.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Голям фен

Защо преча на всеки...

Не знам дали темата е точн за тук,но вече съм толкова отчаяна и искам просто да споделя...Днес баба ми беше викнала моето семейство на вечеря и семейството на леля ми,която е сестра на баща ми.Понеже аз,сестра ми и майка ми сме нещо като "черните овци" на семейството и винаги сме тема на разговор за останалите-баба,дядо(от страна на баща ми),вуйчо,леля.Те постоянно ни коментират и винаги им пречим с нещо.Когато се събираме някъде,ако не е в нас майка ми никога не идва,защото винаги се кара с вуйчо ми(повечето пъти) и не иска повече да си хаби нервите(да отбележа,че те доста дълги години са я обсъждали и винаги е имало скандали в нас преди да се преместим да живеем отделно-14 години,и поради това сега майка ми е много изнервен човек,не може да спи без запушалки за уши,прече и всякакъв шум и се сабужда от най-малкото тропване,или от светлина).И по време на вечерята както си ям...Изведнъж вуйчо ми започна да ми вика,а не съм казала и дума,понеже знам,че веднага ще ми успорва,или ще ми вика за пореден път.Не знам защо,какво му преча.Запомна да вика "Ти само се гримираш,нищо не правиш във вас,помагаш ли на майка ти,от вас нищо няма да стане(демек и за сестра ми)...Има едно момиче на твоята възраст,което има деца и като гледам как само излизаш...Първа ти ще се ожениш от това семейство.Вие нищо не знаете..."
    Не знам този човек за какъв се мисли,за велик ли...Мисли си,че знае всичко,и че докато не стана на 18 нямам право да говоря,да отговарям...И аз му отговорих "Ти от къде знаеш какво съм правила днес?!?!Изградих всичкото пране и чистих,така че не говори като не знаеш!!!" Аз се развиках,защото много се ядосах,както си седя и ми писна постоянно да ми се карат...Че той какво право има,не ми е родител!!!Хора,направо съм съсипана психически тази вечер.Още доста неща от този вид ми наговориха на тази "прекрасна" вечеря и понеже сълзите ми вече избиваха,а не исках да плача пред тях казах,че отивам да си взема пари от нас,понеже съм ги забравила,а трябваше да излизам със сестра ми после направо.И още не бях излезнала от вратата и направо цяла река от сълзи,много гадно ми беше А баща ми също беше на вечерята...И знаете ли какво стана,докато вуйчо ми,леля ми,баба ми и дядо ми ми викаха...Баща ми мълчеше през цялото време,а сестра ми беше в другата стая,но нея не я обвинявам.Как можа да постъпи така не знам.Яде и мълчи,не тръгна да ме защитава,почувствах се адски сама...Срещу мен са 4 големи човека и ми викат,а той не взима участие да ми помогне,като вижда,че седя и само гледам..То просто нямаше какво да кажа,та те са велики и безгрешни,може ли да им се успорва?!?!Не казвам,че съм перфектна,такива хора няма,но не съм курвата и боклукът,които ме изкараха ...1-во Не съм циганка,2-ро Изкарвам само заслужени и само 6-ци в училище и сестра ми също,3-то Много рядко ми се е случвало да седя и да бездействам в нас,винаги съм помагала на майка ми и всеки ден оправям нещо,или гладя,или простирам пране,или и двете,или чистя,или помагам в готвенето...Никога не бездействам,понеже живееме в голяма къща и трябва да се помага,то майка ми не е железна,горката.Вярно е,че обичам да се гримирам и го правя нсеки ден,но не съм като зомби,хубаво се гремерам,но на тях какво им пречи това???
    Особенно днес се почувствах толкова голям боклук,че няма на къде...Още плача и не мога да се успокоя,а това стана в 8 часа тази вечер,сега е...2 и 43 .Майка ми каза,че ще говори с баща ми за това,но й казах,че по-добре да не го прави...То ще им се върне...
    Благодаря на тези,които прочетоха темата ми.

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    Sofia City
    Гадна история !!! Аз на твое място щях да им тегла една лелина и щях да им кажа кои сте вие за да ме съдите и така ..... ше ти казват те как да живееш мене майка ми и баща ми не ми говорят така па камоли баба ми ,дядо ми или вуйчо ми ,нз как ги издържаш !!!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Мила, няма да им се даваш!!! Кво като са ти роднини, баси хората. И аз на времето не можех да трая чичото на майка ми и където го видех, все бягах. Не им обръщай внимание и гледай да не си много около тях. Майка ти знае как се чувстваш и със сигурност ако говори с баща ти може да оправят нещата. Но е хубаво, че не си си мълчала. Човек не трябва да оставя другите да го тъпчат, било то дори собствените ти роднини. Бъди силна и не плачи за такива неща. Ти си знаеш, че не си такава, каквато те те изкарват. И те ще го разберат, но късно. Аз на твое място бих ги гледала много лошо и изобщо нямаше дори да им говоря - пълно безразличие. Със сигурност ще им стане гадно и ще съжалят за действията си! Усмихни се

