- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mqsto za sex
Zdraveite. Zna4i s priqtelkata iskame da pravime sex, ama u nas ne stava, za6toto postoqnno ima nqkoi v nas i prosto nqma na4in. U tqh bi moglo no me e sram da q popitam neznam kak 6te reagira. Kajete kakvo da pravq 4e naistina sym v bezishodica![]()
Хотел за една нощ! Сабери малко парички и гаЗ!
или някаде навън![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Правои като мен...Мен ме шибат в колибката на кучето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Във всеки град има малки евтини хотелчета, бихте могли да си наемете една стая за една вечер, пък било то и само за през деня.Никой няма да ви безпокои.А ако не ви се дават пари...просто я питай дали няма начин да го направите утях.Няма какво да ти е неудобно, една приятелка го прави с гаджето си докато техните са утях...И др вариант има, кофти е наистина, но ако сте толкова загорели...може да се пробваш у някой приятел.Защо не и на някое по-екстремно местенце...в парка ( ама през лятото де, сега ще ви замръзнат турулянките), във входа, в кола...
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Tva e ideq za nqkoe hotel4e, tuk po sofiq mojete li da mi predlojite nqkade v centara da e (nablizo). A tova dokato na6te sa v nas ne staa, 6ot vikat 4e o6te sme bili malki (dosta ostarqlo mislene).
Ami nqkyde v centyra, da ne e mnogo skyp estestveno. A kato sme na po 16 ima li problem? V smisal dali 6te ni dadat staq. Molq samo ne davaite primer s hotel CURA![]()
Първоначално написано от sk8ar's
мм...ама може и да не ви дадат като нямате 18не съм сигурна
Ами просто като ви се доправи секс обясняваш, че у вас няма да стане и тя може да предложи да е у тях.![]()
Много ясно къде - в градския транспорт! Като ви излашка през дупките по пътя и ще получите по 16 оргазма на всеки 3 спирки!Първоначално написано от sk8ar's
![]()
![]()
![]()
ами отидете на хотел или у тях някакси и обясни или в тоалетната на няоке кафе![]()
![]()
emi...ima mn mesta,neznam na kolko si,no kola e dobro predlojenie-na prednata sedalka :P Amm...ima peikipolqnki ... no za tqh e o6te rani4ko de.vyv vhod-na parapet
....ima mnogo mesta,stiga da si razvintish vyobrajenieto,nemisli6 li ?!
![]()
![]()
![]()
Аз само да питам набързо -
Пробвахте ли прави в хамак?
е представете си че момичето примерно е девствено и някакси надали ще се навие да я отворат в кенеф, кола, на пейка, полянка,хамак и т.н.
не знам мойто момче и аз съм на твойто дередже.. много сме го закъсали откъм място![]()
май най-добре ще е у тях да идете.. много странно защо досега не го е предложила..пък ти няма от какво да се притесняваш - щом сте тръгнали секс да правите значи не би трябвало да се срамуваш да я питаш дали може у тях
![]()
![]()
ае успех![]()
Ми намекни и някак си за у тях..не бъди толкова срамежлив...а ако не стане..в някой вход, парк или просто някое усамотено място..вярно че е студено ама има и хора които го правят![]()
![]()
хотел...доста истуркано наи добре като се стопли на витуша...с палатката и там..е лудницата или на риба![]()
Хах, изтъркано, но като са на зор не вярвам да гледат дали е изтъркано....Първоначално написано от HardcorE_AFA
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
оферта е да...ама мене по ме кефи някаде отвънкаПървоначално написано от shalis
брРрр хора, съобразявайте се зима иде, кви паркове, кви полянки![]()
Ami blogadarq na vsi4ki sa syvetite, tova za polqnka, vito6a, peika ne stava-vse pak o6te ne se e stoplilo dostaty4no (ne 4e nie nqma da se stoplime :P ). A i tq nqma da iska da e naprimer v nqkoq toaletna na kafe (to i az ne iskam taka). Za pyrvi pyt 6te i e i iska da e na udobno vse pak. Trqbva da se opitam da i kaja dali ne moje u tqh, samo 4e se 4udq to4no kak?
Какъв срам, какви 5 лева?!? Няма от какво да те е срам. Питай я...
Ами попитай я де. На мен да речем майка ми е забранила у нас и не го правя,въпреки че от време на време има възможност. Обаче не на всички са забранили. Знаеш ли пич-стани на 18,вземи шофьорска книжка и го правете в кола. До тогава-чакайте.
Varete pri nqkoq ob6ta poznata ili poznat i v ednata stai4ka i taka!!!
Uspeh dano stane rautata
!!!