- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- razkajete kak ste se zapoznali s na dobrite si fr
razkajete mi kak ste se zapoznali i niakoia interesna sly4ka s tiah.6te mi e intersno da 4yia va6ite istori,a ako iskate i az 6te vi razkaja![]()
Любовта не е да си намериш някой, с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш.
skape-nikolai_garvanki1
pi6ete mii
с най-добрата ми фр бяхме в един клас то 7 клас .... Интересна случка е когато в 4 клас бяхме в нас и се пробвахме да си направим пържени яйца и пържени картофи. Беше голям смях щото сложихме олио колкото се слага за палачинки а при картофи нали трябва да се покрие цялото дъно и накрая картофите станаха сурови и пържените яйца станаха препържени и на тях също не им сложихме достатъчно олио и беше голям гаф и накрая ядохме сурови картофи и изгорели яйца .. После майка ми не я питам как ги е мила тея тигани![]()
slu4i se 4e bqhme v 1 klas i taka
Първоначално написано от ThePainIsReaL
vlizal v edna staq s mnogo deca i vliiza edin dartak ... po4va da ni govori ...v posledstvie se okaza 4e ni e klasen ..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми с моята най - добра приятелка бяхме от 1 до 7 клас в едно училище и в един клас.![]()
в детската градинаточно как нямам спомен... все пак 16 години минаха
mi be6e v 5 klas .. tamun se bqh premestila v ryse bqh na daskalo ili po to4no-na lafkatai tq kaza zdrasti moje li da se zapoznaem i az i kazah da i tai .. po kusno se okaza 4e sme v edin klas
![]()
i tai 2 godini i polovina bqhme v 1 klas :P
Еми преди 2 години аз бях с бившата си най-добра приятелка(която ми заби нож в гърба)бяхме на купон и нещо там ми вика "Олеле таа колко е тъпа са ако ми каже нещо ще я пребия" и неква идва и вика "Оооо я виж и курвичката дойде" и нещо почнаха да се бият и аз тръгвам да удрям таа и неква отзад ме хваща и ми вика "Гледаи си работата" и почнахме да се биеме...И така след 1 месец влизам в един магазин и виждам съсщата с която се бихме и тя ми вика "Съжалявам за това което стана на купона просто бях мн пияна..." и некви такива и ме покани на нейния рожден ден и оттам аз се скарах с бившата ми най-добра приятелка и почнах да излизам с тва момиче ии са я обичам супер многу![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
tova s iaicata i kartofite mi haresa!
az se zapoznah s tiah dokato biah na y4ili6te!te goneha edno mom4e ot moia klas i se zaka4aha s nego i az re6ih da im pomogna!taka se zapoznahme !posle te mi spodeliha haresvat edni debili ot moia klas i az pak re6ih da im pomogna no ni6to ne stana vsi4ko se precaka no priatelstvoto ni prodaljiMNOGO SI GI OBI4KAM I DVE4KITE
Любовта не е да си намериш някой, с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш.
skape-nikolai_garvanki1
pi6ete mii
Ами бяхме в съседни класове и се запознахме случайно.В последствие се сближихме по чата.Много се радвам че с еоткрихме!
с едната бяхме в един клас 2 години...от тогава сме заедно(вече 5 години) а с другата ми приятелка случайно се запознахме в един квартал в който се сабирах
Аз мойта я познавам от вече 2години и половина, ами в един клас сме, преди това сме били заедно на море. Интересни случки с нас-много, ама сега ме мързи да пишаИначе много си я обичкам
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ами с първия ми най добър приятел се запознахме в детската градина.После с него бях до 7-ми клас и много съжалявам че в 8-ми клас се разделих с него.Това беше голяма грешка от моя страна.А втория ми най добър приятел дойде сам при мен.Каза как ме гледал всеки ден през терасата как се ебавам с една комшийка и искал да се запознаем.Самото запознанство беше доста смешно.До колкото си спомням аз и едни други мои приятели се пръскахме с вода на вън през лятото и тогава той и батко му се намесиха.Така се запознахме.![]()
Еми как...даскало, компании и т.н.
Интересните случки не са за пред форум.![]()
ами излизах преди с една компания и някои от тях познаваха това момиче... запознаха ме и започнахме да излизаме заедно.. с другата се знаехме от много време, но бяхме само на здравей и здрасти, докато не се оказа, че това първото момиче я познава, започнахме да ходим лятото (преди 2 год.) заедно по купони и кафета и постепенно се привързахме много една към другас останалите също ме запознаха в последствие и така.. нищо особено
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Еми нз как е станало точно, все пак беше преди около 10 години. Та най-добрите ми приятелки са две и са близначки..Само знам, че сме се запознали в детската градина. И после са ни записали в един клас и така седем години...Но след това поради интереси и възможности кандидатствахме на различни места и сега сме в различни класове. Но и в различни класове пак сме си да бест френдс.
Вярвам в нещо
Сляпо се надявам
Чувствам сякаш падам, полудявам
от сенки и от светлина
изплува този образ непознат
Сякаш някой движи моята ръкa
..
Mi vav vtori klas tq be6e nova v klasa i samo az i obarnah znimanie.Ot togava tq spodelq s mene a po kasno i az s neq i postepenno se sblijihme.Nai interesnata slu4ka be6e kogato si pravehme 6okolad i onazahme si4ko a posle az se ka4ih na masata da tancuvam i malko masata se nakloni 6okolada i mlqkoto se razsipaha varhu glavata mi!![]()
Tva gore bqh az -AnIcHkAtA
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ем във втори клас се запознахме като карахме заедно ролери в парка.И вече бая годинки сме фр.Семействата ни се познават и т.н.![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
emi i s 3te mi nai dobri fr..sme ot 7 godini zaedno ot edin klas...s ednata ot 2 ... i s drygata mi fr..se poznavam ot 4)
май не ви харесва темата ми![]()
skape-nikolai_garvanki1
pi6ete mii
познавам ги от 1 клас и са ми много близки ! по близки от тези 2 моми4ета нямам !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ами с моята най-добра приятелка сме заедно от пети клас.Значи вече три години и половина.Запознахме се,когато се преместих в ново даскало.И още първия ден тя дойде и ме попита " Искаш ли да си станем най-добри приятелки?".Всъщност точно тогава си помислих "Тая па къде се бута-за първи път ме вижда!".Амааа сега имаме мноооого специална...връзка
.Разбираме се от поглед само,изобщо не е нужно да говорим за да се разберем.Много е на оферта това,защото докато бяхме в едно училище и бяхме принудени да не седим заедно пак си комуникирахме...и седим си в различните краища на стаята и умираме от хилеж,завряли сме си главите незнамкъде за да не се виждаме
![]()
Хубави времена бяха...Когато трябва сме сериозни,когато трябва се счупваме да се хилим и да си проваляме живота
Случкииии леле мале-толкова много глупости сме вършили,че изобщо не мога да реша кое да напиша.
Страшно много го обичам това детенцеИ то мене ме обича.Няма като нас кретени.Обичам си приятелката.С чисто сърце мога да кажа/напиша,че тя е единствения човек,на който имам пълно доверие.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)