.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

pri wseki negov pogled

pona4alo ne mi varvi v lubovta
    no naposledak zapo4nah da 4uvstwam drugi use6taniq v momenta si hareswam edno mom4e koeto e po golqno ot men sas 2 godini
    v edno u4ili6te sme az naistina go haresvam no taka i ne moga da se rapoznaq s nego ne znam za6toto
    no kato go vidq ili kato zasre6na negovite o4i s mom4e taka istrapawam .pomojne te mi kak da otida i da se zapoznaq s nego kato super mn sam pritesnitelna ,makar 4e kato cqlo sam dosta pe4en 4ovek

Супер фен

Re: pri wseki negov pogled

Цитирай Първоначално написано от tanzen_92
    no naposledak zapo4nah da 4uvstwam drugi use6taniq v momenta si hareswam edno mom4e koeto e po golqno ot men sas 2 godini
    v edno u4ili6te sme az naistina go haresvam no taka i ne moga da se rapoznaq s nego ne znam za6toto
    no kato go vidq ili kato zasre6na negovite o4i s mom4e taka istrapawam .pomojne te mi kak da otida i da se zapoznaq s nego kato super mn sam pritesnitelna ,makar 4e kato cqlo sam dosta pe4en 4ovek
    Just do it!Успех!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    По принцип батковците се кефят , когато някоя по-малка иска да се запознае с тях . Особено ако е що-годе добре изглеждаща . Така , че не се притеснявай . Просто крачка напред , за да стигнеш звездите. Успех .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    ami az drugo re6enie osven 100 gr vodka ne se se6tam

ne mu misli mnogo predi da otidesh pri nego taka samo se razubejdavash..... proso go napravi !! uspeh

Re: pri wseki negov pogled

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Цитирай Първоначално написано от tanzen_92
    Just do it!Успех!

Така е най-добре.Все пак,който рискува печели,който не рискува не печели.Успех

Guest
    i pri men vednaj se be slu4ilo taka..ama sabrah sili i deistvahj posle bqh super radostna ot rezoltata.kato go misli6 stava o6te po zle...prosto deistvai!

Абе какво толкова се срамуваш сякаш нещо ще ти стане просто едно нормално запознанство!!!
    Vladoka rulzzz

Град
    Beyond the moon
    Направи тей че да иэглеждаш перфектно и сам ще се эапоэнае с теб Be cool!

Ами мога само както и останалите да те посъветвам да действа6 и да се запознаете. Ина4е нещата са заку4ени.

пробвай някоко пъти да му се усмихнеш, вместо да се впечетляваш от очите му ( лелее..и на мен ми се е случило. като почвам да зяпам очичиките..той взе че се уплаши после от мен.както и да е). после той пък ако не дойде да се запознае с теб след хубавите усмивки той губи..нямам думи за него.

Мега фен Аватара на koalka
    Просто отиваш и се запознаваш .Иначе няма как да стане или го питаш колко е часа и така между другото вмъкваш и запознанството.

Голям фен
    Град
    София
    Така е, не бива да му мислиш много много. А и нищо не губиш, най-много да спечелиш

Фен
    Град
    drevna garciq
    Davai SMELO!
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от Konfucii
    Davai SMELO!
    Режи ръката!
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Мега фен Аватара на iiirish
    съветвам те да изценираш запознанството ви така, че да изглежда напъло невинно и непринудено. да ви запознае някой или пък уж случайно го бутни... хиляди начини!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си