- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форумният идиот и педофил quench се завърна!!!
Цензура!
.: machoka :.
2 и 11т. системни нарушения = бан
Цензура!
Цензура!
Цензура!
Цензура!
Ууууу вие хулители,Рогатият е тук за да ви накаже с итърнъл торчърс с вкисната боза и мазно шкембе.От всичката простотия в тоя форум тва за Куенч тука е най-великата,която някога е била написвана.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Е само дето забрави една пета от света още,че са тъпи комунистически копелета,а именно говорим за Китайската комунистическа партия.А иначе тоя Комунист,въпросния тип смея да твърдя,че е педал,лично съм го виждал да едно време да ебе продавача в корекома за да се подмаже и да му даде шоколад.Така че него ен го бройте за човек,въздух под налягане е,пък и ме дразни с позьорския си ник-мислиш ли че на някой му пика какви са партийните ти убеждения,на секи му е през куреца за теб,и без тъй няма бъдеще за такива слагачи като теб,ти си там,където има файда,за тва не та понасям.Първоначално написано от Metoman
Дааа!После Рогатия ще ви обругае...и ако сте още живи...ще ви даде стари обикновенни вафли "Боровец" и още вкисната боза!Първоначално написано от Магесник
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Давай, говори ми мръсотииПървоначално написано от doky
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Нацистите са върха, комунистите са педали, а анархистите....бляяяяя!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ОМФГ, 'ма вие съвсем изпушкте бе![]()
На Метоман или какъвто беше там съм му забранил да говори в този форум. Като ми остане време да се занимавам с шлаките по форума, ще довърша и започнатото с неговия профил. Дерзай до тогава![]()