- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Офертират ме да работя като елитна компаньонка
Баща ми е сводник. Майка ми работи при него. Сега като навърших 18 искат да вляза в бизнеса. А аз си имам сериозен приятел, който обичам и не искам да работя тази професия. Мисля си да избягам от нас, но се страхувам. Искам някакъв съвет. Много съм объркана. Помогнете ми!
с приятеля ти може да сте дует![]()
Господарката Зина и Големия Джеф, примернои парите се въртят в семейството
И как мислиш, че бихме могли да ти помогнем?Първоначално написано от Златимира
kato i stanem redovni klientiПървоначално написано от Luciferian
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Ем предаи ба6та си на полицията и готово.Няма ни6то сложно апак и т'ва майка ти да бачка като "компаньонка" е малко кофти ама ае.Незнам няма как да ти помогнем измисли не6то.Избягаи иди да живее6 при приятела си или както казах предаи ба6та си на полицията.
Не сте ли чели оферти: "Семейство предлага секс удоволствия на платежоспособни от цялата страна"
ами ако искаш ела у насПървоначално написано от Златимира
Че кво толкова? Много момичета работят тва
sugalsqvai se, kakvo po hubavo ot tova![]()
Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните.
Ти не се и съмнявам че си една от тях.Гордей се просто.Първоначално написано от Петя91
Ти кво ги питаш кво искат бе луда ли си бе ща ебаказваш им да се факат и готово ве да не са те направили да ставаш работник за тях да...Тва да не е сериино прозводство на семейни курви
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Що бе Забавна работа..
ахаха
аман от тъпаци с глупави теми
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ахАхахаХАхааХахахахПървоначално написано от Seizure of Power
страшен сиииииииии![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Не ми се вярва много много тази история.Има най различни боклуци родители,но пък да проституират детето си..не е за вярване.
стани компаньонка вместо да разкъсваш семейството и семейния бизнес
Не знам кой ти се връзва на глупавия бъзик , хич не е смешен...
mi sia to 6tom i dvamata ti roditeli sa v biznesa ti triabva pone ne6to da si nasledila tai 4e se u4udvam 4e ne iska6![]()
силно ме съмнява да има и грам истина в цялата темичка...ама иначе - не бъди предател, бъди част от семейството...хахаххаха злееее
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
истина е... виж само колко обяви има в обявидотком!Първоначално написано от shalis
семейна двойка предлага секс
демократично семейство търси партньори
и т.н. и т.н.
нищо чудно, това момиче да е от едно такова семейство и е напълно възможно след навършване на необходимите години, да бъде офертирано да влезе в семейния бизнес
I policiqta kakvo shte napravi .. ato se zamislq..Първоначално написано от Me4oOoOo
Poneje gledam Tv i dochuvam che prisydata za trafik na hora.. svodnichestvo i t.n. ne se uvelichava, a namalqva.
Pyk i ne se znae dali izobshto shte mogat da go tiknat i na minimalna prisyda.
Prosto qvno nikoi tuk ne moje da te posyvetva.
Bqqgai, bqgai.. i pak - Bqgai.
P.S. Sry za latenicata, no v momenta nqmam kirilica!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Златимира оооооо ти ли си ма колежке...аи връщай се на работа,че баща ти пак ще те чукатъкмо дойде един мангал и иска да та чука за 5 лева ...идваи си по-бърже миличка {}
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
о ама разбирасе.. и имат най-прекрасния живот нали....Първоначално написано от Петя91
я вложи малко мозъчна дейност преди да ръсиш шитни насекъде...
на тия родители им бий шута..виж ,че не са у ред щом искат тва от тебе...
иди да живееш при някой друг от семейсвтото.. (по възможност да не е сводник или дилър ... )
![]()