- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pri wseki negov pogled
pona4alo ne mi varvi v lubovta
no naposledak zapo4nah da 4uvstwam drugi use6taniq v momenta si hareswam edno mom4e koeto e po golqno ot men sas 2 godini
v edno u4ili6te sme az naistina go haresvam no taka i ne moga da se rapoznaq s nego ne znam za6toto
no kato go vidq ili kato zasre6na negovite o4i s mom4e taka istrapawam .pomojne te mi kak da otida i da se zapoznaq s nego kato super mn sam pritesnitelna ,makar 4e kato cqlo sam dosta pe4en 4ovek
Just do it!Успех!Първоначално написано от tanzen_92
ami az drugo re6enie osven 100 gr vodka ne se se6tam
Първоначално написано от Krem4eto
Така е най-добре.Все пак,който рискува печели,който не рискува не печели.Успех![]()
i pri men vednaj se be slu4ilo taka..ama sabrah sili i deistvahj posle bqh super radostna ot rezoltata.kato go misli6 stava o6te po zle...prosto deistvai!
Абе какво толкова се срамуваш сякаш нещо ще ти стане просто едно нормално запознанство!!!
Vladoka rulzzz
Направи тей че да иэглеждаш перфектно и сам ще се эапоэнае с тебBe cool!
![]()
Ами мога само както и останалите да те посъветвам да действа6 и да се запознаете. Ина4е нещата са заку4ени.
Просто отиваш и се запознаваш.Иначе няма как да стане или го питаш колко е часа и така между другото вмъкваш и запознанството.
![]()
Така е, не бива да му мислиш много много. А и нищо не губиш, най-много да спечелиш![]()
Davai SMELO!![]()
![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Режи ръката!Първоначално написано от Konfucii
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
съветвам те да изценираш запознанството ви така, че да изглежда напъло невинно и непринудено. да ви запознае някой или пък уж случайно го бутни... хиляди начини!