- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е..
Случвало ли ви се е да сте заобиколени от страшно
много хора...а вътрешно да се чувствате съвсем сами...празни...
болката да догаря остатъка от сърцето ви...и тази болка да ви
заслепява така...че да останете слепи за щастието...
Понякога. Когато никой не ме разбира! Казвам на една фр, а тя вика разбрам те и ми говори за съвсем друго!Слу4ва се!
ПС: anubite пак ли по4ваш?
Първоначално написано от cherinka
Ех любов,любов...
Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif
Да случвало ми се е. Даже сега се случва точно.
Niama Sadba Jivota e Borba
Чак по този начин да се чувствам, не....Но да, чувствала съм се самотна дори и сред много хора.
Доста често ми се случва...
da,v momenta se 4uvstvam po tozi na4in,otvratitelno e.no ne trqbva da se terzaem po tozi na4in i da vqrvame 4e vseki moment gsm-a 6te ti zvanne,kakto se kazva i lubovta 6te doide.az smqtam 4e nie ne trqbva da barzame za nikade,makar i na momenti da se 4uvstvame samotni.
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Самотен сред много хора.Много често ми се случва незнам защо![]()
![]()
Vladoka rulzzz
В момента изживявам точно това,но все пак в живота няма само добри моменти....Първоначално написано от cherinka
![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Почти непрекъснато, кофти е но никога не ме эаслепява. И не - не оставям щастието, радвам се на всичко останало, дори на тва эа което според другите не си струва![]()
Ами ако около мен са само идиоти-да ,така се чувствам.Не,сериозно вече-да,чувствала съм се така.И да споделиш ,и да не споделиш-все тая.Никой няма да те разбере.Само рискуваш в бъдеще като премине тва нещо,да дойде този,на който си се доверил и да ти припомни ...и да се сдухаш отново....ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ! НИЕ СМЕ ВЪЛЦИ-ЕДИНАЦИ!
Колкото по-рано го проумеете,толкова по-добре.Всеки гледа да придърпа чергата към себе си...Няма морал,няма...Само пари и власт...Има и добра страна на нещата ,деее...ще ви я кажа друг път..
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Такива приоди има всеки(за жалост). 4овек просто трябва да се открехне за малките, но красиви не6та и да им се наслади.
Да,чувствала съм се самотна,дори сред много хора,но чак такава болка каквато ти описа едва ли съм изпитвала![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
Да чувствала съм се по този начин...много е кофти наистина, но какво да се прави!След всяко лошо нещо винаги идва нещо добро!
![]()
Депресия, депресия.....намери причината и я преодолей![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Да, когато съм объркан като преди 1 месец като преди 2 седмици и незнам си кво хората сме странни животни?
хахашегувам се :Р
ся сериозно ... ами не съм сигорен но май ми се случи 14124 пати![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Да случвало ми се е. Обикновено точно в такива моменти имам нужда от вниманието точно на определен човек и като не го получа много се сдухвам.
mm kofti trupka..druj se spok vsi4ko si ima krai rano ili kusno..vupros na vreme..ne se zduxvai nap1lno kolkoto i trudno da bude tva..![]()
ne se ot4aivai 4udesa stavat vseki den!!!
ne piq v umereni koli4estva :PppPP
Първоначално написано от cherinka
Ами аз не се чувствам точно празен., по скоро ми е изчезнала тръпката от живота... Заобиколен съм от мн хора и приятели, немога да кажа че ми липсва внимание или приятни емоций, но просто не чувствам че нещата са наред, все усещам, че нещо не е както трябва и нз може би това е проблема... Всеки човек си има такива периоди и предполагам, че просто трябва да се преживеят не да се мъчиш да ги разкараш...