.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

az sam na 21 i sam .......... :oops:

trqbva li da se sramuvam ot tova che sam na 21 i sam oshte devstavena,neznam kakvo da pravq edno momche iska da e s men dobro momche e no..nali se seshtate che shte poiska neshto i az nqma kak da mu kaja...prosto shte mi se izsmee v liceto i to ne samo toi vseki shte mi se izsmee

Повече от фен
    Еми ако иска да е с теб заради самата теб няма да ти се изсмее.Пък и има момчета, които не биха ти се присмели за това, би им направило удоволствие да са с някое момиче, което се е запазило толкова дълго.Аз обаче не разбирам как си изкарала до 21 без секс...ама всеки си знае сам за себе си де
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Re: az sam na 21 i sam .......... :oops:

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    trqbva li da se sramuvam ot tova che sam na 21 i sam oshte devstavena,neznam kakvo da pravq edno momche iska da e s men dobro momche e no..nali se seshtate che shte poiska neshto i az nqma kak da mu kaja...prosto shte mi se izsmee v liceto i to ne samo toi vseki shte mi se izsmee
    НЯМА ДА ТИ СЕ ИЗСМЕЕ.
    Ако държи на теб няма да ти се изсмее.
    Само някой тъп пикльо ще го направи.
    А той ще се зарадва.
    Защото това си е дар.

Баси !!!

От колко време сте заедно ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен

Re: az sam na 21 i sam .......... :oops:

Цитирай Първоначално написано от bungle
    НЯМА ДА ТИ СЕ ИЗСМЕЕ.
    Ако държи на теб няма да ти се изсмее.
    Само някой тъп пикльо ще го направи.

Съгласна

Guest
    vlagodqrq mnogo mnogo ste mili,ne misleh che shte ima hora koito taka shte reagirat na 21godishna devstvenica..ami nie ne sme zaedno prosto toi iska da e smen i az sas nego no me e strah da ne da si ostana sama cql jivot..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Глупости, няма да останеш цял живот сама.
    Хайде,хайде, не хленчи,ами си вземи едно душче,наконти се и му се обади да ходите да пиете по един топъл шоколад. Събирайте се. И секса не го мисли толкова, то ще си му дойде момента.
    Айде, мила, успех и послушай ме за горещия шоколад.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    In The Heart of Darkness
    vlagodqrq mnogo mnogo ste mili,ne misleh che shte ima hora koito taka shte reagirat na 21godishna devstvenica..jivot..
    Споко, душа!
    И аз както съм тръгнала ще съм девствена още доста време, но тва е щото аз така искам и не се срамувам- даже си бъди горда че си по-различна и че си се "пазила" толкова години!!! В това да бъдеш девствен няма нищо лошо!

Да- или топъл шоколад или нещо по-така силничко, а :P ?
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Фен
    Град
    BlackWorld
    Аз си се пазех и чаках да дойде някое яко гадже и ... изобщо да не ти пука! Не е много гот да си на 12 и да си износена нали? И да не си знаеш границите?
    Така...когато...имах представа какъв човек търсв до себе си и не го виждах до мен се натъжих много. Седях си и се чудех какво да правя, докато не се отчаях съвсем. И тогава той дойде. Излязохме 2 вечери заедно и се влюбохме здравата.
    Никога не знаеш кога и откъде ще ти дойде. Чакай мига и не се отчайвай!!!
    С теб съм и смело напред. Излез с този тип!
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Мега фен Аватара на koalka
    Бъди сигурна, че ако държи на теб няма да ти се изсмее, а ще се зарадва, че той ще ти е първият.

Супер фен
    за кво 6те се смее не разбрах

vesela :)
    Guest
    mersi mersi vie ste zlatni i razbrani momicheta..mnogo blagodarq pak.. radvam se che ima i takiva hora kato vas =D> naistina shte izlqza s nego i da go vidim dali shte ustiska

Според мен,ако той настина държи на теб...не би ти се изсмял...
    И какво срамно има в това да си девствена на 21...даже е похвално,че си се запазила толкова време...да не би да е добре вече на 13-14 с голям опит в секса...да бе да...и вече почти изхабена,износена на ранна възраст...
    Така,че не се притеснявай...сближи се с него...накарай го да почувства,че държиш на него
    А и според мен той би трябвало да се зарадва,че ти е първия,че му подаряваш най-скъпото си...пазено толкова дълго

Mi nqma ni6to sramno ... prai k'vot iska6, a ako tva mom4e te haresva nqma da ti se izsmee a 6te ti pomogne ... ili pone taka mislq az

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си