.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: golqm problem :P

Guest

golqm problem :P

taka zdraveite..napravo po s16testvo..problem1t mi e sledniqt =>mn trydno se vlubvam taka da se kaje,no kogato tova stane d1lgo vreme haresvam ili..obi4am samo edno mom4e i kogato go imam o6te na p1rviq den ne6to ne mi haresva v nego..kogato ne e do men mi lipsva i imam nujda ot nego a ina4e prosto use6tam 4e ne e za men i ne6to ne mi haresva..pls help

Супер фен Аватара на Qnchety
    На колко си???

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    На колко си???
    Съвършенно точен въпрос... Предполагам като минеш 16-17 ще се оправи това, сега си от 87%-те процента
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Град
    Varna
    dam,tva e problem..ama 6e ti mine..
    ne piq v umereni koli4estva :PppPP

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Спокойно ... ще ти мине .

Guest
    Koe 6te i mine?Kak da i mine?Help her!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Koe 6te i mine?Kak da i mine?Help her!
    хелп хър или хелп ми ?
    Ами ще и мине след като спре да се занимава с глъпости демек гаждета и да си гледа кефа и хобитата. Ей така.

Guest
    ama tova ne e obqsnenie-qvno 4e momi4eto ima nujda da se izqsni na sebe si,no kak kato tova mom4e q oburkva tolkova?!

Мега фен Аватара на koalka
    Просто ти минава мерака.Дълго време го харесваш и мечтаеш за него и в края на краищата може би виждаш, че не е нищо особено и мерака ти съответно минава.Не си обичала, за да ти се е случвало нещо, просто защото любовта не изчезва толкова бързо.Може би просто силно си ги харесвала.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Просто не си срещнала точното момче.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Guest
    misi mn za pomo6ta..moje bi naistina ne s1m sre6tnala podhodq6tiq..i na 16 s1m

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Просто не си срещнала точното момче.
    ... i az sum na tova mnenie ...
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Guest
    I az predi nkolko meseca imah edna takava istoriq haresvah edno mom4e 2-3 godini i nakraq kato mi predloji ive4e ne 4uvstvah ni6to kum nego stana mi gadno.Zatova te savetvam da ne hlutva6 tolkova mnogo po mom4etata a kogato si izbere6 nqkoi da deistva6 bez da se zamislq6 a ako ne stane ni6to go mahni ot spisuka.Ne se ot4aivai vse nqkoga 6te sre6tne6 nqkoe mom4e koeto da durji na teb

Guest
    I az predi nkolko meseca imah edna takava istoriq haresvah edno mom4e 2-3 godini i nakraq kato mi predloji ive4e ne 4uvstvah ni6to kum nego stana mi gadno.Zatova te savetvam da ne hlutva6 tolkova mnogo po mom4etata a kogato si izbere6 nqkoi da deistva6 bez da se zamislq6 a ako ne stane ni6to go mahni ot spisuka.Ne se ot4aivai vse nqkoga 6te sre6tne6 nqkoe mom4e koeto da durji na teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си