.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен

Колкото да не си сам ...

Какво ще кажете за връзка,в която ходиш с някого не защото го обичаш,а само за да не сте сами и двамата ?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ми няма лошо. Не е задължително да се обичате, за да тръгнете... понякога любовта идва по-късно...

Мега фен Аватара на iiirish
    понякога е хубаво човек да си даде почивка от сериозните и задължаващи връзки, а това е именно един от начините - да сте заедно без ангажименти и допълнително обвързване. а кой знае може това да е невинно начало на нещо наистина голямо

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Не бих тръгнала с някой само ей- така щото другите имат гаджета я и аз да имам. Тъпо е, да не говорим, че се чувствам жалка в собствените си очи.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен
    emi imala sym takava vryzka.Obache beshe taka che az nqmah chuvstva,a toi imashe.I stana mngoo slojno.Inachee ima i neshthe e taq dali sha go vidq ili ne.Abe ima i neshto hubavo v teq vryzki.Primerno mojesh si flirtuvash na volq bez da se prit che sznezala na priqttelq si che goo obichash pyk mu izneverqvash. :P
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи си ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Голям фен
    Ако приемем, е това е по-скоро партньорство, а не връзка, нещата изглеждат далеч по-приемливо.

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен при един от двамата рано или късно ще се появят чувства.Не е сигурно, но поне аз така смятам, защото ти малко или много опознаваш човека до теб и някак си откриваш добрите му черти.Аз лично не бих тръгнала с момче, към което нямам чувства, защото мисля, че ще се чувствам пак самотна и ще ми е някакво тегаво да поддържам такава връзка.Но все пак всеки сам си решава и ако наистина искаш да имаш някаква неангажираща връзка и това е вариант.Ти нещо конкретно ли имаш в предвид?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Ми няма лошо. Не е задължително да се обичате, за да тръгнете... понякога любовта идва по-късно...
    Напълно съгласна. Аз и приятелят ми сме живият пример. А вече една година сме заедно и се оказва, че и двамата не сме обичали по-силно преди да се срещнем.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    mi to pak si sam s taz razlika 4e nqkoi drug ne e sam

lubovta si idva s vremeto samo tova moga da kaja..
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Супер фен Аватара на Qnchety

Guest
    Напълно подкрепям.Щом има симпатия,значи все пак има нещичко,за което да се хванете.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Това е жалко . И въпреки че го осъзнавам - го правя понякога . Излизам с момче , към което нищо не изпитвам само и само да не съм сама . Това е слабост . Мразя си тази страна от характера . Не случайно хората са казали : " Не бъди с някого само , за да не си сама". Наистина когато излизам с него не съм сама , но съм САМОТНА повече от всякога . Гадно е усещането .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Според мен това не е правилно и така правиш компромис със самия себе си .Ако е само заради това да не си сам не си заслужава да се мъчиш в такава връзка .По-добре търси истинския човек ,колкото и да е гадно да си сам!
    If it is crime to loving you then Im guilty !

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми на мен лично такива връзки не ми харесват и не поддържам такива..предпочитам да съм сама отколкото да си запълвам времето с някой, когото не харесвам..няма смисъл просто

По принцип не мога да съм с някой ако той не ме привлича по някакъв начин. Така че не се хващам с първия срещнат, само и само да не съм сама.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си