- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- студената кола маска
Хора искам да попитам дали тази кола маска(мисля че е студена)"Кара" дали става за цялото тяло, защото мисля че някои ми беше казал че става само за крака, а и ако някои я е ползвал да каже дали е добра.
stava za navsqkade ama spored men po dobre otidi na kozmetik
Става и е мн добра![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ми начи аз лично предпочитам горещата кола маска, но относно студената-става за навсякъде!![]()
Извинявам се за тъпия въпрос, ама някой би ли ми обяснил как се ползва студената кола маска?
Ами значи аз днес си купих от тази "Кара" и отзад пише начин на употреба, така че не се притеснявай ако ако държиш да знеш ето малко инфо:
пурво се оставя на студена моясто за няколко минути и след това откъсваш парче колкото ти е нужно и то мачкаш с ръце докато се обазува златисиста лепкава смес и след тоза разтилаш на мястото където искаш да я прилагаш и дърпаш по посока обратна на разтежа на косъма.
Тва е![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
И...както казват по рекламите:Ефекта беше нулев...За мен специално...
Мда, за мен също...Първоначално написано от юзърка
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!