.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Obi4am dvama

crying^angel
    Guest

Obi4am dvama

Hora imam adskiq problem i moje bi za pruv put se sbluskvam s nego imam priqtel ot ve4e po4ti 1 godina(samo da pod4ertaq 4e toi e malko dale4 ot men az sum ot plovdiv a toi ot burgas ama redovno se vijdame)ta onzi den izlizah s edno mom4e i edin negov fr i kak stana ne se usetih zapo4nah naistina mnogo da go haresvam purvo bqhme vunka posle v tqh a toi me pregru6ta6e neprekusnato toi e prosto perfectem skoro 6te ima kupon v tqh i neznam dali 6te se sdurja i dali nqma da si go vzema za men za6toto sum 100% sigurna 4e si pada po men Oh kakvo da prava pls pomognete

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Хвърли се от някой мост... или си отрежи ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Голям фен
    Град
    София
    Замисли се с кого искаш да бъдеш. За мен лично връзка от разстояние не си е работа, но пък дали не се хвърляш на новото момче, само защото ти липсва мъжко внимание? Тъп отговор, ама просто трябва да послушаш сърцето си и НАЙ-ВАЖНОТО - да си само с един, а не да ги разиграваш!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Замисли се с кого искаш да бъдеш. За мен лично връзка от разстояние не си е работа, но пък дали не се хвърляш на новото момче, само защото ти липсва мъжко внимание? Тъп отговор, ама просто трябва да послушаш сърцето си и НАЙ-ВАЖНОТО - да си само с един, а не да ги разиграваш!
    blagodarq ti za suveta znam 4e ne e rabota ama sega 6te se mesta taka ili ina4e po blizko do nego staraem se da se vijdame 4esto ama tova mom4e

crying^angel
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    hahahha ei sq vednaga vupreki tfa teb ta zqpam seki otgovor ti e takuf...never mind zemi si otreji ti huq ku si mom4e

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от teardrop
    blagodarq ti za suveta znam 4e ne e rabota ama sega 6te se mesta taka ili ina4e po blizko do nego staraem se da se vijdame 4esto ama tova mom4e
    Е, щом се местиш, значи все пак мисля, че е по-добре да си останеш с гаджето. Казах и по-нагоре - според мен второто момче просто замества приятеля ти и ако евентуално стане твой, ще ти писне.

Фен
    Град
    drevna garciq
    Подкрепям anubite
    Най-Мразя двулични кучки дет вартят хората на малкия си пръст
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Мега фен Аватара на koalka
    Това, което ти наричаш любов не е любов.Никъде за втория не си казала, че го обичаш.А и двама да обичаш според мен е невъзможно.

Guest
    nqma smisul da si propilqva6 vruzka ot 1 godina zaradi nqkakuv koitopoznava6 ot 1 sedmica!tupo e

Град
    София
    Това не е нещо необичайно да се влюбиш в двама. Просто опитай да ги комбинираш така, че да не разбират един за друг и всичко ще ти е о.к.

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Това започно да ми прилича на филма Пърл Харбър там любовната историйка.Абе как не те е срам имаш си приятел не се виждате и ти на врата на друг.
    Vladoka rulzzz

Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Това не е нещо необичайно да се влюбиш в двама. Просто опитай да ги комбинираш така, че да не разбират един за друг и всичко ще ти е о.к.
    Не усещаш ли че твоето предловение е курвенско.Аман от курви ей!!!
    Vladoka rulzzz

Guest
    Знаеш ли приказката:От два стола,че на земята .да не стане така и с теб...?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    В сърцето на едно момиче винаги има място за двама !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anubite

Честно, разбиваш ме вече. Спуквам се от смях като ги чета тия постове

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Това, което ти наричаш любов не е любов.Никъде за втория не си казала, че го обичаш.А и двама да обичаш според мен е невъзможно.
    =D> Да бе,а пък аз обичам 5000000000000000000!!! Глупости на търкалета...
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Според мен малко прибързваш с заключенията !Хубаво си помисли дали не е внезапно привличане само ,а не чак да го обичаш ! Виж какво ти липсва в сегашната връзка и се опитай да разбереш възможно ли е да се поправи или направо да си търсиш щастието някъде другаде!
    If it is crime to loving you then Im guilty !

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами според мен ти липсва мъжко внимание и просто си го търсиш, ако не беше това момче друг щеше да е.Така че просто си седни на гъза, а и щом ще се местиш близо до приятеля си за ко ти е тва момче?!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Re: Obi4am dvama

Цитирай Първоначално написано от crying^angel
    Hora imam adskiq problem i moje bi za pruv put se sbluskvam s nego imam priqtel ot ve4e po4ti 1 godina(samo da pod4ertaq 4e toi e malko dale4 ot men az sum ot plovdiv a toi ot burgas ama redovno se vijdame)ta onzi den izlizah s edno mom4e i edin negov fr i kak stana ne se usetih zapo4nah naistina mnogo da go haresvam purvo bqhme vunka posle v tqh a toi me pregru6ta6e neprekusnato toi e prosto perfectem skoro 6te ima kupon v tqh i neznam dali 6te se sdurja i dali nqma da si go vzema za men za6toto sum 100% sigurna 4e si pada po men Oh kakvo da prava pls pomognete
    ем по принцип бих ти казала,че е невъзможно да обичаш двама....според мен това с момчето от твоя град не е обич,а само желание...показал ти е нежност или нещо друго,което твоето гадже не може,защото сте много далеч..... ти сама трябва да си наясно какво искаш.Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си