- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви презервативи използвате?
Durex Ultra Thin. Иначе ако ще правя системата с многото секс - първи тек Durex Performa, относително добре обезчувствява главичката че да издържиш солидно час и нещо до два. от втория нататък мен лично ми е доста нечувстителен и ако не е с ултра тин мога да си ръгам до утре....
Каквито има в наличност![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Durex ultra thin и Lifestyles каквито и да е, стига да не са от тея оребрените или на то4ки, 4е така зверски боли с тях... после не ми е до секс със седмици![]()
![]()
Робинята на Quench
Durex i Lifestyle![]()
Първоначално написано от sWeEt_SeEd
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
Durex Elite или Tingle
Доволно!![]()
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Sportex![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Не използвам презервативи.
Samo Sportex ... e puk nqkoi put i bez prezervativ ,kakto doide![]()
Знам ..някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има ...
Обикновено Дюрекс, тези ултра тънките.Най-много си ги харесвам тях.
даммммммПървоначално написано от koalka
![]()
И ние така.Първоначално написано от ZaRaZaT@
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Sportex от тея с вкусчетата, а Durexа не ги обичам изобщо. След 3 дни с гаджето ми нон-стоп секс се протъркахме и двамата и аз обвиних презервативите и оттогава не ги обичам!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Sportex Exotic i Sportex Power...![]()
a za6to ne vitalis?nqkoi konkretno 6te kaje lii plss
Mrazq prezervativii... ama kvo da se prai.. kat se zapyne i kaje bez prezervativ ne.. ta kvo q praish.. SPORTEX RLZ !Ako nema takiva kafto doide... ama ne se zadyrja mnogo vreme 4e se kysat.. ( Polzvaite skypi prezervativi vmesto da butate evtina decka koli4ka! )
аз не съм ползвал...
Deusex,ne si ot sofia nali?.....lichi ti!![]()