.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Първа internet среща

Здравейте на всички Значи моят проблем така да се каже е такъв-тая седмица в петък имам среща с едно момче с което се запознахме в net-а до сега много са ми предлагали да се видим но аз не съм им се доверявала....до сега :P това момче наистина ми допада и той също ме харесва даже каза че бил влюбен в мен той разбира се не настояваше много да се видим защото аз му обясних че искам да си поопознаем и но сега нз какво да очаквам моля ви посъветвайте ме нещо за тая първа среща защото в момента ми е много притеснено единственото което знам,е че ще отида с някоя приятелка защото все пак...тоя човек за първи път ще го видя и не знам какъв е всъщност,въпреки че сме си чатили в skype,ама при визуалната среща все пак е мноооого по-различно
    Сексът е като математиката: прибавяш легло, изваждаш дрехите, разделяш краката и почваш да се умножаваш!

Moje li i az da doida
    DA JIVEQT VAMPIRITE

ааа не не си и го помисляй ако по-нататък ще си правим тройчица ще ти звънна

пп.айде моля ви се бъдете по-сериозни че да не флуудим темичката
    Сексът е като математиката: прибавяш легло, изваждаш дрехите, разделяш краката и почваш да се умножаваш!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Какво да очакваш ли ?

Или ще ти допадне още повече, или ще се окаже че нещо му куца.
    Ще седнете в някое кафе и ще водите разни УЖ смислени разговори.
    Или ще ти е интересно, или ще ти се иска по-бързо да си тръгнеш.

Това е. Ако искаш съвети как да се държиш погледни по-надолу в темата " Езикът на тялото". Изписах разни глупости.

Дано си прекарате весело. Успех.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

ми интернет срещите не са лоши..аз съм си праила много...и почти всичките са минавали повече от добре.и направо не сажелявам че съм си отделяла време с глупости...Have fun

:)

е мерси като мине срещата непременно ще пиша да ви кажа какво е станало

Град
    София
    ми и мене всеки ме кара да се виждаме обаче съм се виждала само с 2-3 ,но всички се оказаха съвсем различни от това което излеждаше ... яко прецакване стана веднъж,,,, абе от тия срещи зацепих само,че тука ти се прават на едни ,после стават ебати надутие пуяците ... (поне при мене така стана)...
    пък усепх с тва момче..дано се окаже свестен..

ами дано в събота ще пиша да ви кажа как е минало ама сега съм на тръни :P

Guest
    s gadjeto si se zapoznah po sa6tiq na4in...toi e ot drug grad i si pasnahme i re6ihme da se vidim...i az estestveno bqh s priqtelka 6toto vse pak ne bqh sigurna kakav e..no ve4e sam sigurna..ne moga da povqrvam 4e to4no po tazi na4n otkrih nai idealniq 4ovek za men..toi e proto perfekten,a na4ina po koito se zapoznahme i mnogo interesen.ve4e sme zaedno po4ti godina i neznam kakvo 6tqh da pravq bez nego
    varvi na tazi sre6ta i dano mine prekrasno ,kakto stana s men

Мега фен Аватара на koalka
    Не му вярвай много-много на това за влюбването, защото не можеш да твърдиш, че си влюбев в някой, а нито веднъж да не си го виждал.Излезте, дръж се както се държиш в чата.Първия един час ще ти е сдухано(поне така на мен ми беше) и спечено, но после ще се отпуснеш и ще започнеш да говориш повечко.Най-важното е да се държиш нормално, а не превзето и да играеш някакво роля.

ами то и аз не се осланям на това влюбване много много защото както казваш не може да се влюбиш в един образ от снимка например ама той е голям пич така че надявам се да се получи нещо интересничко помежду ни

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ходила съм на среща с момче от нета - еми разочаровах се...Пожелавам при теб да е по-различно. Успех
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    ^RICH^кучка^
    О слава О.О най сетне си намерих някоя с фабрики
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не му вярвай много-много на това за влюбването, защото не можеш да твърдиш, че си влюбев в някой, а нито веднъж да не си го виждал.Излезте, дръж се както се държиш в чата.Първия един час ще ти е сдухано(поне така на мен ми беше) и спечено, но после ще се отпуснеш и ще започнеш да говориш повечко.Най-важното е да се държиш нормално, а не превзето и да играеш някакво роля.
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Цитирай Първоначално написано от xixi
    ^RICH^кучка^
    О слава О.О най сетне си намерих някоя с фабрики
    Ах айде айде само в мечтите ти миличък хихих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си