trenirah sustezatelno(okolo 10godini) i sled tova proudljih da si piq po 1-2 hapcheta dnevno,kogato si gi vzimam redovno,pri men efekta e vidim-nqmam pupki,kosata ne mi pada,noktite mi ne se chupqt i t.n.ne sum kachila kila ot neq,ako ne drugo,to prosto zashtoto obicham da hodq pesha,puk i imam dobur metabolizum.apetita naistina se uvelichava,no tova ne znachi,che az nepremenno uvelichavam i konsumaciqta.to chovek vuv vs trqbva da se ogranichava,tui che pochni da si q piesh,ne se zapuskai fizicheski i da vidish kak shte zabelejish polojitelni rezultati.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си