- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 'Парите не означават нищо' , моля?
Казвали някои, че парите не са най-важното на света, НАЙ-ВАЖНОТО са , след здравето!
Пожелавам на всички вас да ги притежавате и да им се наслаждавате.
![]()
Да, важни са за начина на живот, но пък да са НАЙ-важното нещо на този свят....може да се спори![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ей... Ебаси ценностната система имаш. А семейството, мъдростта, любовта, смелостта, искреността, приятелството, амбицията.... нема такива неща. А живота???Първоначално написано от dreams
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Като видях заглавието си казах, не са те здравето е, но виждам че в темата е казано. Така че за мен най-важното е здравето, а парите и любовта си делят 2рото място.![]()
А, ако майка ти умре, да чукаме на дърво, теб няма да ти е тъжно, ако имаш пари, любов и здраве???? Много умно!Първоначално написано от malka_sladuranka
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
тук мисля че става въпрос за друго, много си тъп/аПървоначално написано от ErinEverly
и мисля че въпрпса ти е изключително не на място
Мисля че майка ми, баща ми, баба ми, дядо ми и роднините се включват в "любов" защото всички обичаме роднините си и изпитваме любов към тях!
1. Момиче съмПървоначално написано от malka_sladuranka
2. Не ме анализирай, след като незнаеш нищо за мен
3. Не се включват в любов, а в семейство. Защото двете ценности са различни. Любовта към роднините, не е любов към срещуположния пол. А и ти можеш да обичаш и мъртъв роднина. Ти се изказа глупаво, не аз.
Erin Everly
Любов към роднина, любов към срещоположния пол, все е любов, за това така съм го написала. А ти идваш и ми обясняваш, ако майка ми умре..пфуууу...![]()
Nqkoi hora pitat kyde e lubovta? E za men tq e myrtva! ne si zasluzava pove4e terzaniq i myki.
spored men vseki 4ovek trqbva da se radva na svobodata si, i da si jivee jivota bez da mu puka za drugite.
Taka ako ne drugo, to pone nqma da strada!
Znam 4e zvu4i pisimisti4no, no tova sym az, tova e moq na4in na jivot!
Taka 4e hora az 6te se zabavlqvam a za vas ne znam![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
Ххахаххахаха... Баси... С теб не може да се спори, налиНе и нормален спор. Ти знаеш само да обиждаш и да пускаш смешни емотиконки. Изказа се тъпо, това е факт. А и е факт, че любов и семейство са различни ценности. Ако желаеш, прати ми ЛС, за да не разваляме темата. Съмнявам се да гонаправиш, защото определено търсиш внимание, но все пак...
![]()
Erin Everly
да бе даааааа....всички пак изтърсвате глупостта, че парите нищо не значат. 10000% съм сигурен, че, ако ви дадат 1 000 000 000 Евро, за да скъсате с нещастника който наричате ваше гадже - ще го направите без да се замислите!!!
Тц.... Не позна. Никога не бих продала ценностите си, на каквато и да е цена. Ти, може би, би го направил/а, но аз-не!Първоначално написано от Анонимко
Erin Everly
Ето тук мнението ми съвпада с девойката с която имахме спор.Първоначално написано от ErinEverly
Не бих го направила и за 1 000 000 000 и за 100 000 000 000, защото за мен приятелят ми е едно от най-ценните същества
![]()
е драги приятели, което не се купува с пари, се купува с мноого пари..
Типична мисъл на човек без ценности.Първоначално написано от dreams
Erin Everly
Парите не са нищо, но определено не са всичко.Има много по-важни неща.И не е вярно, че човек, който има пари е щастлив.Това е голяма заблуда.
Аз съм пример, че парите ме правят щастлив. Мечтата ми е да имам парите на Бил Гейтс и си го признавам. Тези които твърдят, че пари не им трябват са лицемери!Първоначално написано от koalka
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
А Маколи Кълкин. Той е най-богатия тинейджър на 90те, но сестра му умира от свръхдоза, а и нещо ставаше с майка му. Той признава, че парите не го правят щастлив, даже напротив - парите са му разбили семейството.Първоначално написано от protoss
Erin Everly
Парите едва ли са всичко, но за мен са едно от най-важните неща. Не искам да имам много, но да са достатъчно.
Парите са средство за оцеляване и евентуално осигуряват повечко екстри, повечко глезотийки. Но парите не са всичко. Любовта, приятелството, здравето са много по - скъпи и важни от тях.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Абе хора накъде сте тръгнали...без здраве, от къде пари?Без здраве,от къде любов?ЗДРАВЕ И С ПАРИ НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ![]()
И кво като имаш много пари...като си на легло как ще ги харчиш![]()
![]()
По-банални разсъждания отдавна не бях чела.
Лесно ви е да кажете,че парите нямат значение,докато ваще ви глезят и издържат,нали?
Парите не са всичко,но са много важни.Трябва да се намери границата между материализма и абстрактните неща.
Ххахахха... На мен ли го казваш? Последните 3 дена съм стояла по 5 часа сама, в ебаси студа, без да мога да изляза, да ям, да пия нещо или да отида до тоалетна. Седяла съм сама и съм досаждала на хората. Не ми казвай, че незнам какво са парите!Първоначално написано от RAWRRR
Erin Everly