.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

имам няколко въпроса

така значи имам няколко въпроса на които се надявам да ми отговорите:

1. главно от възбудата ли зависи дали ще го боли момичето при първия му път и значи ли че ако е много възбудена няма да има нито болка нито кръв? кажете всички възможни фактори, от които зависи дали ще е приятен първия път..
    2. вярно ли е че когато момиче прави секс за пръв път и след това не го прави повече от месец ще е така както е било при първия й път? (т.е все едно не го е правила досега) ?

3. Значи ли, че ако на момичето й потече кръв и я позаболи 1-вия път момчето не се е справило добре?

това е засега.. надявам се да получа отговори

Град
    На Луната :)
    това дали ще боли или не зависи главно от размера на патока ти все пак той ще е в нея да не мислис с пръсти да я оправяш
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на koalka

Re: имам няколко въпроса

1.До голяма степен, но не е вярно, че няма да изпитва никаква болка и няма да има кръв.Повярвай ми бях много овлажнена, но пак ме болеше адски много, кръв много нямаше.Когато си овлажнена, това улеснява проникването и следователно по-малко те боли.
    2.Не, но ако я е боляло първия път доста и втория ще я боли.Не за друго, а защото ще бъде тясна.
    3.Третия въпрос е глупост и такова нещо няма.

Град
    BG Haskovo
    Pri vseki si e individualno (moji da ne te boli ,no da ima krav;moji da te pozaboli malko,no ne e bolka za umirane...vsi4ko e vazmojno) Traa da si spokoina ,da mu ima6 doverie,i da ne misli6 za tva kolko 6te te boli i dali 6e ima krav,a misli za samoto udovolstvie,4e use6ta6 4oveka kogoto obi4a6.Ti ne stoi skovano!! Dokosvai go, celuvai go,abe s dve dumi pravete si hubulto kolkoto moji pove4e Mene vaob6te ne me bole6e parviq pat,a krav po4ti nqma6e Taka 4e spoko ! Davai smelo! Kasmet

PS:V kraen slu4ai ako mnogo te zaboli vinagi moji6 da mu kaje6 da spre i da prodaljite po kasno Ako te obi4a 6te se saobrazi s tebe
    Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"

Повече от фен

Автора сигурно мисли,че щъркела носи децата
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Град
    На Луната :)
    Цитирай Първоначално написано от Metoman

хахахаах ти ги оправи всичките в форума страх ги е да постват вече
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Its Me

хахахаах ти ги оправи всичките в форума страх ги е да постват вече
    NO REMORSE
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

1. главно от възбудата ли зависи дали ще го боли момичето при първия му път и значи ли че ако е много възбудена няма да има нито болка нито кръв? кажете всички възможни фактори, от които зависи дали ще е приятен първия път..
    2. вярно ли е че когато момиче прави секс за пръв път и след това не го прави повече от месец ще е така както е било при първия й път? (т.е все едно не го е правила досега) ?

3. Значи ли, че ако на момичето й потече кръв и я позаболи 1-вия път момчето не се е справило добре?

1. Не. Възбуда+спокойствие+довери е на партниора+отпускане+познав ане на тялото
    2. Частично, много зависи, но биологично погледнато вече не е девстена, тоест не се запечатва пак
    3. Да, според мен значи. Ако момчето успее да я предразположи значи не тряя да ги има тея работи. Но в крайна сметка е въпрост на физика, ако по принцип е тясна или химена и е еластичен (рядък случай) може да е много възбудена спокойна и т.н. и всичко да е наред и пак да я заболи

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

1. Зависи от възбудата и от желанието. Проникването, когато си навлажнена е по-лесно. Не е ниакква гаранция дали ще боли или не. Кръв... Не при всички има кръв. И не защото си навлажнена или не ще има кръв. При мен имаше доста кръв, но не ме боля чак толкова.
    2. Да, възможно. Защото е тясна! Мен ме боля първите 5-6 пъти.
    3. Глупости! Няма нищо такова!