Голям фен
    То няма как да ги отбягвам...Трудно,защото живеем в малък град,всичко се разбира много бързо ии леля ми има оптика в наща къща на първия етаж,на който има и друг магазин...И винаги,когато излизам,или се прибирам я виждам
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    Sofia City
    Ми просто като те пита нещо не и отговаряй прави се че я няма не е толкова трудно

Голям фен
    Благодаря много за съветът

Град
    Sofia City
    Направи това което ти написах и ще видиш как ше започне да ти ходи по гъзът (с извинение )

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Мила, няма да им се даваш!!! Кво като са ти роднини, баси хората. И аз на времето не можех да трая чичото на майка ми и където го видех, все бягах. Не им обръщай внимание и гледай да не си много около тях. Майка ти знае как се чувстваш и със сигурност ако говори с баща ти може да оправят нещата. Но е хубаво, че не си си мълчала. Човек не трябва да оставя другите да го тъпчат, било то дори собствените ти роднини. Бъди силна и не плачи за такива неща. Ти си знаеш, че не си такава, каквато те те изкарват. И те ще го разберат, но късно. Аз на твое място бих ги гледала много лошо и изобщо нямаше дори да им говоря - пълно безразличие. Със сигурност ще им стане гадно и ще съжалят за действията си! Усмихни се
    Много точно казано CooL^GirL^^^ \/

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Saglasna sam.V pove4eto slu4ai bezrazli4ieto e nai-golqmoto nakazanie za edin 4ovek!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ...един среден пръст в лицата на всички...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Оф, как ги търпиш, не знам!
    Като навършиш 18, направи всичко възможно да се разкараш от там, те не могат да ти дават тон в живота! Къв им е проблемът, че се гримираш? Нали имаш хубави оценки, нали им помагаш у дома?
    Наистина говори с баща си, без да му викаш, кажи му, че те боли и че ти е гадно, задето си мълчи, докато ти се карат. Това не може да продължи повече така...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Оф, как ги търпиш, не знам!
    Като навършиш 18, направи всичко възможно да се разкараш от там, те не могат да ти дават тон в живота! Къв им е проблемът, че се гримираш? Нали имаш хубави оценки, нали им помагаш у дома?
    Наистина говори с баща си, без да му викаш, кажи му, че те боли и че ти е гадно, задето си мълчи, докато ти се карат. Това не може да продължи повече така...
    и да не е на 18 няма за какво да търпи такова отношение и то от хора, които очевидно просто искат да се заяждат. Важното за момичета е, извинете ме за израза, да си ги сложи всичките тези роднини и приказки на оная работа и да си живее живота, както й харесва.

Виж сега- няма смисъл да се мъчиш да печелиш одобрението на някакви дребни, озлобени от живота хора, които се чувстват по-добре само като мачкат някой друг. Просто не им се връзвай...
    Въпросът е в това, че сега зависи от тях....Майка и и баща й я издържат, има покрив над главата си. Няма как да се махне от там...Иначе да, не трябва да ги търпи и да ги слуша за всичко...То тея явно все не са доволни
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Mиличка, усмихни се, няма мсмисъл да плачеш заради тях. Не им се давай, те искат точно това. Следващия път, когато започнат пак да ти викат не им отговаряй, просто си излез. Нали знаеш:"Накажи глупака с мълчание".
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Не се притеснявай мила всичко се връща!А за това,че баща ти не иска да те защитава-поговорете с него.Опитай се да не присъстваш на тези вечери . Но имай в предвид,че ако майка / сестра ти ходи ти най-добре да идеш с тях поне да се подкрепяте взаимно.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    eми да ти кажа и мойта майка много-много не се разбираше с някои от роднините отначало и също е имало големи скандали, ама сега просто не им обръща внимание и гледа да не се засича много с тях.. или пък ако й каже някой нещо се прави, че не го е чула тва е най-доброто решение, просто избягвайте срещи с тях и не обръщайте внимание какво ви се говори... все пак това си е вашият живот и кво ви пука кой какво приказвал!?
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Шери, не съм много убедена, че когато човек навърши 18 вече може да се справя сам с живота! Според мен като за начало е хубаво да се разберат по цивилизован начин. Един сериозен разговор с разкрити карти няма да е в ничия вреда. Ако и това не помогне, чак тогава средни пръсти и т.н.

