.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Guest

Проблем със здравето

Здравейте,незнаех каде точно да пусна тази тема за това ако съм объркала раздела предварително се ИЗВИНЯВАМ!Та имам следния проблем с който незнам какво да правя-от 2-3 дни ми е супер гадно едно такова имам чувство,че се разболявам и вдигам температура и на моменти гърлото супер много ме боли.Нито ми се яде,нито ми се пие,като пия вода ми става супер кофти все едно,че съм повръщала преди това.На някои случвало ли му се е?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: Проблем със здравето

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте,незнаех каде точно да пусна тази тема за това ако съм объркала раздела предварително се ИЗВИНЯВАМ!Та имам следния проблем с който незнам какво да правя-от 2-3 дни ми е супер гадно едно такова имам чувство,че се разболявам и вдигам температура и на моменти гърлото супер много ме боли.Нито ми се яде,нито ми се пие,като пия вода ми става супер кофти все едно,че съм повръщала преди това.На някои случвало ли му се е?
    idi na lekar
    spored men e nqkakuv nai-obiknoven virus

Супер фен
    Az bqh kato teb...postepenno naistina vdignah temperatura i napravo si se razbolqh.Lekarkata mi kaza,che nai-veroqtno me e hvanal gripa i mi izpisa nqkakvi antibiotici.Kolkoto po-rano vzemesh merki,tolkova po-dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си