Траш!
Историята на този лаф е дълга. Има една песен на Контрол, казва се "Обичам те, мила" и там Кольо и компания крещят, колкото им глас държи: "Траш!". И така - лятото с група HarDDucK, където съм китарист/вокал, имахме едно концертче в Младост. И естествено, в момента, в който се качихме на сцената, се разбра, че двете китари нещо не са балансирани като хората, явно на саундчека нещо сме бляли като овци, че не сме оправили едно от най-важните неща. Та, докато оправят звука, аз трябваше да занимавам с нещо публиката, та да не се разбира много-много, че имаме технически проблем. Предния ден бях слушал точно тази песен на Контрол с траша и като викнах: "Аре сега да ви чуя! ТРААААШ!", долу всички като почнаха: "ТРАААААШ, ТРААААААААААААШ!". Беше некфо уникално. Оттогава досега, тва се превърна в поздрав и повечето ми приятели ми казват "Траш!", вместо "Здрасти" Освен това, като имаме концерт, вече винаги има една солидна групичка хора, които скандират: "ТРАШ!".

Бира
Лаф, който използвам доста често, предимно, когато някой каже (или напише в някой форум) някаква БЕЗГРАНИЧНА глупост. Репликите на този лаф обикновено са разни грозни псувни или лаконичното: "Ъ???"

Граа-грааа
Нищо особено като лаф, просто до блока ми има едно дърво, където има гнездо на гарги и малки гарджета и като почнат сутрин със своето "Граа-грааа", няма как да не започна да ги имитирам. Този... хмм, лаф се използва от време на време, когато ми поомръзне да казвам "Траш!".