Фен Аватара на Fr0s7y
    Град
    D-town
    Т'ва роднини ли го наричаш?! Следващия път като вземе да ти вика вуйчо ти или който и да е там ти си гледай на някъде другаде , ако сте на масата човъркай нещо с вилицата , хапни малко тва онова и кат свърши да цирика го погледни и го питай "Не те чух? Кво викаш?"Игнорирай ги тотално и тва е!
    The sand is singing deathless words to me...
    Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
    Too many doses and I'm starting to get an attraction
    My confidence is leaving me on my own

Guest
    Ot vsi4ko pro4eteno ostavam s vpe4etelenieto,4e va6ite dve semeistva ne sa ravnopostavani i ednite se nalagat dosta!E to ravnopostavenost nikoga nqma po prinzip,no nqmat pravo da se me6at vuv va6ite vzaimootno6eniq v ku6ti,kakto i vuv vuzpitanieto na dvete sus sestra ti!Zqloto tova ne6to za suljalenie idva ot va6ite,koito pozvolqvat podobno povedenie i vme6atelstvo,no za sujalenie ti i sestra ti nqma kakvo da napravite!
    Edinstvenoto koeto moga da te posuvetvam koeto na pruv pogled izglejda dosta trudno,e da ne im obru6ta6 nikakvo vnimanie i da vijdat ot teb bezrazli4ie!Osven tova na podobni ve4eri ni6to ne ti pre4i da obru6ta6 temata na razgovor kum tqh,ne grubo,no delikatno,ot razkaza ti i ne samo predpolagam ,4e te ne sa nai perfektnite hora!Sigurna sum 4e 6te moje6 vuzpitano da gi bodne6 na slabite mesta!Prosto go pravi delikatno za da ne izleze6 pak nevuzpitana!Kusemet i znai ,4e tova go ima v po4ti vsi4ki semeistva za sujalenie!Razlikata e v stepenta na draznimost!

Голям фен
    Мерси много,найстина.Майка ми каза,че е говорила с баща ми вчера,след като се е прибрал и той е казал,че вуйчо ми "малко" ми се е поскарал,защото всички в градът знаят,че на купона на Нова Година в нас няколко момчета били на терасата(живеем на центъра) и един от тях е повръщал...Представяте ли си,малко ми се е скарал..Та и той самият не ми е викал така от както се помня,но няма значение.Майка ми ми каза,че яко са се изпокарали вчера,но сега той не смее да ми каже нищо за вчера .

Голям фен
    nikoga ne b ih im se dala dryj se na polojenie .. kato 4ovek sys samo4uvstvie ne gi otrazqvai za da se respectirat malko i da ne si pozvolqvat .. a kolkoto do teb ne pokazvai 4e te draznqt zashtoto napravish li go za tqh celta im 6te e postignata i 6te prodyljat .. vidish li gi priemi gi kato vqtyr vyzduh vse edno nqma nikoi uspeh

Голям фен
    А като знам,че утре имам РД и трябва да ходя да ги черпа

Голям фен
    mi kakvoto i da se e slu4ilo pokaji 4e ne si tolkova zlopametna .. proqvi uvajenie po4erpi gi no dryj malko distanciq za da razberat 4e sa te obidli i 4e nemoje da se razmini prosto ei taka ..

Супер фен
    Град
    Bourgas
    искрено ти съ4увствам... игнорирай ги все едно тези хора не съ6тествуват.. и като по4нат да ти викат опъл4ва6 се с/у тях няма да се сдухва6 не си заслужава заради такива хора..покажи им 4е си достатъ4но голяма за да знае6 кое е най-доброто за живота ти..успех
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на koalka
    Наистина в доста гадна ситуация си попаднала.Според теб има ли смисъл да си тровиш нервите заради някакви тъпанари?Сори, че ти го казвам така, роднини са ти, но тяхното отношение е просто гадно.Ясно е, че няма да престанат, просто са си такива и няма да се променят.Вуйчо ти е боклук и явно се чуди с какво да се заяде, но не трябва това въобще да ти прави впечетление, защото рискуваш да имаш нервни проблеми като майка ти.Тя им се е ядосвала и сега има, както казах проблеми.Опитайте се като станете на 18 да се изнесете от вас със сестра ти, за да не ви тормозят.А и като станеш на 18 питай баща ти, как може да е такъв п**ьо?Той ви е родител и трябва да ви защити!Питай го защо не го е направил.Но повярвай ми на всички ще им се върне, като са такива...

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Не им се връзвай-те просто искат да си намерят накой който да могат да командват!И явно са си нарочили теб-тегли им една майна,живей си живота както искаш и не се дразни за глупости!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си