.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    ихууууууу
    Guest

Moderated: От какво зависи отварянето на едно момиче?

Съжелявам за лапешкия тъп въпрос, но наистина съм участник в ОГРОМЕН спор и спорим от какво зависи "отварянето" на момиче...
    От дължината на пениса или от дебелината!!!
    И другото дали с пръст може...

Мисля си че знам верния отговор но все пак някой по вещ да каже защото моите знания са от слухове и писанки...до сега не съм "разпечатвал" момиче!!!

Таа ако спечеля баса ще почерпя...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ми със пръст малко трудно трябва си пишинка а иначе мисля че няма голямо значение дали е дълга по точно май дебела по вероятно да е

Мега фен Аватара на koalka
    Може би и от двете.Но то влагалището е тясно, така че и да е 2 см. дебел пак ще те отворят.А девствената ципа се намира на входа на влагалището, така че и 5 см. да ти е ще те отворят, така че...

Град
    plovdiv

Re: Moderated: От какво зависи отварянето на едно момиче?

Цитирай Първоначално написано от ихууууууу
    Съжелявам за лапешкия тъп въпрос, но наистина съм участник в ОГРОМЕН спор и спорим от какво зависи "отварянето" на момиче...
    От дължината на пениса или от дебелината!!!
    И другото дали с пръст може...

Мисля си че знам верния отговор но все пак някой по вещ да каже защото моите знания са от слухове и писанки...до сега не съм "разпечатвал" момиче!!!

Таа ако спечеля баса ще почерпя...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

am zna4i da e dobre izstudeno predvaritelno,da ima6 led pod ryka,otvara4kata da raboti kakto trqbva.posle q otvarq6,ama s ne mnogo golqm napyn i go poliva6.se pak da za dobre svyr6enata rabota.ae nazdrave!

ами с обикновен тирбушон ще се получи ли?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    От дебелината предимно. С един пръст не може да се дефлорира момиче /вероятността е 0,001/. С два пръста вече е голяма.

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    еми аз доколкото знам няма кой знае кво значение дебелината и дължината тъй като девствената ципа е на входа... иначе може и с пръсти да се орвори... не е проблем
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

зависи от тва колко е голяма пишката на тоя дет я отваря

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    От дебелината предимно. С един пръст не може да се дефлорира момиче /вероятността е 0,001/. С два пръста вече е голяма.
    Как точно се изчислява тая вероятност? Защото аз съм точно този един на хиляда...

Guest
    НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТВОРИ С ПРЪСТ ЕСТЕСТВЕНО. ВИЕ КВО МИСЛИТЕ, ЧЕ Е ТВА НЕЩО ПЛЪТНА ПОКРИВКА ... НАЛИ ТЕЧЕ ОТ ТАМ МЕНЗИСА НА МОМИЧЕТО. ХИМЕНА ИМА ДУПКИ И Е РАЗТЕГЛИВ. С ПРЪТ В АБСОТЮНО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТВОРИ. ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ ПЕНИС И НЕ САМО ДА ВЛЕЗЕ И ИЗЛЕЗ. ТРЯБВА СЕКС!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТВОРИ С ПРЪСТ ЕСТЕСТВЕНО. ВИЕ КВО МИСЛИТЕ, ЧЕ Е ТВА НЕЩО ПЛЪТНА ПОКРИВКА ... НАЛИ ТЕЧЕ ОТ ТАМ МЕНЗИСА НА МОМИЧЕТО. ХИМЕНА ИМА ДУПКИ И Е РАЗТЕГЛИВ. С ПРЪТ В АБСОТЮНО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТВОРИ. ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ ПЕНИС И НЕ САМО ДА ВЛЕЗЕ И ИЗЛЕЗ. ТРЯБВА СЕКС!
    Е тфа е пича
    Иначе 1 съвет наебия мн здраво и е готова

Град
    София
    Mnogo qsnu 4e trea s k*r da q otvori6 ama predi tfa trea malko s prusti za da po ra6iri6 p****ta za da ti vlezne po lesno
    Love House Music !!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    S pryst ne moje da se otfori.. devstvenata cipa e elastichna i nqma da se skysa pri vlizaneto na pryst... trqbva penis... koeto shte reche che mai e ot znachenie debelinata i ne tolkova dyljinata na penisa... :P

Град
    София
    DA s prust ne moje no az li4no dokato otvarqh 1 devstvenica purvo trea6e malko s prusti za da i se pora6iri p****ta s tova ne ste li suglasni???
    Love House Music !!!

Цитирай Първоначално написано от atanakata
    еми аз доколкото знам няма кой знае кво значение дебелината и дължината тъй като девствената ципа е на входа... иначе може и с пръсти да се орвори... не е проблем

Да бе .. напраоо никакъв проблем няма да я "отвориш" с пръст , ама никакъв

Цитирай Първоначално написано от qwertyo
    DA s prust ne moje no az li4no dokato otvarqh 1 devstvenica purvo trea6e malko s prusti za da i se pora6iri p****ta s tova ne ste li suglasni???
    Това се прави за да се възбуди и съответно да се овлажни момичето .. а не за да разширяваш ...

Guest
    така е ..за всички които смятат че само с хуй стаа: Начи пъхаш единия пръст... после другия и така докато не влезе и китката. Като направите фистинг вече вадите ръката и почвата е подготвена. Отварянето може да започне ;ПППП

Супер фен
    Пишока не е толко задължително да е дълъг и дебел колкото е задължително да е ТВЪРД .
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си