.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: normalno li e ...

lubov
    Guest

normalno li e ...

na 14 sum a si nqmam gadje si4ki mi vikat 4e sum mn sladka i simpati4na i imam mn qk xarakter no nz za6to si nqmam fr mojeteli da mi pomognete

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Какво да ти помогна ?
    Нормална си си.
    Още просто не се е намерил човек като за теб.
    Споко. Ще дойде и твоят ред. После ще ни ревеш на рамото, че гаджето те е ядосало. Така че, забавлявай се, докато си свободна. :P
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Здрасти! Кво да ти има?! Пък и за6то пи6е6, 4е вси4ки ти казват, 4е си сладка? За6то изоб6то си писала тая тема?!?!? 6те ти кажа само, 4е за всеки пътник си има влак. Не се от4айвай ! И не търси 4овека за теб! Той сам 6те дойде. Целувки!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Е какво се отчайваш толкова сякаш си на 17-18?!Спокойно не бързай толкова, точно когато най-малко очакваш ще се появи момчето за теб За всеки влак си има пътници..и твоя ред ще дойде не се безпокой

Re: normalno li e ...

Цитирай Първоначално написано от lubov
    na 14 sum a si nqmam gadje si4ki mi vikat 4e sum mn sladka i simpati4na i imam mn qk xarakter no nz za6to si nqmam fr mojeteli da mi pomognete
    И какво това да не би да а не възмпжно!!!
    Vladoka rulzzz

e kvo sq..ne se ot4aivai ;] 6te si nameri6 nqkoi spoko .. aide uspeh ;]]]
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Споко бе.Още си на 14. Има време за всичко! Не си на 18-19 години за да се безпокойш,че нямаш гадже.А и щом ти казват,че си сладка сигурно има защо
    [b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!

Мега фен Аватара на koalka
    Просто не си срещнала подходящият човек за теб, който наистина да оцени това, което си.Иначе си си съвсем нормална, аз за първи път имах гадже на 15 и въобще не съжалявам.

Guest

Re: normalno li e ...

Фен
    Град
    drevna garciq
    lubov
    даи едно асл и скаип и може да ти опрая проблема :Р
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи си ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Мега фен Аватара на iiirish
    да ти имам проблема! просто имай търение, защото всичко идва с времето си и няма за къде да бързаш

ЕееЕЕЕЕеее!4акайте де! Сегаза какво говорим!??? За гр(както е написала) или за гаджета?

Супер фен
    Emi kakvo da ti pomognem nie.Qvno oshte ne si sreshnala podhodqshtoto momche.Ima vreme spox ... ne byrzai!
    Обичам те <3 !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    Отрежи си ръката.
    не усещаш ли че ставаш банален ?! вместо да остроумничиш почни да пишеш нещо умно или изобщо спри едва ли си интересен вече на някого с това одрежи си ръката

Йо0о0
    Guest

ем...?!!? ПОМОЩ!

имам голям проблем -на 14 години съм и не мога да си намеря свясно гадже което и на мен много да ми хареса.Имам увството че всики които познавам да някви задръстени и малко бавни(без да се обиждат) и незнам какво да правя.В голяма депресия съм!! Моля ви, помогнете ми,кажете ми какво да направя?Ще се побъркам!Не искам да съм сама

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...

Re: ем...?!!? ПОМОЩ!

Цитирай Първоначално написано от Йо0о0
    имам голям проблем -на 14 години съм и не мога да си намеря свясно гадже което и на мен много да ми хареса.Имам увството че всики които познавам да някви задръстени и малко бавни(без да се обиждат) и незнам какво да правя.В голяма депресия съм!! Моля ви, помогнете ми,кажете ми какво да направя?Ще се побъркам!Не искам да съм сама
    Отрежи си ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Guest
    ae sprisa s tyi ''otreji si rakata'' ne sxva6ta6li 4e staa6 brutalen kat tolkoz nastoqva6 da si q odreje6 ... mi DAVAI ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си