.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Бръснене

Guest

Бръснене

zna4i mom4e sum sys solidno okosmqvane na genitaliite poprincip predpo4itam da se brysna tyi kato kola maskata ne moga da q izdyrja
    kato se brysneh predi se porqzvah i sled 1 den kojata mi se vyzpalqva6e
    posledno kato se obrysnah bqh super vnimatelen i rezultata be6e strahoten oba4e sled polovin den kojata mi se vyzpali i se poqviha pyp4ici nezn ako nqkoi razbira da pi6e
    P.S. polzvam 4ervena samobrysna4ka gilette i nivea pqna i aftershave

mi,vse pak tova e 4uvstbvitelno mqsto i trudno se podurja,na vas mujete ne vi e lesno...ami znae6 li kvo probvai na "VEET" ot teq deto sa krem4eta i posle s edna plastmasova 6patulka(koqto ti se dava s krema)si go maha6...to e obqsneno!Tozi "veet" moje6 da si go kupi6 po4ti ot vsqka kozmetika.Az sum mnogo dovolna,za6toto nqma no64eta,nemoje6 da se poreje6...I ima Veet za 4uvstvitelna koja svetlo sin mislq 4e be6e...rpobvai tozi varqnt posle ako ne stane mi pi6i li4na da ti kaja o6te nqkoi drugi oferta ne6ta

A i toq veet struva 7 lv

Супер фен
    Zashto puskash nova tema pri plojenie,che malko po-nadolu ima sushtata!

Фен
    Град
    v ku6ti
    Probvai po posoka na rasteja na kosama 6toto ako se brasne6 obratno posle vs kosam 6e raste na razli4na posoka,a drugoto koeto moje6 d aprobva6 e depilatoar-krem koito se maje i sled izvestno vreme se izmiva i kosmite gi nqma,vav vs kozmeti4en magazin se prodavat takiva,prepora4vam ti VEET ili STREP ot7-10 lv sa,ako ne6to ne ti e qsno pi6i na li4na 6e ti obqsnq podrobno
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

аз ти предлагам да пробваш с депилатоарен крем ефекта е изумителен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си