.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: pls daite mi savet

Guest

pls daite mi savet

kak da skasam s priqtelq si bez da go naranq?ne go obi4am ve4e...ama ne iskam da strada

Еми има много вариянти как да го направиш.Все ще му е гадно.Но най-добре говори с него и му обясни цялата работа и го помоли да си останете приятели.Което много се самнявам да стане.Ако мога да помогна с др кажи!!!
    Vladoka rulzzz

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Няма такъв филм

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Тоя номер с "Дай да си останем приятели" е сууууууууупер изтъркан,ама давай...Но умната ми главица не може да проумее как си го обичала някога,пък вече не?Ако е заради постъпки някакви,ами кажи му ги и така... ...гадна работа ..Особено ,ако държи на теб..Мани,мани...
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Тоя номер с "Дай да си останем приятели" е сууууууууупер изтъркан,ама давай...
    Колкото и изтъркано да звучи е по-добре, отколкото да му кажеш: "Сори мило, не те обичам вече. Е*и си п*тката майна"

Възможно е да си останете приятели, това зависи само от двама ви. Но просто няма вариант, в който да не го нараниш... стига да му пука за теб, естествено.

Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Колкото и изтъркано да звучи е по-добре, отколкото да му кажеш: "Сори мило, не те обичам вече. Е*и си п*тката майна"
    Хахахха!Определено е по-добре.
    П.С.:Много е грозно момиче да псува! Ужаси!!!

Guest
    S 2 dumi:
    Manqk, patuvai.
    Osven tova - nikoga ne si go obi4ala. Ti ne znae6 kakvo e obi4. Za da se ohladnee obi4 toi trqbva da se e darjal gadno. Samo lape6koto haresvane vodi do tfa 4e 4ovek ti omrazva. Molq ne izpolzvaite dumi koito opisvat 4uvstvo koeto ne vi e poznato!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Такова животно няма.Не мисля че е вазможно той да не страда ако наистина е испитвал нещо към теб.Но мисля че най-добре е да говориш с него и да му обястниш всичко,каква е причината и т.н.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Няма как да не страда, ако те обича. Ти казваш, че нямаш чувства, ами обясни му защо се е получило така. Но бъди деликатна, поне "смекчи болката му"
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на koalka
    Няма как да не го заболи, ако те обича, но и ти не можеш да криеш истинските си чувства.Просто сядате и говорите като големи хора, а не със смс-и, скайпове и т.н., защото тогава бъди убедена, че ще го заболи два пъти повече.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи си ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

tazi,koqto pusna temata
    Guest
    ami toi me obi4a...znam go..mnogo pati mi go e kazval i tvardi 4e zavinagi ama me oprekva zavsi4ko i sve me izkarva vinovna... uj ne obi4a a v sa6toto vreme postoqnno spororim za drebolii,koito si e vtalpil 4e sa golemi problemi i vmesto da vqrva na men...toi vqrva na nqkakvi negovi priqteli,koito daje ne e vijdal a e govoril s tqh po skype i te sa mu kazali nqkakvi lo6i ne6ta za men...

hmmm, znam kakvo ti e, no mai po4ti nqma takav variant. Obiknoveno v kraq na vrazkata si proli4ava koe mom4e e to4no i koe e nqkav balamurnik. Mislq, oba4e, 4e trqbva da govori6 s nego i da mu go kaje6 tova, koeto kaza na nas - prosto, 4e nqma6 ve4e 4uvstva i e po-dobre da skasate, otkolkoto da go laji6. Moje6 samo da se nadqva6, 4e 6te te razbere

Говори с него за проблемите... защо когато има проблем тряя да скъсаш с гаджето си, вместо да се опитате да решите проблема? А тва за чувствата не знам... ваша си работа ...

Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от tazi,koqto pusna temata
    ami toi me obi4a...znam go..mnogo pati mi go e kazval i tvardi 4e zavinagi ama me oprekva zavsi4ko i sve me izkarva vinovna... uj ne obi4a a v sa6toto vreme postoqnno spororim za drebolii,koito si e vtalpil 4e sa golemi problemi i vmesto da vqrva na men...toi vqrva na nqkakvi negovi priqteli,koito daje ne e vijdal a e govoril s tqh po skype i te sa mu kazali nqkakvi lo6i ne6ta za men...
    Ами кажи му го!Кажи му,че спорите за дрболии и т.н.Толкова ли е трудно да го кажеш само ,ами ще късаш?Абе..ти си знаеш най-добре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си