.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    Голям фен
    О по дяволите изобщо не е толкова отвратително както някои го изкараха.Не можеш да лишиш едно момче от подобно удоволствие.Пък и за момичето не е толкова ужасно-даже е възбуждащо.Кво толкоз че пишкат от там.И ти пишкаш,ама като те лижат умираш от кеф...Оралната любов си е важна част от секса-тя не е гнусна,а страхотна И бтв това са детски мисли че било гнусно и така натам
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Цитирай Първоначално написано от lirooos
    ХахАХАХхахАахх какви сте забавни! Точно така... всеки път преди секс отивам да пикая и аха-аха докато капе още и го подавам на устата! Вие луууууууууууууууди ли сте?!

На авторката и подкрепящите пожелавам никви шпатули доживот... щото ще е гнусно нали? Все пак... от там "пикате" :P
    Добре им го каза,не виждам какво гнусно има в свирката

Guest
    Цитирай Първоначално написано от *Thug_AngeL*
    а по темата за свирките ... Кво му е гнусното!Макар че като бях келеш си виках никога няма да правя свирка, само в краен случай и то на мъжа ми хаха!Сега съм на др. мнение ест. [/color][/b]
    като си преставя че и аз мислех тей преди.. ..а ся като се замисля оня ден сколних да правя свирки на едно момче но той не е кой да е всмисъл обичам си го и не ме е гнус..все едно да се омъжиш и да те е гнус от човека до тебе и същото е за лиженето ае я се успокойте малко и погледнете от страната от която гледат сички нормални хора..

Ами разбира се ,то няма нищо гнусно...1-во със свирка доставям удоволствие на любимия човек ....и 2-ро и на мен ми е кеф,възбуждащо е!!!

.

Айдеде... мн гнусно било ами я на тия дето им е гнусно ако като за капак им се изхжурли партниора в устата а ?Ще повърнат ли какво?!Убеден съм 4е си е мн готино стига да не и го вкараш целия че може да й се догади.

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Тва изказване на авторката ми се струва ограничено.Аз обичам приятеля си и бих направила вс което той поиска,въпреки че знам че никога не би ми казал "Направи ми свирка".Когато бях на 14 и аз така виках--->"Никога няма да правя свирка,това е тоооооолкова гнусно и отвратително".Когато обаче нуждите на партньора ви са по-важни отколкото вашите собствени,ще разберете за какво става дума...

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Град
    In Your Mind
    И кое му е гнусното?!
    Не е гнусно, дори напротив. А като включим факта, че докато го правиш си умира от кеф, това един вид те възбужда и стимулира да продължаваш.
    И като си хванете някой по-сериозен приятел, който обичате пак ли ще ви е гнус? От тялото на човека, който обичате... Хаха жалка история, честно...
    I love you...

Повече от фен
    амии да-леко плоско изказване,че е гнусно ма кфо да се прай...кое е гнусното да доставиш удоволствие на човека ,който обичаш-обожавам да го гледам как с егърчи и му е кеф,така дори и аз се възбуждам.Виж сега,представи си следната ситуация.Седиш си в даскалото и си пишеш нещо-изпускаш си химикалката,взимаш я -продължаваш да пишеш....след 20 мин обаче забравяш че е паднала и както всички имаме този навик я захапваш...опа...ама не помниш нали...в същото време те е гнус да лапнеш нещо от което излиза урина ,е сори ама тя е лековита дори,няма нищо мръсно в нея и най-важното това нещо почти през цялото време си стой в гащите и не се търкаля по земята ама лапаш гадната химикалка ,която е пълна с всякакви бацили и микроби от земята...как ти звучи а?

Град
    В мечтите

Re: Как правите свирки на момчетата,като знаете, че от там п

Цитирай Първоначално написано от ОтвратителнО
    Не ви ли е гнус?
    Той отива да пикае, после сте в спалнята и му правите свирка? Все пак от там пикаят. Не е ли много гнусно да лапаш пикоч с устата с която ядеш и целуваш родителите си?
    мен не ме е гнус, по тая твойта логика трябва да ни е гнус да целуваме момче по устатар както и те нас, все пак се случва човек да повърне а и питаш ли момчетата кво им е като го вкарват там, откъдето изтича кръв и други работи? Ако гнусотията за такива неща ти е проблем - ЛЕЛЕЕЕЕЕ!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Няма гнусни неща в секса.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Няма гнусни неща в секса.
    Точно така.

И аз пак да кажа : СВИРКАТА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО НЕЩО.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Убиите автора с камъни!
    Аре моляяя ви се скъпи формци.. знам как си поддържам инструмента.. особенно преди такива работи.. Все едно вас като ви лижем да ни е гнус (въпреки "навлажняването") ама се кефите и още малко ушите ми ще останат в ръцете на дадена девойка.. ще духате и няма да викате гнус ма е...

Ивахх... станал съм голям писър

Фен
    Град
    под масата ;)
    Цитирай Първоначално написано от iv4enceto
    Когато бях на 14 и аз така виках--->"Никога няма да правя свирка,това е тоооооолкова гнусно и отвратително".Когато обаче нуждите на партньора ви са по-важни отколкото вашите собствени,ще разберете за какво става дума...
    аьп подкрепям напълно !! =D>
    аз даже и на 18 виках че няма никога да правя свирки ама никога не казвай никога

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Урината е полезна бееее Не сте ли чували за урино-лечение

4есто го употребиаваме
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Урината е полезна бееее Не сте ли чували за урино-лечение
    То4но е това!

Плус вси4ко друго има и една подробнос -

Иадете пе4ени семки от сиганките нали? Паке4е сас семки!
    А как мислите си 4е сиганката го осолиава?

Пикае варху тавата и после пе4е вав фурната и семките става усолени

Така 4е да ли пе4ено семке от сиганка или свиркс по добре второто!!!

mi spored men niama ni6to lo6o v svirkite plus tva kvo ob6to ima tva 4e pikaeli ot tam izviniavai mn ama toi ne ti pikae v ustata dokato mu pravi6 svirka plus tva ti 6te iska6 toi da ti blije nali ama niama da stane ako ti ne mu otvarne6 ili i tva niama da iska6 se edno slu6am niakvi ostariali mnenia ot vremeto na pra baba mi

Експерт Облизвач
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от summer4eto
    se edno slu6am niakvi ostariali mnenia ot vremeto na pra baba mi
    Ти не си мисли, че на пра баба ти не са и лизали клитора :P Светът не започва от 1990 година

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Експерт Облизвач
    Ти не си мисли, че на пра баба ти не са и лизали клитора :P Светът не започва от 1990 година
    не се бях замисляла

Експерт
    Guest
    не се бях замисляла
    Нормално е. Всяко поколение мисли че е първото \/

Имах един дядо Стефан, на 92 години Бог да го прости почина м.г.
    Та той ми е разправял, щот с него си говорех много свободно... Разправяше дядката как на млади години задирял фусти и че най-му било благо да ги облизва първом се изик, после да ги ебе сладко

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Експерт
    не се бях замисляла
    Нормално е. Всяко поколение мисли че е първото \/

Имах един дядо Стефан, на 92 години Бог да го прости почина м.г.
    Та той ми е разправял, щот с него си говорех много свободно... Разправяше дядката как на млади години задирял фусти и че най-му било благо да ги облизва първом се изик, после да ги ебе сладко
    Eee,znaeli sa te kakvo da si pravqt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си