.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 95
    ОтвратителнО
    Guest

Как правите свирки на момчетата,като знаете, че от там пикат

Не ви ли е гнус?
    Той отива да пикае, после сте в спалнята и му правите свирка? Все пак от там пикаят. Не е ли много гнусно да лапаш пикоч с устата с която ядеш и целуваш родителите си?

Град
    In The Heart of Darkness
    Хех- сродна душа! :P

Ами незнам- не мога да ти отговоря на въпроса защото не съм правила и не смятам и да правя, Мен също ме е гнус но съм се отказала да задавам въпроси на много "вещите" в тая сфера щото те си знаят най-добре и всъщност незнам кво удоволствие е това...
    Кво да ги правиш- момчешка му работа, нали знаеш че мислят с гладък мозък, а дори по-често не мисрят с правилната глава.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Повече от фен

Re: Как правите свирки на момчетата,като знаете, че от там п

Цитирай Първоначално написано от ОтвратителнО
    Не ви ли е гнус?
    Той отива да пикае, после сте в спалнята и му правите свирка? Все пак от там пикаят. Не е ли много гнусно да лапаш пикоч с устата с която ядеш и целуваш родителите си?

Не ми дреме...Нали аз не лапам...Кефа си го правя само аз
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Guest
    На по колко 13-15 годинки сте? Свирката е нечовешко удоволствие за мъжете, като знам че обичам този човек от какво да ме е гнус??!?!? Теб като те лижат, мислиш ли, че е по различно? Или и от това удоволствие се лишаваш.... Някога детето ти като излезне от там дето пикаеш какво? гнус ли ще е? - Момиче съм.

Ми ти щото си момиче и през путката ядеш и за тва ти е приятно
    Don't hate the player , hate the GAME!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Heartbreaker
    Ми ти щото си момиче и през пyтката ядеш и за тва ти е приятно
    Те тия пyткиза всичко ги използват простите момичета. Хайде юруш с пyтката напред, ама не се прави така.

Свирката е супер отвратително и гнусно нещо

Нямам опит,ама да се изкажа :P
    Ако наистина го обичаш не би те било гнус от него

Супер фен
    Kakvi sa tezi gluposti?!?Ne vijdam nishto gnusno,naprotiv daje-mnogo e priqtno da dostavqsh tova udovolstvie na momcheto!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На по колко 13-15 годинки сте? Свирката е нечовешко удоволствие за мъжете, като знам че обичам този човек от какво да ме е гнус??!?!? Теб като те лижат, мислиш ли, че е по различно? Или и от това удоволствие се лишаваш.... Някога детето ти като излезне от там дето пикаеш какво? гнус ли ще е? - Момиче съм.
    подкрепям те НАПЪЛНО )
    8 т. системно- бан по ип и профил

мочка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Kakvi sa tezi gluposti?!?Ne vijdam nishto gnusno,naprotiv daje-mnogo e priqtno da dostavqsh tova udovolstvie na momcheto!
    Харесва ти да пиеш мочка?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    хахах... абе вие какви глупости говорите, че какво гнусно има, аааа не ми се занимава да обяснявам

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    хахах... абе вие какви глупости говорите, че какво гнусно има, аааа не ми се занимава да обяснявам
    Как кво гнусно бе? Това е пикняяяя по дяволите!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Как кво гнусно бе? Това е пикняяяя по дяволите!!!
    абе при свирка да не се пикае в устите бе леле колко ограничени хора имало

Ето едно свежо допълнение!Абсолютно е така....макар и да съм пристрастен от гледната точка на това,че съм момче
    Мн си прав/а браво!

Град
    In The Heart of Darkness
    бля бля бляя!!!
    ми не не сме на по 13-15 годинки моето момиче! Просто така мислим!
    Тва че им харесва а някои не значи че и на мен требва да ми харесва.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

ti kvo protiv ima6 piknqta ? pak i te se miqt predi tva nevqrvam da xodqt do wc i sled tva bez da im e izmit da davat na momi4etata si da lapat xax

aa i ne e gnusno a daje priqtno kogato obi4a6 4oveka na kogoto pravi6 svirki

гоше в атака
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от f1s714e70
    ti kvo protiv ima6 piknqta ? pak i te se miqt predi tva nevqrvam da xodqt do wc i sled tva bez da im e izmit da davat na momi4etata si da lapat xax
    хахахахахах ти ме разби! знаеш ли кога си го мия след пикане? никога! после се кефя как тая моята го лапа и нищо не подозира, а пък и да подозира явно не и пука. тъй че не си мисли, че си ги мием, ама така казваме

"гоше в атака" bravo moitu kirlivo mom4ence mn hubu pravi6 dano priqtelkata ti da spre da ti dostavq tva udovolstvie da ti go lapa mrasen

Голям фен
    Град
    София
    Не ми пикае в устата, че да ме е гнус. Никой не ме кара да го правя. Щом му е хубаво и не е нещо чак толкова отвратително, значи и на мен ми е хубаво.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    СВИРКАТА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО НЕЩО.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

a_n_i_t_o_
    Guest
    aaa az ne sym pravila o6te svirki obae ot 2 meseca hodq s edno mom4e ii smqtam skoro da mu dostavq tova udovolstvie ... kato se ima v predvid 4e tova moje da se broi i kato nai bezopasniq "sex"ot trite vida ... kakvo lo6o ? ) a ii umiram kato go gledam kak py6ka samo ot po povyrhnostni raboti ... nqma da mu napravq svirka li ?? ) az sym edinstveno malko negativno nastroena kym gyltaneto ama mislq 4e v si4ko drugo nqma ni6to lo6o ... )) nqkoi den kato si zalovkka6 nqkoi super mn ii kato ti e qk0 samo ot doskosvaneto mu 6te razbere6 za6to pove4eto momi4eta se "pristra6avat" ))

Цитирай Първоначално написано от bungle
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    8 т. системно- бан по ип и профил

Град
    nqkade u mahalata
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>[/quote] \/

подкрепям

Цитирай Първоначално написано от гоше в атака
    Цитирай Първоначално написано от f1s714e70
    хахахахахах ти ме разби! знаеш ли кога си го мия след пикане? никога! после се кефя как тая моята го лапа и нищо не подозира, а пък и да подозира явно не и пука. тъй че не си мисли, че си ги мием, ама така казваме
    Мизерник....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си