- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как правите свирки на момчетата,като знаете, че от там пикат
О по дяволите изобщо не е толкова отвратително както някои го изкараха.Не можеш да лишиш едно момче от подобно удоволствие.Пък и за момичето не е толкова ужасно-даже е възбуждащо.Кво толкоз че пишкат от там.И ти пишкаш,ама като те лижат умираш от кеф...Оралната любов си е важна част от секса-тя не е гнусна,а страхотнаИ бтв това са детски мисли че било гнусно и така натам
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Добре им го каза,не виждам какво гнусно има в свиркатаПървоначално написано от lirooos
![]()
като си преставя че и аз мислех тей преди..Първоначално написано от *Thug_AngeL*
![]()
![]()
..а ся като се замисля оня ден сколних да правя свирки на едно момче но той не е кой да е всмисъл обичам си го и не ме е гнус..все едно да се омъжиш и да те е гнус от човека до тебе и същото е за лиженето ае я се успокойте малко и погледнете от страната от която гледат сички нормални хора..
![]()
Ами разбира се ,то няма нищо гнусно...1-во със свирка доставям удоволствие на любимия човек ....и 2-ро и на мен ми е кеф,възбуждащо е!!!
Айдеде... мн гнусно било ами я на тия дето им е гнусно ако като за капак им се изхжурли партниора в устата а ?Ще повърнат ли какво?!Убеден съм 4е си е мн готино стига да не и го вкараш целия че може да й се догади.
Тва изказване на авторката ми се струва ограничено.Аз обичам приятеля си и бих направила вс което той поиска,въпреки че знам че никога не би ми казал "Направи ми свирка".Когато бях на 14 и аз така виках--->"Никога няма да правя свирка,това е тоооооолкова гнусно и отвратително".Когато обаче нуждите на партньора ви са по-важни отколкото вашите собствени,ще разберете за какво става дума...
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
И кое му е гнусното?!
Не е гнусно, дори напротив. А като включим факта, че докато го правиш си умира от кеф, това един вид те възбужда и стимулира да продължаваш.
И като си хванете някой по-сериозен приятел, който обичате пак ли ще ви е гнус? От тялото на човека, който обичате... Хаха жалка история, честно...
I love you...
амии да-леко плоско изказване,че е гнусно ма кфо да се прай...кое е гнусното да доставиш удоволствие на човека ,който обичаш-обожавам да го гледам как с егърчи и му е кеф,така дори и аз се възбуждам.Виж сега,представи си следната ситуация.Седиш си в даскалото и си пишеш нещо-изпускаш си химикалката,взимаш я -продължаваш да пишеш....след 20 мин обаче забравяш че е паднала и както всички имаме този навик я захапваш...опа...ама не помниш нали...в същото време те е гнус да лапнеш нещо от което излиза урина ,е сори ама тя е лековита дори,няма нищо мръсно в нея и най-важното това нещо почти през цялото време си стой в гащите и не се търкаля по земята ама лапаш гадната химикалка ,която е пълна с всякакви бацили и микроби от земята...как ти звучи а?![]()
мен не ме е гнус, по тая твойта логика трябва да ни е гнус да целуваме момче по устатар както и те нас, все пак се случва човек да повърнеПървоначално написано от ОтвратителнО
а и питаш ли момчетата кво им е като го вкарват там, откъдето изтича кръв и други работи? Ако гнусотията за такива неща ти е проблем - ЛЕЛЕЕЕЕЕ!!!
![]()
Точно така.Първоначално написано от Kulio Gangstera
И аз пак да кажа : СВИРКАТА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО НЕЩО.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Убиите автора с камъни!
Аре моляяя ви се скъпи формци.. знам как си поддържам инструмента.. особенно преди такива работи.. Все едно вас като ви лижем да ни е гнус (въпреки "навлажняването") ама се кефите и още малко ушите ми ще останат в ръцете на дадена девойка.. ще духате и няма да викате гнус ма е...![]()
Ивахх... станал съм голям писър![]()
аьп подкрепям напълно !! =D>Първоначално написано от iv4enceto
аз даже и на 18 виках че няма никога да правя свирки ама никога не казвай никога![]()
![]()
Урината е полезна бееееНе сте ли чували за урино-лечение
![]()
![]()
![]()
То4но е това!Първоначално написано от malka_sladuranka
Плус вси4ко друго има и една подробнос -
Иадете пе4ени семки от сиганките нали? Паке4е сас семки!
А как мислите си 4е сиганката го осолиава?
Пикае варху тавата и после пе4е вав фурната и семките става усолени
Така 4е да ли пе4ено семке от сиганка или свиркс по добре второто!!!
mi spored men niama ni6to lo6o v svirkite plus tva kvo ob6to ima tva 4e pikaeli ot tam izviniavai mn ama toi ne ti pikae v ustata dokato mu pravi6 svirka plus tva ti 6te iska6 toi da ti blije nali ama niama da stane ako ti ne mu otvarne6 ili i tva niama da iska6 se edno slu6am niakvi ostariali mnenia ot vremeto na pra baba mi![]()
Ти не си мисли, че на пра баба ти не са и лизали клитора :P Светът не започва от 1990 годинаПървоначално написано от summer4eto
![]()
Първоначално написано от Експерт Облизвач
не се бях замисляла
![]()
Нормално е. Всяко поколение мисли че е първото \Първоначално написано от malka_sladuranka
/
Имах един дядо Стефан, на 92 години Бог да го прости почина м.г.
Та той ми е разправял, щот с него си говорех много свободно... Разправяше дядката как на млади години задирял фусти и че най-му било благо да ги облизва първом се изик, после да ги ебе сладко![]()
Eee,znaeli sa te kakvo da si pravqtПървоначално написано от Експерт
![]()