- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говори се, че... Истина ли е?
Говори се, че цялата кампания, която се провежда с цел хората да се научат да използват презервативи, е просто реклама, целяща да се повишат продажбите на т.н. "гуми". Иначе също се говори, че голям процент от двойките не използват презервативи. В аптеките например почти не се продавали презервативи. Това не е мое лично мнение, аз предавам думите на хора, които са споделили мнения по темата . Кажете какво мислите вие за това? Вие използвате ли "гуми", а ако не използвате - къде свършвате вие, момчета, или съответно приятелят ви, момичета?
П.П: Надявам се да не ви се струва глупава темата. (Търсих, четох, но не намерих такава тема.)
*И още един въпрос да добавя - ако сте сигурни, че нямате никакви болести и правите анален и той свършва отзад, тогава няма нужда от презерватив. Съгласни ли сте с това и ако не сте- защо? Как постъпвате вие?
.“Когато всички рационални обяснения се изчерпат, каквото остане, колкото и невероятно да изглежда, трябва да е истината”.
ами ако хората които го правят се обичат и те самите не са изневерява ли и са си направили всички изследвания са венерически тогава може да се съглася да се прави секс без презерватив . При всички други случии използването му е напълно задължително . Аз също съм го правил без капутче и съм преживял много безсънни нощ в очакване , когато на приятелката ми й закъсняваще ...![]()
Винаги с презерватив. За мене това за глупости с рекламите и така нататък. Не пия хапчета, не искам да поглъщам тези хормони. Знам че вече тези хапчета не са толкова вредни и т.н. Графици също не мога да спазвам за тези хапчета. Така че за мен презерватива остава най-добия вариянт.
И още един въпрос да добавя - ако сте сигурни, че нямате никакви болести и правите анален и той свършва отзад, тогава няма нужда от презерватив. Съгласни ли сте с това и ако не сте- защо? Как постъпвате вие?
.“Когато всички рационални обяснения се изчерпат, каквото остане, колкото и невероятно да изглежда, трябва да е истината”.
Да, съгласна съм с това и точно така го правя. Иначе извън приятеля си с други момчета поставят презерватив защото им нямам доверие, въпреки че на 16-18 една ли има много болни от СПИН освен ако родителите им не са болни и да са се родили с ХИВ. Или кръвопреливане.Първоначално написано от martini_f
И това дето питаш за рекламата, естествено, толкова пари се наливат за реклама, то трябва да си тъп, за да не го разбереш, че е реклама
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Ползвам презелватив ВИНАГИ,въпреки,че пия противозачатъчни.
Презервативът ми дава сигурност в още по-голяма степен и ми е препоръчан от гинеколожката!
malka_sladuranka-графикът не е кой знае какво пият се 21 дни в определен час,7 дни почивка и пак.
Винаги го правим с презерватив, защото опастността от бременост си я има!За това по-добре да се прави с презерватив, за да си няма човек после главоболия.А и незнам дали това е направено с рекламна цел, но определено би трябвало да помогне да младите хора, които не използват презерватив.
Да, така е.Първоначално написано от Kulio Gangstera
Лично аз и приятелят ми използваме почти винаги презервативи, но понякога ..Замисляла съм се дали да не мина на противозачатъчни, но все още не съм се решила.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Винаги с презерватив... Ако успея да изградя дълга (от 6 месеца нагоре) връзка с момиче, съм готов да отидем двамата на изследвания и след тях вече ако всичко е ок да го правим без и то при условие че взима противозачатъчни. Един път ще забравя че през деня ми е направила една свирка примерно, ще тръгна без и кото останало по канала и айде белята. Дори само 1 годен сперматозоид да попадне вътре това вече е един в повече. Не разваляйте бъдещето си заради малко по силно усещане!
Въпреки 4е сме заедно от много време, по4ти винаги го правим с презерватив и то не за друго, ами защото така си най-сигурен, 4е няма да стане белята и да направите някое бебе.
Е, разбира се, правили сме го и без, но после винаги е била голяма мъка дали ще ми дойде или не, та затова такива работи се слу4ват рядко. Мислила съм много за противоза4атъ4ни, но някак си ми се иска да го отложа този момент максимално, тъй като това са си хормони все пак...![]()
Ина4е колкото до рекламните кампании - сигурно е така. Но това е не само с презервативите, набиват ни в главата, 4е имаме нужда от какво ли не, зарибяват ни за вси4ко. И все пак за много хора гумата си остава най-сигурният вариант и не виждам нищо лошо да се насър4ава употребата им. Не само заради СПИН, ами заради вси4ки други сериозни и незна4ителни болести, които можеш да пипнеш по полов път.
![]()
Робинята на Quench
И аз така мисля..напълно съм съгласна!Първоначално написано от malka_sladuranka
Каквото и да си говорим презерватива винаги ще си остане най-използваното средство
![]()
![]()
VINAGI s prezervativ! Ne me interesyvat reklamnite kampanii i s kakva cel se praviat,vajnoto e 4e za men prezervativa e nai-sigyrniat na4in da pravia bezopasen sex![]()
Razbira se,4e izpolzvame prezervativi s priqtelq mi.Ne sam nqkoe praznoglavo momi4ence,koeto za udovolstvieto e gotovo da si sasipe jivota.
Винаги с презерватив. Дори и един път без може да доведе до последствия, за които ще съжаляваш през целия си живот.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами аз чесно да си кажа до сега съм го правила май само 1 път с презерватив...а това в моя случаи изобщо не е хубаво щото не съм спала само 1-2 човека и е много рисковано
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!