- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SeX s brat mi
zdr. hora nz kvo mi stava no nqkolko pyti synuvam 4e pravq sex s brat mi.I kato se sybude se otvra6tavam ot sebe si.Nqkoi znae li na kakvo se dylji tovaPomognete mi pls
Липса на секс?Ако си много загоряла...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
emi az si imam priqtel ne sam lizbiika no sam sanuvala 4e sam sas sestra mi i ko da napraqkat se sabudih si kazah 4e e san i 4e tva e plod na izvratenite fantazii na koito e podlojen vseki
spox
vuzmojno e ako e gotin.spoko zabravi vsi4ko
vuzmojno e ako e gotin.spoko zabravi vsi4ko i povuzmojnost ne misli pove4e za tova
seksa s rodnina o3na4ava 4e imate mn golqmo doverie na to3i 4ovek taka 4e ne se pritesnqvaite
Спокс,това е просто един сън .Може да е от липса на секс,от това че брат ти е мн готин или просто да е било сън,който няма нищо общо с реалността!Не се шашкай чак толокова!![]()
Това е било само сън,приеми го като такъв и не се упреквай.
Еми какво чакаш,бягаи да го изчукаш![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
S1n,prosto s1n. Kvo se vprqga6. Verno e t1pi4ko s brat ti,ama go zabravq6 i taka.
Look deep inside me ...
hmm nz ama sys sigornost ne e ot lipsa na sex![]()
![]()
![]()
Еми за мен не е нормално, но се опитай да не го сънуваш.Поне се помъчи.
аз ти предлагам да напраиш секс с брат ти и всичко ще свьрши а може би нова сексуална врьзка
Земи почети малко Фройд и след това се самоубий по най-мазохистичния начин. Ще гориш в ада, грешнице.Първоначално написано от kofti^trypka^f
![]()
![]()
![]()
Poradi lipsata na SEX e spored men ...![]()
hmm az si padam po otka4enite ne6ta, no s brat ti - PO-DOBRE NExaxaxa, qvno naposleduk si imala nqkakvi emocii s nego, za tova go sunuva6. Ne se pritesnqvai, 6te otmine. Ako li puk ne....lele ne mi se misli :P
Jivotut e kratuk, za tova jivei go kato za posledno!!!