.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

При кви обстоятелства..?

Ем значи искам да попитам..при какви обстоятелства сте го правили за първи път...щото с приятеля ми искаме ужасно много да го направим но никога нямаме възможност да отидем вкъщи или у тях(вкъщи щото ся майка ми си е у дома един месец, а у тях щото той е от друг град и малко трудно)...и последния път аз бях в цикъл и ако не бях в цикъл замалко да го наприам в една тоалетна..та искам да знам вие при кви обстоятелства сте го напраили за първи път..и как по някакъв начин да го накарм да не иска да го напраим у няква си тоалетна щото на мене ще ми е за 1ви път и все пак искам да е специално......

ми..кво да ти кажа..бяхме в гаджето ми ама вий щом нямате възможност може да пробвате в някои хотел.
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Guest
    забрайх да допълня че обикновено като се виждаме се виждаме следобед до към 18часа щото той тогаа си фаща рейса да се прибира..а иначе лятото до 20.30 щото тогава е последния му рейс..

Guest
    hahaha
    specialnoooooooooo da ve da !

Vie ne ste li 4uvali za evtini motelski stai.. zimate si 1 butilka vodka i staq v nqkoi motel.. i se praskate na volq.. az pyrviq pyt si go napravih v kola.. kvo da se prai.. ebeshe mi se ta dve ne mi se vidishe

Guest
    v edin negov aver... obstoqtelstvata bqha takiva, pomilihme go da se razhodi malko

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    v edin negov aver... obstoqtelstvata bqha takiva, pomilihme go da se razhodi malko
    hahhaahhha dobre we.....
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Може и у приятел, к'во толкова
    Хотели
    Хижа
    Палатка...
    толкова много места има, освен тоалетната...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: При кви обстоятелства..?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ем значи искам да попитам..при какви обстоятелства сте го правили за първи път...щото с приятеля ми искаме ужасно много да го направим но никога нямаме възможност да отидем вкъщи или у тях(вкъщи щото ся майка ми си е у дома един месец, а у тях щото той е от друг град и малко трудно)...и последния път аз бях в цикъл и ако не бях в цикъл замалко да го наприам в една тоалетна..та искам да знам вие при кви обстоятелства сте го напраили за първи път..и как по някакъв начин да го накарм да не иска да го напраим у няква си тоалетна щото на мене ще ми е за 1ви път и все пак искам да е специално......
    За секс са ви достатъчни не повече от 2 м. площ. Щом имате желание ще намерите и начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си