- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баба ми ме тормозииии :@
Първоначално написано от siXt_senSe
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
tva e shtoto shte i otrejesh rukataПървоначално написано от KoRn
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
jiveq s baba si ot kakto sam se rodila i sega kato sam samo s neq bez roditelite mi ...... ujas..... i naistina vazrastnite se vdetinqvat .. kazva mi nqkfi nevazmojni neshta..pushela sam,che sam bila bremenna .. kakvo li ne sam chuvala ot neq veche prosto vikai i si kasai nervite ili si premalchi vse edno nishto ne se e sluchilo. naistina e mnogo kofti taka..![]()
Верно много изкъсо са те държали, но все пак за тях света от тяхното време до днес е станал много лош. Всичко е от загриженост и ти го знаеш. Така, че евала, че си ги издържала. =D>
Аз имам една пра баба и една баба.. които са чак в Пловдив.
Липсват ми някакви роднини.. Странно звучи, ама си е така.
Айде.. Радвай се, че все пак си се избавила от мъките![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Vse pak te sa vyzrastni hora i misleneto im e razli4no ot na6eto..taka, 4e trqbva da gi trae6..i az ponqkoga se 4udq na postypkite na moite babi, ama...
Едно време баба ми редовно звънеше на наще им и им викаше-"Елате си ги приберете тия 2-те,че...."![]()
щот им взимахме акъла със сестра ми,а сега реват по телефона и искат да ни видят,защото я се вяснем,я не и като ме види се разревава,че след нея и дядо ми.Едно е сигурно-желаят ни САМО ДОБРОТО.Моите баби и единия ми дядо(другия почина) са вече доста възрастни и ми е мъчно само при мисълта,че един ден няма да ги има...
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Нема нормални хора. Има само по-луди.Първоначално написано от BrokenInnocence
Първоначално написано от Cherinka
Мхм. Абсолютно правилно :P
Колкото до случая с бабата според мен само разговор е начина. Ако не помогне... организирай друг разговор , на който да присъства и майка ти. Според мен тя ще ти помогне да защитиш позициите си.
Успех! [-o<
Only The Friends .... And Nothing Else Matters!
Епа кажи й че искаш да спиш...баси да дойде да ме събуди в 12 часа да ме пита дали съм се изпикала...И то да не би насекъде само дрога да се продава-ти нищо ли не тря си купуваш...кажи й че не е добре![]()
мое да има проблемиПървоначално написано от _donna_
![]()
И мойта баба е мноооого досадна направо не мога да я понасям тая дъртофелница понякога ми иде да и тегля ножа та да млъкне поне за малко ,но в един момент се отчайвам и почвам да мисля ,че и това няма да помогне!
Няма нещо,което да направя и тя да не ме упрекне,дори когато нищо не правя пак същата история,направо ми иде да се метна през балкона,но не си заслужава ,защото живея на 3 тия етаж и най-много да си счупа нещо!
Всеки ден се налага да крещя по нея ,ама едно си знае баба едно си бае ден след ден,нощ след нощ!
вече почвам да я намразвам!До депресия ше ме докара тая жена и без тва ми трябва само малко ,за да ме заведът на психиатъррр!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Като бях малък мислех че дядо ми като се напие иска да ме убие и мн ме беше страх![]()
Хахахахахаха. Земи една грозна пръчка и я побарай по гърба.Първоначално написано от sledko_f>93
Мама й съсухрена.