poznavam se s edno mom4e ot 1 godina,. U4ihme zaedno, no tam az s e durjah mn sduhano, a i bqh edinstvenoto momi4e v grupata. Tam toi ednistven ne mi se popdigrava6e i se durje6e dobre s men. Vednuj daje me gu6na kato slizahme po stulbite.
Pribirahme se zaedno s o6te 2ma i te idvaha s mene po drug put , 4e da ne se pribiram sama!
V u4ili6te toi me pozdravqva6e, no az misleh, 4e mi se podigrava i ne mu otgovarqh!
Prez vakanciqta napisah, 4e go haresvam, no poneje bqhme 2 momi4eta, ne bqh sigorna, 4e e razbral za koq to4no stava duma. 9747987768569649 puti idvaha da ni kazvat, 4e ne ni haresvat, no nie produljavahme da gi tormozim. Sled tova edna fr mi prati skaipa mu , no az neznaeh, 4e e toi. Nqkolko dni se 4udeh, dali da mu pi6a no nakraq se obarkah i pratih ne6to na nego, a to be6e za drug! Toi razbra, 4e sum az i mi kaza 4e sum k**va i po4na da mi pi6e "umri!" (tfa go pi6e na seki koito go drazni, ama se pak ne e mn priqtno!)
Sega mi e gadno ,4e se skarahme zaradi men(e ne samo de) i ujasno iskam da se sdobrim!
Kajete kakvo da pravq