- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как правите свирки на момчетата,като знаете, че от там пикат
i az mislq takaПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Ами той като ходи да чурка,след това и се мие!
Не изключвам това,че има такива,които не се мият-честно казано и мен би ме погнусяло.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
абе г-жа ти със салфетка ли го пипаш ?!Първоначално написано от ОтвратителнО
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
bravoПървоначално написано от bungle
![]()
![]()
![]()
Бахти работата,на 12 като ми споменаха за свирка и кавали си помислих за духови инструменти.Изобщо си нямах и представа,че ставало въпрос за френска!А децата в момента даже и са правили.Аз ли одъртявам или днешната младеж се е сбъркала?Първоначално написано от cosword
![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
xaxaxaxa abe vie za higiena ne ste li chuvali tctct mn zle rabotata
Абе, какви са тия простотии, бе, дечица сладки?!
Той като ви лиже дали го е гнус? Май вие не сте с акъла си, ама айде...![]()
Аз супер много се кефя на свирките.
Едно на ръка, че доставям удоволствие на любимия човек.
Само при мисълта, че го целувам, облизвам, налапвам се възбуждам.
Мога с часове да си играя с него и няма да ми омръзне.
Просто ми е адски готино.
Френската любов rulzz!![]()
![]()
А относно факта, че от там пишка... той да не някой неандерталец, че да не поддържа лична хигиена, я помисли малко.
Явно ти на такъв си попаднала.
2т. системно, бан по профил и ип.
Първоначално написано от Cuddly
Съгласнаааа.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
еми на теб ако ти лижат пичката не е ли сьщото
Познава момиче, което не целува приятеля си с език, защото и се повдигалоПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
а по темата за свирките ... Кво му е гнусното!Макар че като бях келеш си виках никога няма да правя свирка, само в краен случай и то на мъжа ми хаха!Сега съм на др. мнение ест.![]()
а от мен да останеш незадоволена до живот... как щи ръга хуя.. той от там пикае.. а относно темата аз съм обрязан и момичетата не правят проблеми за свиркиПървоначално написано от My_Infernal_Majesty
![]()
![]()
![]()
![]()
ебахти простата дет го е писала тва ! ние момчетата СЛУЧАЙНО СИ МИЕМ ПИШКИТЕ !!!!!!!!!!!! ма то от прости момичета край няма ..
Всеки си има различно мнение по въпроса,но мен лично не ме е гнус![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Az ne vijdam kakvo gnusno ima izobshto,stiga momcheto razbira se da ima dobra higiena.
мили объркани дечица... свирката била гнусна, от там пикаел. ама ей, авторке, тъпа ограничена мърло такава. не тебе трябва да те е гнус да лапаш пишката а момчето трябва да го е гнус да се докосва до устата ти. в човешката уста има повече микроби отколкото някога могат да попаднат върху пениса. Ако ти покажат целувката под микроскоп, никога повече няма да целунеш момче. сърма тъпа!
hah kurva..Първоначално написано от Trisha1991
Тебе Не те ли е гнус да постваш като знаеш че се адки тъп/тъпа?Първоначално написано от ОтвратителнО
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
офф не ми се четат сички мнения сигурен съм че някой вече го е казал ама ако има жена на която и е гнусно да прави свирки тя значи е А-сексуална! се едно да кажеш че те е гнус да целунеш някой по устата защото той от там драйфа и плюе! хаха...
не знам дали има нормален мъж който да го е гнус да лиже пичка шото на мен ми е супер приятно въпреки да знам че от там жените пикаят![]()