.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

sex -vode6t jivota ni

az sym momi4e na 17 i iskam da se 4ukam s priqtelq mi ,no toi e devstven :O ne moga da povqrvam 4e moje da ima i takiva ...4akam go ve4e 6 meseca ..4uka mi se ;(

Guest
    доведи ми го да го обработя,щом на теб не дава :P

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    явно още не е готов, ще трябва да го изчакаш

Spored men sex-a nevodi jivota ni ... toi prosto e 4ast ot jivota ni . Kolkoto do FR-to ti ... zavedi go u vas uJ na kafe i go po4vai nqma , nqma ! :P

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Сексът е удоволствие , доверие .. игра и квото искаш още кажи , но не е водещата сила в живота ни
    А колкото това за приятеля ти , съмнявам се на 17 да не иска да спи с теб :P Явно е доста неопитен , стеснителен дори . Така че поеми нещата в свои ръце. Възбуди го , поиграй си с него . Направи първия му път добър , да видим дали после няма да иска да те чу*а всеки ден :P

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Mi da ti kaja 4estno, nemoje da ne e gotov, prosto go e sram i se pritesnqva! Zemi si pogovori s nego i ti deistvai pyk kato mine pyrviq pyt 6e se qhate qko MUhahahah! Deistvai ti....be fa6ta6 go za vratyt i v krevata!
    Надвий себе си и посрещни утрешния ден!!

Guest
    iskreno vi blagodarq za syvetite

а приателя ти колко е голям?
    а може би ти не го възбуждаш достатъчно?
    не знам как изглеждаш но едно ново доста изрязано и леко перверзно еротично бельо би го накарало да се позамисли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си