- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obi4am dvama
Hora imam adskiq problem i moje bi za pruv put se sbluskvam s negoimam priqtel ot ve4e po4ti 1 godina(samo da pod4ertaq 4e toi e malko dale4 ot men az sum ot plovdiv a toi ot burgas ama redovno se vijdame)ta onzi den izlizah s edno mom4e i edin negov fr i kak stana ne se usetih zapo4nah naistina mnogo da go haresvam purvo bqhme vunka posle v tqh a toi me pregru6ta6e neprekusnato
![]()
![]()
toi e prosto perfectem
![]()
skoro 6te ima kupon v tqh i neznam dali 6te se sdurja
i dali nqma da si go vzema za men za6toto sum 100% sigurna 4e si pada po men
Oh kakvo da prava pls pomognete
![]()
![]()
![]()
![]()
Хвърли се от някой мост... или си отрежи ръката.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Замисли се с кого искаш да бъдеш. За мен лично връзка от разстояние не си е работа, но пък дали не се хвърляш на новото момче, само защото ти липсва мъжко внимание? Тъп отговор, ама просто трябва да послушаш сърцето си и НАЙ-ВАЖНОТО - да си само с един, а не да ги разиграваш!
blagodarq ti za suveta znam 4e ne e rabota ama sega 6te se mesta taka ili ina4e po blizko do nego staraem se da se vijdame 4esto ama tova mom4eПървоначално написано от teardrop
![]()
![]()
hahahha ei sq vednagaПървоначално написано от anubite
vupreki tfa teb ta zqpam seki otgovor ti e takuf...never mind zemi si otreji ti huq ku si mom4e
![]()
Е, щом се местиш, значи все пак мисля, че е по-добре да си останеш с гаджето. Казах и по-нагоре - според мен второто момче просто замества приятеля ти и ако евентуално стане твой, ще ти писне.Първоначално написано от Анонимко
Подкрепям anubite
Най-Мразя двулични кучки дет вартят хората на малкия си пръст
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Това, което ти наричаш любов не е любов.Никъде за втория не си казала, че го обичаш.А и двама да обичаш според мен е невъзможно.
nqma smisul da si propilqva6 vruzka ot 1 godina zaradi nqkakuv koitopoznava6 ot 1 sedmica!tupo e
Това не е нещо необичайно да се влюбиш в двама. Просто опитай да ги комбинираш така, че да не разбират един за друг и всичко ще ти е о.к.
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Това започно да ми прилича на филма Пърл Харбър там любовната историйка.Абе как не те е срам имаш си приятел не се виждате и ти на врата на друг.![]()
Vladoka rulzzz
Не усещаш ли че твоето предловение е курвенско.Аман от курви ей!!!Първоначално написано от Trisha1991
Vladoka rulzzz
Знаеш ли приказката:От два стола,че на земята.да не стане така и с теб...?
В сърцето на едно момиче винаги има място за двама !
Първоначално написано от anubite
Честно, разбиваш ме вече. Спуквам се от смях като ги чета тия постове![]()
=D> Да бе,а пък аз обичам 5000000000000000000!!!Първоначално написано от koalka
Глупости на търкалета...
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Според мен малко прибързваш с заключенията !Хубаво си помисли дали не е внезапно привличане само ,а не чак да го обичаш ! Виж какво ти липсва в сегашната връзка и се опитай да разбереш възможно ли е да се поправи или направо да си търсиш щастието някъде другаде!
If it is crime to loving you then Im guilty !
Ами според мен ти липсва мъжко внимание и просто си го търсиш, ако не беше това момче друг щеше да е.Така че просто си седни на гъза, а и щом ще се местиш близо до приятеля си за ко ти е тва момче?!![]()
ем по принцип бих ти казала,че е невъзможно да обичаш двама....според мен това с момчето от твоя град не е обич,а само желание...показал ти е нежност или нещо друго,което твоето гадже не може,защото сте много далеч.....Първоначално написано от crying^angel
ти сама трябва да си наясно какво искаш.Успех!
![]()