Голям фен
    Град
    Sofia

Момичето може да е достатъчно възбудено и пак да я боли. Все пак възбудена или не - тя си е девствена.

Не е вярно, че когато момиче прави секс веднъж и после дълго време не прави, ще е както преди. Това е строго индивидуално. Плюс това веднъж отворена, няма какво повече да й се отваря. Ако я боли ще е, защото е тясна или не е възбудена.

Кръв тече от разкъсването на химена, това няма общо с това дали момчето се е справило добре.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен
    Град
    HeLL ..

а не носи ли щъркела децата .....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa

а не носи ли щъркела децата .....
    Деееемммм... Знаех си!

Голям фен
    Град
    Бургас
    1во възбудата е едно от най-важните неща в случая , но все пак си зависи от организма на човека , от това дали се притеснява , дали се е отпуснал , каква е обстановката и т.н но специално мен нито ме боля нито имаше кръв 2ро ако след 1я път доста време не прави секс е нормално да я боли и 3то момчето трябва да е внимателно и т.н , но не може да се каже че не се е справило ,защото може просто да му потече кръв на момичето.. мн е относително
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Its Me :
    това дали ще боли или не зависи главно от размера на патока ти все пак той ще е в нея да не мислис с пръсти да я оправяш
    хаха пълна глупост!
    Значи дали ще я боли или не - размера няма никакво значение. 1вия път винаги боли ( момче съм но мисля че наистина винаги е така :P ).А относно дали ще тече кръв или не - нз от какво точно зависи, но ако случайно девтвената ципа се е разкъсала преди това ( йога, колоездене, балет и др. по-активни спортове където е нужна гъвкавост) - не тече кръв но пак боли - казвам го от опит за кръвотечението.
    А за 2рия въпрос - да. Ако момичето не прави дълго време секс - вагината се свива отново и след това пак ще я боли малко или много - в зависимост от размера вече. Същото е ако някое момиче прави дълго време секс с някой с по-голям и след това веднага мине на някой с по-малък, тогава тя няма да изпитва удоволствие, защото вагината и още не се е свила.
    Надявам се да съм ти бил полезен
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!

Ovlajnena?v kakuv smisal?
    ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
    VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
    MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~

Супер фен
    1da
    2ne
    3ne

Taka...kolkoto po-vuzbudeno e edno momi4e, tolkova po-malko go boli, tova e qsno Trqbva da si mnoooogo nejen i vnimatelen! Vupreki, 4e pri vsqka e razli4no. Men naprimer mn me bolq, no imam priqtelki, koito ne sa usetili po4ti ni6to A ako q zaboli, tova ne zna4i, 4e si se spravil zle...moje tq prosto da se e bila stegnala. Kakvoto i da pravite budi NEJEN
    Jivotut e kratuk, za tova jivei go kato za posledno!!!

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bonboncheto_vicky
    Ovlajnena?v kakuv smisal?
    Какъв смисъл може да има според теб?

hehe estestweno ste te zaboli no za po malko bolka pyrvo se "ulijete" pa posle po inerciq ste go napraite(taka ste smek4ite malko bolkata)

ami parvo-Da ot zna4enie e dali momi4eto e dostata4no vazbudeno ako ne e mn vazbudena 6te q boli pove4e,nqma kak pri parviq pat da ne q boli pone pri pove4eto momi4eta e taka,ne e zadaljitelno da te4e krav oba4e

Vtoro-Prq nqkoi momi4eta se polu4ava tva leko"zarasvane" na cipata ako dalgo vreme sked parviq pat ne sa go praveli no tva e mn rqdko

Treto-ne naprarotiv mn dobre se e sprqvilo..xax tva be6e tapo oba4e

Nema6 elementarni poznaniq koeto ne govori dobre za teb,vari pro4eti parvo nekoi knijka i togava po4ni da ebe6 devstveni momi4eta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си