.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: kak da q lija

Guest

kak da q lija

iskam da lija priqtelkata si no kak to4no za da i dostavq nai golqmo udovolstvie?

Град
    На Луната :)
    Още един сценарий ебах мама му.... Абе вие няма ли да се научите лижиш там то ще си дойде бе кво разпитвате за такива елементарни неща изяж един лимон да ти стане като пералня устана и почвай. Утре Някой ще попита как да се изсере...За да си достаи най голямо удоволствие
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на koalka
    Може би всеки го прави по различен начин.Просто импровизирай, то защото е голямата трудност...

Град
    plovdiv
    ami zna4i vajno da liji6 kakto samiq klitor,daje nego nai-mnogo,taka i sramnite ustni.daje moje da gi zahapva6,ama syvsem leko.i taka malko klitora,malko sramnite ustni,daje moje dokato lije6 klitora naprimer da vkarva6 pryst-tova e naistina mn vyzbujda6to!ako ne te gnus moje sled tova da si vkara6 i ezika vyv vlagali6teto i tova e ot men

emi , neznam.............
    We are like the living dead
    Sacrificing all we have
    For a frozen heart and a soul on fire
    We are like the living dead

Цитирай Първоначално написано от furtado
    ami zna4i vajno da liji6 kakto samiq klitor,daje nego nai-mnogo,taka i sramnite ustni.daje moje da gi zahapva6,ama syvsem leko.i taka malko klitora,malko sramnite ustni,daje moje dokato lije6 klitora naprimer da vkarva6 pryst-tova e naistina mn vyzbujda6to!ako ne te gnus moje sled tova da si vkara6 i ezika vyv vlagali6teto i tova e ot men
    xm..za obqsnenieto sam gore dolu syglasna, amaa tfa "ako ne te e gnus.." ako go beshe gnus nqqshe da pita izob6to
    am inache po temata- davai i s prysti dokato rabotish S ezika :}
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Град
    In The Heart of Darkness
    Абе тия пък теми вече...
    найстина нещо като е за пръв път е по-сложно и все те избива на въпроси и все искаш да знаеш повече и повече, обаче не мисля е толкова трудно, щом вече си имаш гадже, щом се разбирате- всичко ви е позволено, правете се, лижете се - като го почнете само ще си дойде.
    Намери се кой да ви учи Замлъквам!!!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

като я лижеш трябва да и засмучеш путката все едно и взимаш душата
    трябва да остане без дъх

Супер фен
    Nqma tochno opredelen nachin razbira se.Ti kato pochnesh da q celuvash vsichko shte ti doide otvutre

Фен
    Град
    Sofia
    s mnogo strast jelanie i merak, sled tolkowa mnogoo staranie nqma kak da ne i haresa

Predstavi si 4e i pravish tornado s ezik.. mnogo shte i haresa.. gledai da fyrkat ligi navsqkade.. gl

Град
    На Луната :)
    Всякакви глупости чух обаче това за душата направо ме разпиля И да и каже "Your Soul Is Mine!!!" ??????
    На колко години си ти бе ? Много филми гледаш Не се излагай тъка
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Пробвай с език, но не по главата

Кат сладолед Рафи
    Don't hate the player , hate the GAME!

Град
    Far far away
    Цитирай Първоначално написано от Heartbreaker
    Кат сладолед Рафи
    Toчно така

Сега сериозно. Най-добре питай твоята приятелка. Тя ще ти каже най-добре как иска да я лизнеш.
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Повече от фен
    С език...Абе ти като почнеш ще се усетиш сам...и на теб ще ти хареса ( поне на мен момчетата са ми казвали , че и на тях им доставя удоволствие)....и тя ако се е погрижила за пуканката си....в смисъл да е гладко, чисто и да мирише на хубаво, не вярвам да не ти е приятно
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Guest
    твойта поне ти дава да я лижеш

Guest
    aaa gyltate li tam nqkvi te4nosti gluposti ot momi4eto ??? bqlo te4enie ne znam si k0 ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си