.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: SWALKI

Hybrid View

SWALKI

PlS Kazete nqkolko dobri swalki za momi4e 6toto mnogo q hareswam a i tancuwah s neq na edin rojden den.pls pls

usmihvai se kato vi se sre6tnat pogledite mn e sladko
    f*ck off!

Ами кажи й го в очите бе младеж
    2т. забрана за ползване на профил

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Тц тц тц тц тц Лоринсер,а къде отиде романтиката ,задявките,трепета дали той ще ми каже че ме желае..тц т цтц ..да й го каже и да провали цялата интрига.

Прави и комплименти,пиши и смсчета ("сетих се за теб.." " надявам се да си добре" "сладки сънища красавице" ) ,покани я да излезете,2ри път я покани,разсмивай я ,докосвай я така ненадейно..заглеждай се в нея и тя като пита какво гледаш,ти се сепваш и казваш : о съжалявам ,пленен съм от сиянието ти
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Tова със сиянието е глупаво.

Но виж, един пич ми беше казал нещо, което ме беше разбило на 100 %.
    Тя най-вероятно ще прокара все някога ръка през косата си, да я отметне.. и в този момент зяпни в нея и и кажи : "Направи го пак! От теб лъха сексапил. " Уникално яко ееее. Но го кажи със сериозно-възхитен тон. Мацката хем ще се развесели, хем ще и стане драго, че е секси. Късмет.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Тц тц тц тц тц Лоринсер,а къде отиде романтиката ,задявките,трепета дали той ще ми каже че ме желае..тц т цтц ..да й го каже и да провали цялата интрига.

Прави и комплименти,пиши и смсчета ("сетих се за теб.." " надявам се да си добре" "сладки сънища красавице" ) ,покани я да излезете,2ри път я покани,разсмивай я ,докосвай я така ненадейно..заглеждай се в нея и тя като пита какво гледаш,ти се сепваш и казваш : о съжалявам ,пленен съм от сиянието ти

То романтиката мисля, че идва след като вече излизаш с някого и сте наясно взаимно с чувствата си. А иначе намери й телефона и изпращай смс-и или пък на пощата картички, но съвсем невинни. Прави комплименте, подари й подарък. Успех с мацката
    2т. забрана за ползване на профил

Сваляч от класа
    Guest
    Казваш й - "Ей кукличке, много ми харесваш, имаш секси тяло и изглеждаш страхотно. Искам да се слеем в едно тази вечер. Леглото ми е свободно от доста време и за мен ще е чест да го споделиш с мен. Желая те с цялото си сърце, душа и всичките си сетива. Искам да бъдеш моя тази нощ. Ела с мен и няма да съжаляваш. Имам много палав език, бързи пръсти и дебела пишка. Мога да те направя щастлива. Ела с мен. Нека го направим.

Нещо ето таково. Импрувизираш яко. Това е цялата работа. Жените са лесни, свалиш ли им зведдите и накараш ли ги да се почувстват много специални и желани.

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    Сваляч от класа не мисля ,че това харесва на момичетата или може би говоря от своя гледна точка..според мен трябва да има очен контакт ..като я видиш да я гледаш без да отмествапш поглед докато не се разминете..също и ненадейно да я докоснеш докато говорите..но не използвай някакви изтъркани фрази "еи кукло страшна си.." а-у,защоио може да си помисли ,че я бъзикаш или че искаш само да спиш с нея
    I am a violet butterfly !

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ami malko flirt

10x hora mnogo okurajihte me no kato postoqnno sme zaobikoleni ot drugi malko me e

Отиваш при нея с тухлата в главата и 100% си я свалил и ти е в краката ....

Ако не искаш така просто тарси постоянен контакт с нея като говорите се приближавай по близко от нормалното и гледай да имаш хубав дъх иначе всичко ще прецакаш и се усмихвай . Успех
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си