- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как правите свирки на момчетата,като знаете, че от там пикат
Не ви ли е гнус?
Той отива да пикае, после сте в спалнята и му правите свирка? Все пак от там пикаят. Не е ли много гнусно да лапаш пикоч с устата с която ядеш и целуваш родителите си?
Хех- сродна душа!:P
Ами незнам- не мога да ти отговоря на въпроса защото не съм правила и не смятам и да правя, Мен също ме е гнус но съм се отказала да задавам въпроси на много "вещите" в тая сфера щото те си знаят най-добре и всъщност незнам кво удоволствие е това...
Кво да ги правиш- момчешка му работа, нали знаеш че мислят с гладък мозък, а дори по-често не мисрят с правилната глава.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ОтвратителнО
Не ми дреме...Нали аз не лапам...Кефа си го правя само аз![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
На по колко 13-15 годинки сте? Свирката е нечовешко удоволствие за мъжете, като знам че обичам този човек от какво да ме е гнус??!?!? Теб като те лижат, мислиш ли, че е по различно? Или и от това удоволствие се лишаваш.... Някога детето ти като излезне от там дето пикаеш какво? гнус ли ще е? - Момиче съм.
Ми ти щото си момиче и през путката ядеш и за тва ти е приятно![]()
Don't hate the player , hate the GAME!
Те тия пyткиза всичко ги използват простите момичета. Хайде юруш с пyтката напред, ама не се прави така.Първоначално написано от Heartbreaker
Свирката е супер отвратително и гнусно нещо
Нямам опит,ама да се изкажа :P
Ако наистина го обичаш не би те било гнус от него![]()
Kakvi sa tezi gluposti?!?Ne vijdam nishto gnusno,naprotiv daje-mnogo e priqtno da dostavqsh tova udovolstvie na momcheto!
подкрепям те НАПЪЛНОПървоначално написано от Анонимко
![]()
)
8 т. системно- бан по ип и профил
Харесва ти да пиеш мочка?Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
хахах... абе вие какви глупости говорите, че какво гнусно има, аааа не ми се занимава да обяснявам![]()
Как кво гнусно бе? Това е пикняяяя по дяволите!!!Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
абе при свирка да не се пикае в устите беПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
леле колко ограничени хора имало
![]()
![]()
![]()
Ето едно свежо допълнение!Абсолютно е така....макар и да съм пристрастен от гледната точка на това,че съм момчеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Мн си прав/а браво!![]()
ti kvo protiv ima6 piknqta ? pak i te se miqt predi tva nevqrvam da xodqt do wc i sled tva bez da im e izmit da davat na momi4etata si da lapat xax![]()
aa i ne e gnusno a daje priqtno kogato obi4a6 4oveka na kogoto pravi6 svirki
Първоначално написано от f1s714e70
хахахахахах ти ме разби! знаеш ли кога си го мия след пикане? никога! после се кефя как тая моята го лапа и нищо не подозира, а пък и да подозира явно не и пука. тъй че не си мисли, че си ги мием, ама така казваме
![]()
"гоше в атака" bravo moitu kirlivo mom4ence mn hubu pravi6 dano priqtelkata ti da spre da ti dostavq tva udovolstvie da ti go lapa mrasen
Не ми пикае в устата, че да ме е гнус. Никой не ме кара да го правя. Щом му е хубаво и не е нещо чак толкова отвратително, значи и на мен ми е хубаво.
СВИРКАТА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО НЕЩО.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
aaa az ne sym pravila o6te svirki obae ot 2 meseca hodq s edno mom4e ii smqtam skoro da mu dostavq tova udovolstvie ... kato se ima v predvid 4e tova moje da se broi i kato nai bezopasniq "sex"ot trite vida ... kakvo lo6o ?) a ii umiram kato go gledam kak py6ka samo ot po povyrhnostni raboti ... nqma da mu napravq svirka li ??
) az sym edinstveno malko negativno nastroena kym gyltaneto ama mislq 4e v si4ko drugo nqma ni6to lo6o ...
)) nqkoi den kato si zalovkka6 nqkoi super mn ii kato ti e qk0 samo ot doskosvaneto mu 6te razbere6 za6to pove4eto momi4eta se "pristra6avat"
))
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от bungle
8 т. системно- бан по ип и профил
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>[/quote] \Първоначално написано от bungle
/
подкрепям![]()