.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Нали знаеш,когато хората остареят се вдетиняват.Не се притеняваи и не се стягай.Просто се успокой и потрай още малко.Майка ти каза че е само на командировка,надявам се малко да остава и да се върне.Защо не пробваш да спиш при някой друг в къщатата,нали каза че сте 5-ма,което значи че имаоще 2-ма освен баба ти и дядо ти.Търпение мила.Стискам ти палци

БебЕтатаа мииии

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от KoRn
    moita baba daje ne smee da doide do nas
    tva e shtoto shte i otrejesh rukata
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Повече от фен
    jiveq s baba si ot kakto sam se rodila i sega kato sam samo s neq bez roditelite mi ...... ujas..... i naistina vazrastnite se vdetinqvat .. kazva mi nqkfi nevazmojni neshta..pushela sam,che sam bila bremenna .. kakvo li ne sam chuvala ot neq veche prosto vikai i si kasai nervite ili si premalchi vse edno nishto ne se e sluchilo. naistina e mnogo kofti taka..

Even heaven is hell without you

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Нали знаеш,когато хората остареят се вдетиняват.Не се притеняваи и не се стягай.Просто се успокой и потрай още малко.Майка ти каза че е само на командировка,надявам се малко да остава и да се върне.Защо не пробваш да спиш при някой друг в къщатата,нали каза че сте 5-ма,което значи че имаоще 2-ма освен баба ти и дядо ти.Търпение мила.Стискам ти палци
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Верно много изкъсо са те държали, но все пак за тях света от тяхното време до днес е станал много лош. Всичко е от загриженост и ти го знаеш. Така, че евала, че си ги издържала. =D>
    Аз имам една пра баба и една баба.. които са чак в Пловдив.
    Липсват ми някакви роднини.. Странно звучи, ама си е така.

Айде.. Радвай се, че все пак си се избавила от мъките

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

:)

Vse pak te sa vyzrastni hora i misleneto im e razli4no ot na6eto..taka, 4e trqbva da gi trae6..i az ponqkoga se 4udq na postypkite na moite babi, ama...

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Едно време баба ми редовно звънеше на наще им и им викаше-"Елате си ги приберете тия 2-те,че...." щот им взимахме акъла със сестра ми,а сега реват по телефона и искат да ни видят,защото я се вяснем,я не и като ме види се разревава,че след нея и дядо ми.Едно е сигурно-желаят ни САМО ДОБРОТО.Моите баби и единия ми дядо(другия почина) са вече доста възрастни и ми е мъчно само при мисълта,че един ден няма да ги има...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Като си говорим за интересни роднини... от страната на баща ми са абсолютни загубеняци и задръстеняци, които се отнасят с мене сякаш съм на 5 и неуспешно се опитват да прикрият факта, че не могат да ме понасят. Срещаме се два пъти в годината и пак ми е много. От страната на майка ми пък са всичките някакви нерваци и злобари( начело с нея самата), които само гледат да ме хваната в крачка и да ме изпортят... И после хората се чудят защо не съм била нормална,пф!
    Нема нормални хора. Има само по-луди.

Цитирай Първоначално написано от Cherinka
    Нема нормални хора. Има само по-луди.

Мхм. Абсолютно правилно :P

Колкото до случая с бабата според мен само разговор е начина. Ако не помогне... организирай друг разговор , на който да присъства и майка ти. Според мен тя ще ти помогне да защитиш позициите си.

Успех! [-o<
    Only The Friends .... And Nothing Else Matters!

Голям фен
    Епа кажи й че искаш да спиш...баси да дойде да ме събуди в 12 часа да ме пита дали съм се изпикала...И то да не би насекъде само дрога да се продава-ти нищо ли не тря си купуваш...кажи й че не е добре

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Добре де,след като спиш това не означава ли автоматично,
    че не пикаеш?! ..
    мое да има проблеми

Супер фен Аватара на Exothermic
    И мойта баба е мноооого досадна направо не мога да я понасям тая дъртофелница понякога ми иде да и тегля ножа та да млъкне поне за малко ,но в един момент се отчайвам и почвам да мисля ,че и това няма да помогне!
    Няма нещо,което да направя и тя да не ме упрекне,дори когато нищо не правя пак същата история,направо ми иде да се метна през балкона,но не си заслужава ,защото живея на 3 тия етаж и най-много да си счупа нещо!
    Всеки ден се налага да крещя по нея ,ама едно си знае баба едно си бае ден след ден,нощ след нощ!
    вече почвам да я намразвам!До депресия ше ме докара тая жена и без тва ми трябва само малко ,за да ме заведът на психиатъррр!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Голям фен
    Град
    Варна
    Като бях малък мислех че дядо ми като се напие иска да ме убие и мн ме беше страх

Супер фен

Re: Баба ми ме тормозииии :@

Цитирай Първоначално написано от sledko_f>93
    Откакто мама отиде в командировка за 4 седмици и баба ми идва в стаята ми на всеки 2 минути!Не ми стига, 4е сме 5 4овека в нас, но не, тя ще ме тормози! Заради нея ве4е сънувам ко6мари! и НЕ, не преовели4авам!
    С дядо ми идват в стаята към 12 4аса през нощта, тя запо4ва да ме буди зад а ме пита ДАЛИ СЪМ ОТИШЛА ДО ТОАЛЕТНАТА! (ненавиждам я ве4е баба ми!!!!!!!!!!!) , а дядо сменя водата на костенурките, ато по път светва вси4ки лампи!
    НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕ4е! Не ми дават 50 стинки като излизам, защото съм моела да си купя ДРОГА!(аз не се дрогирам, нито пу6а или пия!)
    В4ера ми каза, 4е съм била мн хубава и била ВЛЮБЕНА В МЕН!
    Искам да избягам някъде! Съвсем сериозно!
    Още малко и ще трябва да вземам успокоителни преди да заспя!
    Бати ненормалниците са!
    Хахахахахаха. Земи една грозна пръчка и я побарай по гърба. Мама й съсухрена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си