- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Повече няма да посещавам този форум!
Хах. Верно ли се вързахте, бе?
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Не, но се стреснах малко....![]()
.... и вси4ките ми надежди за малко спокойствие се ... изпариха!
<Mnogo si zabaven, samo ne razbrah kade trqbva da se smeq?![]()
Бях готова да вадя носните кърпички. Радвам се, че се базикаш. Форума никога няма да е същия, ако си заминеш!![]()
АпФ Това беше тъпо![]()
Нямаше да е кои знае ква загубаа!!!![]()
...is just too little too late...
Така е. Няма да има кой да си избива комплексите.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
tctctc nedei 4e bez tebe nqq koi da si reji rycete 6po4nem da rejim pi6kite![]()
takmo 6tqh da hodq do magazina za karpi4ki.tova prosto ne moje6e da e istina,za6toto e prekaleno hubavo.no i bez tova ostanahme bez race....
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
хм.м.м.м.... тъкмо ви писах в другата тема ии вие си напраихте нова.... много грубо от ваша страна ..![]()
кОгаТо НЯМА какво да ми Кажете - Уста не ОтваРяйТе! кОгаТо НЯМА какво да Ми ПокаЖете - не се ОтваРяйТе !.. и кОгаТо не ВдяВате - ЗаеБете да РазСъжДаваТе...
и сега какво очакваш да ти кажаотрежи си ръката
![]()
имам по-добра идея-отрежи си я ти -може да ти помогне като използваш чужди лафове.... мацка сорка ама си боза![]()
кОгаТо НЯМА какво да ми Кажете - Уста не ОтваРяйТе! кОгаТо НЯМА какво да Ми ПокаЖете - не се ОтваРяйТе !.. и кОгаТо не ВдяВате - ЗаеБете да РазСъжДаваТе...
ако си нямаш работа и само мислиш да пишеш тъпи теми ти предлагам следното:
бръкни си в гъза и си направи мустаци![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
are mahai se be neshtasnik
Не знаеш как се изплаших!Първоначално написано от anubite
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
EeeepaNa ti nov moderel laf !
If it is crime to loving you then Im guilty !
Хахах недеййй без теб живота не е просто живот![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Тъкмо се зарадвах, пък то...![]()
![]()
Абе що не вземете да си напрайте един Chan в mIRC i da си флудкате там, А?