- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- normalno li e ...
na 14 sum a si nqmam gadje si4ki mi vikat 4e sum mn sladka i simpati4na i imam mn qk xarakter no nz za6to si nqmam fr mojeteli da mi pomognete![]()
Какво да ти помогна ?
Нормална си си.
Още просто не се е намерил човек като за теб.
Споко. Ще дойде и твоят ред. После ще ни ревеш на рамото, че гаджето те е ядосало. Така че, забавлявай се, докато си свободна. :P
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Здрасти!Кво да ти има?! Пък и за6то пи6е6, 4е вси4ки ти казват, 4е си сладка? За6то изоб6то си писала тая тема?!?!? 6те ти кажа само, 4е за всеки пътник си има влак. Не се от4айвай
! И не търси 4овека за теб! Той сам 6те дойде. Целувки!
Е какво се отчайваш толкова сякаш си на 17-18?!Спокойно не бързай толкова, точно когато най-малко очакваш ще се появи момчето за тебЗа всеки влак си има пътници..и твоя ред ще дойде не се безпокой
![]()
![]()
И какво това да не би да а не възмпжно!!!Първоначално написано от lubov
![]()
![]()
![]()
Vladoka rulzzz
e kvo sq..ne se ot4aivai ;] 6te si nameri6 nqkoi spoko .. aide uspeh ;]]]
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Споко бе.Още си на 14. Има време за всичко!Не си на 18-19 години за да се безпокойш,че нямаш гадже.А и щом ти казват,че си сладка сигурно има защо
![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
Просто не си срещнала подходящият човек за теб, който наистина да оцени това, което си.Иначе си си съвсем нормална, аз за първи път имах гадже на 15 и въобще не съжалявам.
lubov
даи едно асли скаип и може да ти опрая проблема :Р
![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Отрежи си ръката.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
да ти имам проблема!просто имай търение, защото всичко идва с времето си и няма за къде да бързаш
ЕееЕЕЕЕеее!4акайте де! Сегаза какво говорим!??? За гр(както е написала) или за гаджета?![]()
не усещаш ли че ставаш банален ?! вместо да остроумничиш почни да пишеш нещо умно или изобщо сприПървоначално написано от anubite
едва ли си интересен вече на някого с това одрежи си ръката
![]()
имам голям проблем -на 14 години съм и не мога да си намеря свясно гадже което и на мен много да ми хареса.Имам увството че всики които познавам да някви задръстени и малко бавни(без да се обиждат)и незнам какво да правя.В голяма депресия съм!! Моля ви, помогнете ми,кажете ми какво да направя?Ще се побъркам!Не искам да съм сама
![]()
Отрежи си ръката.Първоначално написано от Йо0о0
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
ae sprisa s tyi ''otreji si rakata'' ne sxva6ta6li 4e staa6 brutalen kat tolkoz nastoqva6 da si q odreje6 ... mi DAVAI ...