- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дефект?
Хелоу,
Имам един такъв въпрос.. Понеже доста дълго удържам фронта, даже може би прекалено и не зная дали се дължи на някакъв дефект.. започнах вече да се замислям..
Става въпрос, че не свършвам никак бързо, но и ерекцията не престава.. Като пример само - първият ми път беше от порядъка на 5 часа, с малки почивки по 10-15 мин когато момичето свършваше.. Но аз така и така не можах
![]()
И това се повтори и потрети и т.н.. И с другите ми приятелки, просто продължавам колкото искам, вярно приятно е и всичко но ако не се принудя един вид не свършвам..
Не, че се оплаквам.. Приятелките винаги са доста приятно изненадани и добре действа за самочувствиетоно си мисля, дали ми няма нещо ? Я простата какво ли, не знам
![]()
А странното е, че примерно ако си дръпна филмче, или нещо и действам сам работата приключва за 5-10 мин![]()
Просто не знам, някъкви идеи?
Мерси
Mi pi4 ... az 1-viq mi pyt praih go 25 min posle svyr6ih i pak prodyljihme i nemi padna .. nz i az 6to![]()
Прави си кефа по-хубаво от това няма.Здрав прав и корав си![]()
...it's WilD ObseSSioN...
дефектен си !
Силата е в теб!
нормално е и аз сам бил така
OH NO!![]()
![]()
Мерси за отговорите![]()
емиии пробвай с някое момче тогава можеш да свьршиш![]()
Това си беше гадничко и бруталничкоПървоначално написано от Ams7el`
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Pogledni go ot taq strana...na kupon 6te opravq6 vsi4ki
![]()
(tva be6e tupo...)
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
Първоначално написано от Nerqzan^nokut
Ams7el` предлагаш ли се![]()
![]()
щото баш така ми прозвуча
))
оо Amste7` го познавам и е много извратен...сиурно
Ти нещо хвалиш ли се или какво?На хвалене ми мяза темата.
Еми едва ли си дефектен, защото и аз съм имал такива случаи, в които ако не се понапъна и не свършвам, а продължавам мн времетака че сичко е наред
![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
Нищо ти няма братле, променя се с възраста. Аз като бях на 13-15 години и аз бях така, първи тек колкото реша, втори трудно после, боляха ме тестисите и не можех няколко часа. Сега мога по няколко тека обаче не държа повече от 40-50 минути ако не се концентрирам. Ще мине с възраста поне при мен мина. Здрав си![]()
ял си много нескуик като малък
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
С почивки по 15-20 мин и аз няма да свърша за 5 часа бе мъжки![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.