.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    krasavica_19
    Guest

kak da zapo4na lubovnata igra

kak da zapo4na lubovnata igra 4e da go vazbudq tolkova mnogo 4e da umira za men.az sam na 19 a toi na 21 pomognete pls.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е,то всяка любовна игра започва с целувки.По устните,по врата,по ушите.нежни прегръдки,галене по корема и по-надолу.А после устните ти да следват пътя на ръцете.Аби то няма рецепта-както ти дойде от вътре.А 1 съветче-ако сте седнали на диван или пейка-ти седни в скута му с лице към неговото.Леко движи таз си докато го целуваш.Ако това не помогне или и гей или импотентен!Успех!

krasavica_19
    Guest
    mn blagodarq za saveta 6te go posledvam.

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    krem4eto mnogo hubavo ti e kazala kakvo da pravi6otpusni se i deistvai po intuiciq.ako ti samata ne go vazbujda6,kvoto i da prai6 nqma da ti pomogne.ima nqkolko trik4eta,koito 6te ti pomognat.celuvai go nejno i romanti4no,hapi go leko,draskai go leko s manikur,mini po cqloto mu tqlo s ezik,nakarai go da nastruhne ot kef.uspeh!!!

BeHuTo_91
    Guest
    kak taka da dviji taza si? q obqsnete po-podrobno 4e i az se nujdaq ot nekvi saveti

Ами трябва да го движи напред назад и нагоре надолу и да се отърква в неговия таз.Поне аз така правя

Фен
    Град
    XaCKoBo
    кфа целувка е целуни му кура... барай му меча там дарви го... баси извади му го 1 свирка ... и си готова
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

k`o e na 21 i ne moje da zapochne liubovna igra e ebasi bal1ka, zemi si nameri niakoi drug.... toi ko chaka da go sablechesh i na ebesh ima da lapa laina choveka.... i da chaka.... niama se dafash ei, dr1j se, k`o e tui jenite v dneshno vreme niamat nik`fo dostoinstvo toi e m1ja na ne`o mu sa ebe, toi sha deistva....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Просто като е по-дълга. Обаче ако е скучни...най-много да заспи

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е,то всяка любовна игра започва с целувки.По устните,по врата,по ушите.нежни прегръдки,галене по корема и по-надолу.А после устните ти да следват пътя на ръцете.Аби то няма рецепта-както ти дойде от вътре.А 1 съветче-ако сте седнали на диван или пейка-ти седни в скута му с лице към неговото.Леко движи таз си докато го целуваш.Ако това не помогне или и гей или импотентен!Успех!
    Супер съвет, както винаги.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Подкрепям

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Катя
    Ами трябва да го движи напред назад и нагоре надолу и да се отърква в неговия таз.Поне аз така правя
    По-скоро да отърквате гениталии 1 в друг!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Подкрепям
    мерси мили дами

ддд
    Guest
    mi spored men moje6 da ponamali6 svetlinata i da mu napravi6 edin eroti4en tanc i posle da si potamcuvate zaedno a ostanoloto samo idva

Д-тру
    Guest

Re: kak da zapo4na lubovnata igra

Цитирай Първоначално написано от krasavica_19
    kak da zapo4na lubovnata igra 4e da go vazbudq tolkova mnogo 4e da umira za men.az sam na 19 a toi na 21 pomognete pls.
    ...че ти на 19 щом не знаеш

на къде отива този свят Боже

все пак... просто му направи най-вече една хубава свирка, като за начало мисля че е достатъчно, то ако тпоне той да ти дава насока. на 21 е..голям мъж уж. не знам ще натрупате опит щом имате мерак за това не се отчайвай.

Цитирай Първоначално написано от Д-тру
    ...че ти на 19 щом не знаеш

на къде отива този свят Боже
    Ае балъко по-добре се обръщай към Бог когато прочетеш, че 12 годишна е надула корема или си и цепнали задника от е*ане ве. Тия тука са малцинство. А? Можеш ли да ми отговори на къде отива този свят Д-тру?

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    охх..моя приятел обича много да го галя нежно да го целувам лего по вратлето да го хапя направо умира за мен тогава ама и аз вече му набарах слабото място
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

гостенче
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    охх..моя приятел обича много да го галя нежно да го целувам лего по вратлето да го хапя направо умира за мен тогава ама и аз вече му набарах слабото място
    чи ти праскала ли си се

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от гостенче
    чи ти праскала ли си се
    проблем ?

гостенчо
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от гостенче
    чи ти праскала ли си се
    проблем ?
    още един пример за 13-14 годишни курвички

Супер фен
    Град
    до тебе...
    няма да споря с теб "гост" тва че съм го направила на 14 не означава че съм курва!

Guest
    няма да споря с теб "гост" тва че съм го направила на 14 не означава че съм курва!
    13 **

Мега фен Аватара на koalka
    И аз ще подкрепя мнението на Кремчето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си