.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    neznaika!!!!!!!!!!!!!!!
    Guest

moje da vi se stori typo ama ...

oba4e kak da kaja na priqtelq mi da se obrysne otdoly?? i pls samo seriozno otgovori

Re: moje da vi se stori typo ama ...

Цитирай Първоначално написано от neznaika!!!!!!!!!!!!!!!
    oba4e kak da kaja na priqtelq mi da se obrysne otdoly?? i pls samo seriozno otgovori
    Според мен си му кажи направо. Ама не "Абе ай разкарай я таз гора", ами "Ще ми е по-приятно да сеи обезкосмен", абе.. нещо по-тактично

Град
    plovdiv
    кажи му 4е ще ти е по приятно ако е обезкосмен

.

Mi podskaji mu primerno da mu spomene6 4e mn te kefqt obezkosmeni _|_.Ili puk mu ob6tai svirka ako se obezkosmi Ili puk nablegni na tova 4e ti si obezkosmena otdolu i toi da se useti za sebe si

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ami ako te e sram da mu go kajesh ili te e strah da ne go obidish pokaji mu po nqkakuv nachin che te e gnus ot kosmi... Primerno na men sa mi adski protivni kosmite i mi se povdiga ot tqh i daje chetkata mi za kosa q chisti maika mi poneje na mene mi se povdiga Moje da vi se struva otkacheno ama e taka ... Mojesh i ti da mu kajesh neshto podobno

Hva6ta6 nojicata i bez da useti -hop,hop-nqma kosmi
    DA JIVEQT VAMPIRITE

Град
    plovdiv
    mda,syforumnika nad men dava int ideq.ama ako trqbva seriozno vse pak.i na men mi e bilo trudno da go kaja tova i vsy6tnost nikoga ne sym go pravila.sega mi idva ideq! dokato mu pravi6 svirka naprimer mu kaji 4e kosmite ti pre4at i 6te ti e po-udobno,ako gi nqma.

Цитирай Първоначално написано от Satanata ot grobi6teto
    Хоп-хоп, няма и друго!

Фен
    Град
    v ku6ti
    Ami zagovorete se na taq tema i moje6 da mu podhvarli6 ideqta toi da ti kaje kak mu haresva da si obrasnata otdolu,sled tui se naprai na udarena vse edno ne razbira6 kakvo to4no iska ot tebe i mu predloji da ti pokaje kato se izkapete zaedno a i ti na nego vav sa6toto vreme
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Цитирай Първоначално написано от Klamer4o93
    Цитирай Първоначално написано от Satanata ot grobi6teto
    Хоп-хоп, няма и друго!
    ХаХахАХхаХА!
    Това беше добро!

А сега по темата...
    Ако сте достатъчно близки, просто му го кажи.
    Съмнявам се, че ще се обиди.
    Можеш да започнеш с увода "Мило/пате/коте/както си му викаш там/ не искам да те злепоставя или обидя, бла бла, просто ще се чувствам по-комфортно, ако се обръснеш. Аз те харесвам и такъв, но ако го направиш ще мога да те целувам и облизвам навсякъде! (Това току що ми хрумна )

Дано помогне...
    2т. системно, бан по профил и ип.

Ами най-добре го питай следното "Лизали ли са ти тестисите чисто голи." - (като трябва да си готова да го направиш, ако се избръсне). Ако попита ЗАЩО? Казваш му - "Една приятелка ми каза, че гаджето и подивявало като го прави" И наистина ще остане впечатлен особено ако подходиш нежно с език. Разликата е огромна да те докосва женски език по тестисите когато си окосмен и обезкосмен.

аз ти предлагам да го напиеш много зверски и да му обрьснеш патката докато спи

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Ams7el`
    аз ти предлагам да го напиеш много зверски и да му обрьснеш патката докато спи

HAHAHAH

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от joro_tev
    Ами най-добре го питай следното "Лизали ли са ти тестисите чисто голи." - (като трябва да си готова да го направиш, ако се избръсне). Ако попита ЗАЩО? Казваш му - "Една приятелка ми каза, че гаджето и подивявало като го прави" И наистина ще остане впечатлен особено ако подходиш нежно с език. Разликата е огромна да те докосва женски език по тестисите когато си окосмен и обезкосмен.
    O!
    Вярно ??

( малката лампичка в главицата ми светна )
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    uskubi go 6 se seti ako ne mu kai tiq kosmi ti zasen4vat rautata ili neq ili kosmite 6 otreje

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи му, че когато е без косми ще е по-сексапилен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си