.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен
    Град
    на луната
    Спокойноооо не си най-големия нещастник Има хора, които са много по-нещастни от теб! Един ден ще го осъзнаеш Айде горе главата и по-оптимистични мисли
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Guest
    бла бла направи тва и онова... убий петел... спи гол... прави секс с чорапи... бла бла...
    виж.... помни две неща! Първо слушай абс винаги сърцето си и второ... какво беше второто... така е като ти светкат трийсетхиляди глупости на екрана... и второ... винаги може и по-зле...

ми... така ли се чувстваш

Град
    Beyond the moon
    Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    В смисъл:"Оооо тоя първо ме харесваше,пък сега ми се прави на интересен...Абе,я да му покажа коя съм аз..!" И решава да ти бие шута завинаги.Дори и след т'ва да и обясняваш,че още си я харесвал,тя няма как да преглътне гордостта си.Схващаш ли?Това е ,примерно, първи вариант.Не знам какво точно е имала в предвид x ray eyes .

x ray eyes имаше впредвид псолютно същото

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    прави секс с чорапи...
    Какво значи това?Или пък "ще спя с чорапите"? Моля някой да ме светне по въпроса!!!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от The-Cult
    Ееее приятели не бях поглеждал темата от няколко часа понеже се бях отчаял а вие сте ме засипали с мнения .... С който само ми давате кураж да продължа напред благодаря ви много!Днеска нямах особенно много време да си початкам с нея но надявам се тази вечер да имам...(Апък и да знаете тя влиза в тоя форум ама май само в темата фън фън фън пише за тфа че да не се притеснявам че ще го прочете ) Има много истина във всички мнения който сте изказали аз пак ще си зная на моята и ще гледам да съм по често до нея....стига тя да ми разреши...и от време на време леко ще и намеквам за чуствата си...А тфа да се правя и на недостъпен малко как мислите добра идея ли е?
    The-Cult не бъди сигурен,че влизам само във Фън фън и пак фън...а относно това за приятелството...помниш ли веднъж като исках да ти кажа нещо,а ти ми каза,че не ти се слуша ? Май забравяш много бързо а?

Опаа..забравих да се логна
    [b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!

Град
    Beyond the moon
    Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    прави секс с чорапи...
    Какво значи това?Или пък "ще спя с чорапите"? Моля някой да ме светне по въпроса!!!

Човека си прай ебавки ее

О боже мой ще получа удар...Момичето е видяло темата...и сега съфорумци на къде...олеее ужас Направо съм без думи искам да и кажа само че макар и да се караме за някви дребни работи извинявай....липсваш ми много и ... бичкам те...

П.С:Сега съфорумци всичките ще ми кажете че постъпвам грешно май ама... незная деиствам импулсивнно ....
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

ЗАКРИИТЕ ТЕМАТА!
    2-pac No love for me
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си