- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kvo da pravq
Nz kak da zapo4na
Vski4ko e tolkova obarkano
Zna4i taq god 6te stana na 20,a o6te ne sam spala s mom4e
Tva stranno li e
S gadjeto mi hodim ve4e 1 god i o6te ne sme bili zaedno,ne za6toto toi ne iska/toi si e vinagi gotov/,a za6toto az ne iskam-prosto me e strah ot tolkova mn ne6ta/zabremenqvane,vaob6te vsi4ko,svarzano sas sexa mi struva sta6no/
Kak da se otpusna i da ne mislq za gluposti i kak da razbera dali tova e 4ovekat,s koito iskam da bada-toi sa6to e devstven
V edin moment izgarqm ot jelanie da mu se otdam,a v dr me e tolkova strah i nz dali iskam da sam s nego?
Pomognete mi
Няма как да ти помогнем, ако ти не си помогнеш сама. Просто се отпусни и не мисли за тези неща от които те е страх. Кажи си щом всички го правят защо аз да не мога. Помисли си колко ще ви е хубаво и така![]()
4etoh mn ne6ta v toq forum,svarzani s 1 pat i si kazah,4e sam gotova
Kazah go i na priqtelq mi-a toi znaete li kvo mi otgovori:"Az iskam naistina da si gotova,a ne samo,za6toto nqkakvi ot nqkoi si forum sa ti go kazali"
Mn zle se po4uvstvah
Ами от една страна е прав. Трябва ти да го почувстваш, а ние просто ти даваме малко подкрепа и позитивно мислене![]()
Преди да направиш нещо, прочети за тези неща, които те притесняват и тогава може би ще се поуспокоиш малко.Ако искаш да го направиш-направи го.То по тази логика, ако те е страх, ти трябва да си останеш девствена, а и все пак приятелят ти не може нищо да не разбира.
ne znam dali znae6....no ne biva da 4aka6 Gospodin IDEALEN....prosto za6toto toi moje nikoga da ne se poqvi.... Vqrno 4e parviq pat e vajen, osobeno za vas jenite...no ne moje6 da 4aka6 cql jivot...pak i nqma za6to da se 6a6ka6...prezervativite garantirat dostata4na sigurnost, ako ne ti stiga pii i hap4eta....i vsi4ko 6te bade ok....
Seksa ne hape....toi e nai sladkoto ne6to, koeto moje6 da si predtsvi6![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
купи опаковка презервативи и една бутилка хубава водка и се дръж като голямо моми4е
Според начина,по който представяш приятеля си,мога да си мисля,че е свястно момче.Помисли-цяла година е с теб и те чака да бъдеш готова и сигурна в това,което искаш,явно държи на теб наистина,щом не те пришпорва и очаква ти сама да го поискаш...
Относно това,за което те е страх-предполагам,че е нормално да имаш такива опасения,но ги разсей,помисли трезво,както казаха преди мен-презервативите са сигурен начин за предпазване,много хора им се доверяват,можеш спокойно и ти![]()
А и поговорете открито за нещата,които ви тревожат и двамата,може да не се притесняваш толкова след това![]()
Успех![/quote]
spored men vinagi ima parvi pat i ot vsi4ko se strahuva6 parviq pat da ne se izloji6 ili da nqma lo6i posledstviq no po dobre napravi parvata kra4ka i prodalji napred vse pak si ve4e na 20 ima hora deto sa bili na 14 kogato za prav pat sa go pravili
HeiNai-vajnoto v slu4aq e da poslu6a6 surceto si! Nqma smisul da go pravi6, za6toto "taka trqbva" ili ne6to ot sorta. Ako ne si gotova, prosto nedei! V kraina smetka i tqloto ti i jivotut si e tvoi. No, nali znae6 - ot opit glava ne boli, a i sexut ne e stra6no ne6to, za tova otpusni se i ako se 4uvstva6 gotova DAVAAAAI
![]()
Mi ... otidi v tqh dori i da te e sram i to posle 6te se naredqt ne6tata kat te fane na tqsno :P
Hei Nai-vajnoto v slu4aq e da poslu6a6 surceto si! Nqma smisul da go pravi6, za6toto "taka trqbva" ili ne6to ot sorta. Ako ne si gotova, prosto nedei! V kraina smetka i tqloto ti i jivotut si e tvoi. No, nali znae6 - ot opit glava ne boli, a i sexut ne e stra6no ne6to, za tova otpusni se i ako se 4uvstva6 gotova DAVAAAAI![]()
Jivotut e kratuk, za tova jivei go kato za posledno!!!