.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Как?

Guest

Как?

Здравейте!
    Искам да ви питам, защо хората не ми вярват?!? казвам истината, а те не ми вярват! Една приятелка ми каза, 4е никога не съм ги гледала в о4ите като говоря, а ве4но съм гледала настрани! Възможно ли е да е заради това?
    Веднъж като казах на едно мом4е 4е го харесвам , а той запо4на да се хили Наистина не разбра, 4е говоря сериозно! После тябваше да се изясняваме, а той си помислил, 4е му се подигравам!!!
    Какво да правя!?!?!!?!??!??!?!

Мега фен Аватара на iiirish
    хора, които те познават никога не биха се усъмнили, че ги лъжеш. просто явно тези които ти го казват това все още не са те опознали напълно и не са свикнали на характера ти. всеки си има такива особености и малко или много трябва да се нагаждаме към тях. всичко ще се оправи с времето си бъди сигурна

Супер фен
    hahhaah!Mi qvno imat osnovanie za da ne ti vqrvat.Tova che ne gledash v ochite nqma nishto obshto.Az syshto ne gledam nikogo v ochite.Mngoo rqdko mi se sluchva.Prosto mraq.No ne sy se usymnili zaradi tova.MOje bi prichinata si ti!Zamisli se !
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Събери агитка от 50 човека и ги заплаши, че ще си отрежеш ръката. Със сигурност няма да ти повярват и ще започнат да се хилят. В този момент ти трябва да си отрежеш ръката и оттам нататък вече всички ще ти вярват.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

тфа беше добро! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си