- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ne izdyrjam veche
Problema mi e sledniq : maika mi postoqnno se opitva da mi nalaga svoq vkus i svoeto mnenie v izbiraneto na dehi i vyobshte vyv vsichko. Primernoo ako na neq ne i haresa nqkoq dreha zznachi i az nqma da q nosa. I kato i kaja che na men mi haresva tq mi izliza s nomera: dokato si nepylnoletna az trqbva da reshavam"![]()
![]()
![]()
![]()
naistina omryzna mi veche. na pochti 17 sym a tq se dyrji s men vse edno sys na 7. kajete spored vas kakvo da napravq za da spre da se dyrji taka.
Ужас...Това е много гадно. Опитай се да и обясниш, че тези неща ти го носиш и това е твоят стил, искаш да си индивидуална, а не да си нейно копие. Кажи и, че си си отделна личност и сама решаваш как да се обличаш и така нататък...
На 17 си и й позволяваш да ти налага мнението си?!Прайш кфот си знаеш... и тфа е.В началото ше ти прай проблеми ма кат разбере, че няма да стане на нейното ще се отакаже![]()
naistina ne mislq che tova she pomogne, poneje tq e sviknala vinagi da si nalaga mnenieto.![]()
![]()
Syshtoto stava i kogato trygna da izlizam vecher. vecherniq mi chas e 10 chasa. i kato q POMOLQ za 30 min poveche i chuvam samo edno NE!! i tolkova.
![]()
Imam priqtelki koito sa 2 godini po-malki ot men i si stoqt do 11-12 a men mi e neudobno da izlizam s tqh poneje she trqbva da se pribera 2 chasa predi tqh
![]()
![]()
![]()
ами...говори с баща си...уфф как ме е яд на майка ти нищо, че не познавам нито теб нито нея
![]()
Уфф. В много гадна ситуация си. Защо не пробваш да отидеш при нея и да седнете на масата на по сокче и да започнеш един разговор. Да и кажеш, че вече не си малка, че искаш да изградиш личността си(сама, а не тя да налага мнението си) и така нататък.Първоначално написано от babi_girl
Ufffffff.I na6te me karat da se pribiram vku6ti super rano.Nz ve4e kakvo da pravq!!!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Кажи и че вече си на 17 и си напълно зряла да изразяваш мнението ти.Та ти си отделен човек от нея и тя няма право да ти налага нейното мнение защото т все пак си на 17 не на 5.![]()
И мойта майка е така и никфи разговори не помагат..нз как може да не разбира,че не съм дете и че мога сама да избирам..и накрая ми вика"хич не си самостоятелна" ,ем как да съм като тя не ми го позволява?Първоначално написано от babi_girl
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
ае до преди 2 години и наще ми праиха такива проблеми с прибирането кусно ама ваобще не сам захващал темата да приказвам с тях относно това....напрао излизам вечер и когат са варна... ко е тва до 10 примерно... 1вите 2 месеца кат са прибирах след 11-12 ми праиха проблеми ама после просто спряха да обращат внимание.
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Ауу..мн кофти ситуация..майка ми от втори клас не ми е купувала дреха без мене освен един суичер!Кажи на майка ти че си достатъчно ГОЛЯМА за да си избираш дрехите.. та тя не може да ти налага мнение/и то за обличане/...![]()
Казвай и че тва е на мода може да пък да имаш късмет и да успее да ти го купи![]()
Както казват останалите и аз ще кажа да бъдеш по решителна и да вземеш нещата в свои ръце.Първоначално написано от PlaY*GirL
Не си малка.