- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как правите свирки на момчетата,като знаете, че от там пикат
все още не съм правила,но ако държа на момчето - защо не !![]()
I am a violet butterfly !
ХахАХАХхахАахх какви сте забавни!Точно така... всеки път преди секс отивам да пикая и аха-аха докато капе още и го подавам на устата! Вие луууууууууууууууди ли сте?!
На авторката и подкрепящите пожелавам никви шпатули доживот... щото ще е гнусно нали? Все пак... от там "пикате" :P![]()
![]()
![]()
Е кво бе, все пак от там пикаете.Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
Няма ли да ви е неудобно да карате някой да ви лиже там от където пикаете.
![]()
![]()
![]()
Ем да ви кажа ,когато обичаш 1 човек,правиш всичко за него!
И не е казано,че когато му правил свирка ,значи той преди това е пикал .... абе кфо се обеснявам и аз...
Вие нещо не сте наред обаче. Скоро ще реши някой, че то и секса е гнусно нещо и айде да спрем всички да го правим,а?
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
хахах аз пък съм чувала че целувката е гнуснаПървоначално написано от BrokenInnocence
![]()
Спокойно момичета и аз кат бях на 14 мислех че тва е супер гнусно и бях категорична:Никога няма да правя свирки!Е ,обаче ме "иэлъгаха" и направих!Но не съжалявам,правя го не само эа да доставя удоволствие на любимото момче,но и защото ми харесва!
И не бъдете толкова ограничени-баба ми разсъждава кат вас
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
bahti..6to kato si na 13 ii ozna4ava 4e si nekyv syper ograni4en..i ot ni6to ne razbira6..i 4e si nekyv zahlypen..bahti ne slagaite vsi4ki pod obsht znamenatel...
kakto i da e po temata...ami ako naistina obi4a6 priqtrelq si nqma ot kakvo da te e gnys..
като пораснеш, ще разбереш!Първоначално написано от ОтвратителнО
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
hahahahah. da naistina.kato bqh po-malka i po-zabludena si misleh 4e nikoga nqma da pravq svirki,6toto tva e gnusno.nali ot tam pikaqt!ama ve4e ne e taka.i hi4 ne me e gnus.kogato pravi6 qk sex i nastroenieto e na max,vyob6te ne si misli6 4e tva e ne6to gnusno,za men e syvsem norm.v kraina smetka ne mu qm lainata...a i po taq logika i toi moje da ne 6te da me lije,nali?!ama s porasvaneto horata promenqt vyzgledite si.![]()
Само един болен мозък може да каже подобна глупостВъзрастта тук въобще не е критерия. Аз на 12-13 някъде още девствена съм правила тези неща на момчетата. Това са просто тъпи и провинциални манталитети на простачки които не знаят и слушат бабите си сигурно
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Абе който го е гнус да не го прави.В един момент всички започват тепърва да се учат или тичат при тези които го правят.И затова някои сме по-добри от други![]()
![]()
И аз си мислех така-гнусно е-бляяяяяяяяяяк,но не е така. На мен ми е приятно!
a kat te lijat ne e gnusno nali i umira6 ot kef ? basi gluposta gnusno bilo !!!!!! abe vie v 4as li ste ?kolko opit imate?spali li ste izob6to s 4ovek,na koito naistina iskate da mu dostavite udovolstvie ?6ot qvno na vas ne sa iskali da vi dostavqt,a posle i vie ne ste re6ili da otgovorite sas sa6toto.svirkata e ne6to super intimno i mnogo priqtno i za dvamata kogato sa pravi s jelanie! ( priznavam 4e ne duham na vseki,samo kogato ima nqkakvi 4uvstva/trapka,no vinagi se staraq na max)
p.s. az sam jena,koqto duha s udovolstvie i koqto ne obi4a da q lijat tolkova mnpraq go za nego.umiram da go gledam v o4ite prez tova vreme.4uvstvoto 4e v momenta sam boginq za nego e neopisuemo
![]()
Първоначално написано от ОтвратителнО
А кво ви пречи да се изкъпете преди свирката/лизането/секса? Без къпане най-вероятно и аз не бих се съгласил, но ако се изкъпете нали ще сте чисти неразбирам какво лошо има...
Ето едно правилно мнение! Особено това за бабите и селския манталитет!Първоначално написано от Trisha1991
РЪКОПЛЯСКАМ ТИ!
Извинявай, но да правиш свирки на 12 ... Баси, аз имам племенничка на 10.., ако разбера, че след 2 години прави такива неща, ще и счупя кокалите от бой![]()
![]()
![]()
И не знам за вас, но аз приемам свирката като нещо много повече. Тя е много по-съкровенно нещо от секса.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Добре, ве, девойчета, ако вие и партньорът ви спазвате лична хигиена не би трябвало по телата ви да има и едно място, от което който и да е било от двамата да го е гнус. Аз обожавам всяка една част от тялото на приятеля си и имайки предвид, че това е може би най-чувствителната му зона, това я прави още по-чудесна и специална. Освен това идеята, че правиш нещо, което му харесва е много възбуждаща. Мога да кажа, че на мен самата ми е ужасно приятно да правя френска любов...и дори не ми е хрумвало, че в това може да има нещо отблъскващо. (Убедена съм, че когато намерите партньор, на когото да държите достатъчно, ще промените мнението си.)
Първоначално написано от Trisha1991
Хич не ми се хвали, че на 12 се правила свирки...на "момчетата." И какво разбираш под "провинциален манталитет"? От каде на къде момиче, което изразява мнение (и аз не съм съгласна с мнението...и все пак!) излиза с "провинциален манталитет на простачка"?!
Tezi,koito tvurdqt,che sa protiv i govorqt vsqkakvi gluposti sa prosto nqkakvi kompleksari....
Хахах ами тези които така пишат сега "ауу свирка това е ужасно" след 1-2-3 годинки не само, че ще почнат да го правят, ами и ще пускат теми тук "Правих свирка какъв е риска да забременея"![]()