- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Големи дупки...не ги искам вече...помогнете
Здравейте, имам един много важен въпрос!
Преди една година си бях пробила големи дупки (по 1.см в диаметър, всъщност толкова голями бяха "възглавничките" на ушите и остана само по 2 милиметра от дупката до края на ухото). Да, обаче не ги бях разширявала, ами направо така, големи ги пробих(с такава игла като за инжекции, но огромна, и дето като се пробиеш изпада една голяма част от месото заедно с кожата...не знам дали ме разбрахте), а сега вече не митрябват такива големи дупки... ако ги оставя без обеци, ще зарастнат ли или трябва да направя нещо друго... моля посъветвайте ме нещо!
Проблема в случая е, че не си ги разширявала ами направо си премахнала част от тъканта, което според мен лично е грешка.
Флешовете ако бяха с тези размери спокойно биха могли да се свият, защото при тях се оказва реално натиск в/у тъканта и когато разширителя се махне, тъканта се възвръща до нормално състояние, но в случая релано няма какво да се върне на мястото си. Мисля, че единствения начин е да ти зашият дупките. Не съм особено компетентна и мога да греша, така че нека някой друг да ти отговори по-добре от мен![]()
Най-вероятно ще се оправят с операция като си зашиеш дупките![]()
мда май в тоя случай операция му е майката...
и в Пълна промяна имаше едн дет тъй й затвориха дупките :/
Spored men stava samo s operaciq...Dori i da zarastnat ( sumnqvam se ) sus sigurno shte imash grozni belezi...I za wbudeshte misli poweche predi da si sasipvash taka bezotgovorno tqloto. Kakvo oznachava "probih gi minalata godina, sega ne mi trqbwat"?Mi, macka, takiva neshta se obmislqt dobre predwaritelno...
Ами да наистина имаше такъв случай и аз съм го гледала.На въпросния човек(не си спомням момче или момиче беше) му зараснаха дупките и нямаше белези,но онова са професионалисти.В България дори и да се правят такива операции едвали ще заздравее напълно и ще останат мн гадни белезиПървоначално написано от Jamalska
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.