- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: От какво зависи отварянето на едно момиче?
Съжелявам за лапешкия тъп въпрос, но наистина съм участник в ОГРОМЕН спор и спорим от какво зависи "отварянето" на момиче...
От дължината на пениса или от дебелината!!!
И другото дали с пръст може...
Мисля си че знам верния отговор но все пак някой по вещ да каже защото моите знания са от слухове и писанки...до сега не съм "разпечатвал" момиче!!!![]()
Таа ако спечеля баса ще почерпя...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Може би и от двете.Но то влагалището е тясно, така че и да е 2 см. дебел пак ще те отворят.А девствената ципа се намира на входа на влагалището, така че и 5 см. да ти е ще те отворят, така че...
Първоначално написано от ихууууууу
am zna4i da e dobre izstudeno predvaritelno,da ima6 led pod ryka,otvara4kata da raboti kakto trqbva.posle q otvarq6,ama s ne mnogo golqm napyn i go poliva6.se pak da za dobre svyr6enata rabota.ae nazdrave!
ами с обикновен тирбушон ще се получи ли?![]()
От дебелината предимно. С един пръст не може да се дефлорира момиче /вероятността е 0,001/. С два пръста вече е голяма.
еми аз доколкото знам няма кой знае кво значение дебелината и дължината тъй като девствената ципа е на входа... иначе може и с пръсти да се орвори... не е проблем![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
зависи от тва колко е голяма пишката на тоя дет я отваря
НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТВОРИ С ПРЪСТ ЕСТЕСТВЕНО. ВИЕ КВО МИСЛИТЕ, ЧЕ Е ТВА НЕЩО ПЛЪТНА ПОКРИВКА ... НАЛИ ТЕЧЕ ОТ ТАМ МЕНЗИСА НА МОМИЧЕТО. ХИМЕНА ИМА ДУПКИ И Е РАЗТЕГЛИВ. С ПРЪТ В АБСОТЮНО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТВОРИ. ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ ПЕНИС И НЕ САМО ДА ВЛЕЗЕ И ИЗЛЕЗ. ТРЯБВА СЕКС!
Е тфа е пичаПървоначално написано от Анонимко
Иначе 1 съвет наебия мн здраво и е готова![]()
Mnogo qsnu 4e trea s k*r da q otvori6 ama predi tfa trea malko s prusti za da po ra6iri6 p****ta za da ti vlezne po lesno![]()
Love House Music !!!
S pryst ne moje da se otfori.. devstvenata cipa e elastichna i nqma da se skysa pri vlizaneto na pryst... trqbva penis... koeto shte reche che mai e ot znachenie debelinata i ne tolkova dyljinata na penisa... :P
DA s prust ne moje no az li4no dokato otvarqh 1 devstvenica purvo trea6e malko s prusti za da i se pora6iri p****ta s tova ne ste li suglasni???
Love House Music !!!
Първоначално написано от atanakata
Да бе .. напраоо никакъв проблем няма да я "отвориш" с пръст , ама никакъв![]()
![]()
![]()
Това се прави за да се възбуди и съответно да се овлажни момичето .. а не за да разширяваш ...Първоначално написано от qwertyo
![]()
така е ..за всички които смятат че само с хуй стаа: Начи пъхаш единия пръст... после другия и така докато не влезе и китката. Като направите фистинг вече вадите ръката и почвата е подготвена. Отварянето може да започне ;ПППП
Пишока не е толко задължително да е дълъг и дебел колкото е задължително да е ТВЪРД.
2т. системно