Цитирай Първоначално написано от От4аяние
Не знам дали е за тук но все някуде трябва да си излея душата.Аз сам едно 16 годишно мом4е.Последната 1 година изпаднах в тежко състояние.Не излизах на вън у4ождих се с вси4ки изпаднах в някаква депресия цяла година се беше като ад.Сега след като се помних и се огледах разбрах,4е сам абсолютно сам.Нямам приятели,нямам никого.Не знам какво да правя...Последнва съвета на психо-терапевта ми излизах,по4нах да спортувам,но не мога да си намеря никого.Не мога да си намеря компания,камоли приятелка,а ми писна да слушам съу4ениците си за поредния купон и тн.За 1 път от 1 година се 4увствам жив,но непълноценен.Изживявам най-хубавите си години по-най лощия на4ин.Ве4е сам от4аян.Всеки си има компания приятели,а аз си нямам никого.Не знам какво да правя...
ми брат ко да ти каа........начи слушаи ся виж от какво се инт хората околко теб започни да се занимаваш с това на първо време докато остановиш някаква връзка с тях и после пак си бади себеси или с тоя от твоя клас понаправи се на клоун малко разсиваи ги смятам че иамш поне малко чувство за хумо и аз бях така когато смених очилището ама си намираш приятели просто си даи малко време!!!!!