- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SWALKI
PlS Kazete nqkolko dobri swalki za momi4e 6toto mnogo q hareswam a i tancuwah s neq na edin rojden den.pls pls
usmihvai se kato vi se sre6tnat pogleditemn e sladko
f*ck off!
Ами кажи й го в очите бе младеж![]()
2т. забрана за ползване на профил
Тц тц тц тц тц Лоринсер,а къде отиде романтиката ,задявките,трепета дали той ще ми каже че ме желае..тц т цтц ..да й го каже и да провали цялата интрига.Първоначално написано от LoRinSeR
Прави и комплименти,пиши и смсчета ("сетих се за теб.." " надявам се да си добре" "сладки сънища красавице" ) ,покани я да излезете,2ри път я покани,разсмивай я ,докосвай я така ненадейно..заглеждай се в нея и тя като пита какво гледаш,ти се сепваш и казваш : о съжалявам ,пленен съм от сиянието ти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Tова със сиянието е глупаво.![]()
![]()
![]()
Но виж, един пич ми беше казал нещо, което ме беше разбило на 100 %.
Тя най-вероятно ще прокара все някога ръка през косата си, да я отметне.. и в този момент зяпни в нея и и кажи : "Направи го пак! От теб лъха сексапил. "Уникално яко ееее. Но го кажи със сериозно-възхитен тон. Мацката хем ще се развесели, хем ще и стане драго, че е секси. Късмет.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от Ice_Queen
То романтиката мисля, че идва след като вече излизаш с някого и сте наясно взаимно с чувствата си. А иначе намери й телефона и изпращай смс-и или пък на пощата картички, но съвсем невинни. Прави комплименте, подари й подарък.Успех с мацката
2т. забрана за ползване на профил
Казваш й - "Ей кукличке, много ми харесваш, имаш секси тяло и изглеждаш страхотно. Искам да се слеем в едно тази вечер. Леглото ми е свободно от доста време и за мен ще е чест да го споделиш с мен. Желая те с цялото си сърце, душа и всичките си сетива. Искам да бъдеш моя тази нощ. Ела с мен и няма да съжаляваш. Имам много палав език, бързи пръсти и дебела пишка. Мога да те направя щастлива. Ела с мен. Нека го направим.
Нещо ето таково. Импрувизираш яко. Това е цялата работа. Жените са лесни, свалиш ли им зведдите и накараш ли ги да се почувстват много специални и желани.
Сваляч от класа не мисля ,че това харесва на момичетата или може би говоря от своя гледна точка..според мен трябва да има очен контакт ..като я видиш да я гледаш без да отмествапш поглед докато не се разминете..също и ненадейно да я докоснеш докато говорите..но не използвай някакви изтъркани фрази "еи кукло страшна си.." а-у,защоио може да си помисли ,че я бъзикаш или че искаш само да спиш с нея
I am a violet butterfly !
10x hora mnogo okurajihte me no kato postoqnno sme zaobikoleni ot drugi malko me e![]()
Отиваш при нея с тухлата в главата и 100% си я свалил и ти е в краката ....
Ако не искаш така просто тарси постоянен контакт с нея като говорите се приближавай по близко от нормалното и гледай да имаш хубав дъх иначе всичко ще прецакаш и се усмихвай . Успех
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !