.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    dreams
    Guest

'Парите не означават нищо' , моля?

Казвали някои, че парите не са най-важното на света, НАЙ-ВАЖНОТО са , след здравето!
    Пожелавам на всички вас да ги притежавате и да им се наслаждавате.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    А къде отиде любовта???

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от PR0
    А къде отиде любовта???
    Далеч далеч

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Да, важни са за начина на живот, но пък да са НАЙ-важното нещо на този свят....може да се спори
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty

Re: 'Парите не означават нищо' , моля?

Цитирай Първоначално написано от dreams
    Казвали някои, че парите не са най-важното на света, НАЙ-ВАЖНОТО са , след здравето!
    Пожелавам на всички вас да ги притежавате и да им се наслаждавате.
    Ей... Ебаси ценностната система имаш. А семейството, мъдростта, любовта, смелостта, искреността, приятелството, амбицията.... нема такива неща. А живота???

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Като видях заглавието си казах, не са те здравето е, но виждам че в темата е казано. Така че за мен най-важното е здравето, а парите и любовта си делят 2рото място.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Като видях заглавието си казах, не са те здравето е, но виждам че в темата е казано. Така че за мен най-важното е здравето, а парите и любовта си делят 2рото място.
    А, ако майка ти умре, да чукаме на дърво, теб няма да ти е тъжно, ако имаш пари, любов и здраве???? Много умно!

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    А, ако майка ти умре, да чукаме на дърво, теб няма да ти е тъжно, ако имаш пари, любов и здраве???? Много умно!
    тук мисля че става въпрос за друго, много си тъп/а и мисля че въпрпса ти е изключително не на място Мисля че майка ми, баща ми, баба ми, дядо ми и роднините се включват в "любов" защото всички обичаме роднините си и изпитваме любов към тях!

Супер фен
    Град
    тук мисля че става въпрос за друго, много си тъп/а и мисля че въпрпса ти е изключително не на място Мисля че майка ми, баща ми, баба ми, дядо ми и роднините се включват в "любов" защото всички обичаме роднините си и изпитваме любов към тях!
    1. Момиче съм
    2. Не ме анализирай, след като незнаеш нищо за мен
    3. Не се включват в любов, а в семейство. Защото двете ценности са различни. Любовта към роднините, не е любов към срещуположния пол. А и ти можеш да обичаш и мъртъв роднина. Ти се изказа глупаво, не аз.

Erin Everly

Град
    София
    Любов към роднина, любов към срещоположния пол, все е любов, за това така съм го написала. А ти идваш и ми обясняваш, ако майка ми умре..пфуууу...

zuzu
    Guest

Lubovta e myrtva!!!

Nqkoi hora pitat kyde e lubovta? E za men tq e myrtva! ne si zasluzava pove4e terzaniq i myki.
    spored men vseki 4ovek trqbva da se radva na svobodata si, i da si jivee jivota bez da mu puka za drugite.
    Taka ako ne drugo, to pone nqma da strada!
    Znam 4e zvu4i pisimisti4no, no tova sym az, tova e moq na4in na jivot!
    Taka 4e hora az 6te se zabavlqvam a za vas ne znam

Супер фен
    Град
    Любов към роднина, любов към срещоположния пол, все е любов, за това така съм го написала. А ти идваш и ми обясняваш, ако майка ми умре..пфуууу...

Ххахаххахаха... Баси... С теб не може да се спори, нали Не и нормален спор. Ти знаеш само да обиждаш и да пускаш смешни емотиконки. Изказа се тъпо, това е факт. А и е факт, че любов и семейство са различни ценности. Ако желаеш, прати ми ЛС, за да не разваляме темата. Съмнявам се да гонаправиш, защото определено търсиш внимание, но все пак...

Erin Everly

Guest
    да бе даааааа....всички пак изтърсвате глупостта, че парите нищо не значат. 10000% съм сигурен, че, ако ви дадат 1 000 000 000 Евро, за да скъсате с нещастника който наричате ваше гадже - ще го направите без да се замислите!!!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да бе даааааа....всички пак изтърсвате глупостта, че парите нищо не значат. 10000% съм сигурен, че, ако ви дадат 1 000 000 000 Евро, за да скъсате с нещастника който наричате ваше гадже - ще го направите без да се замислите!!!
    Тц.... Не позна. Никога не бих продала ценностите си, на каквато и да е цена. Ти, може би, би го направил/а, но аз-не!

Erin Everly

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тц.... Не позна. Никога не бих продала ценностите си, на каквато и да е цена. Ти, може би, би го направил/а, но аз-не!
    Ето тук мнението ми съвпада с девойката с която имахме спор. Не бих го направила и за 1 000 000 000 и за 100 000 000 000, защото за мен приятелят ми е едно от най-ценните същества

dreams
    Guest
    е драги приятели, което не се купува с пари, се купува с мноого пари..

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от dreams
    е драги приятели, което не се купува с пари, се купува с мноого пари..
    Типична мисъл на човек без ценности.

Erin Everly

Мега фен Аватара на koalka
    Парите не са нищо, но определено не са всичко.Има много по-важни неща.И не е вярно, че човек, който има пари е щастлив.Това е голяма заблуда.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Парите не са нищо, но определено не са всичко.Има много по-важни неща.И не е вярно, че човек, който има пари е щастлив.Това е голяма заблуда.
    Аз съм пример, че парите ме правят щастлив. Мечтата ми е да имам парите на Бил Гейтс и си го признавам. Тези които твърдят, че пари не им трябват са лицемери!
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от protoss
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Аз съм пример, че парите ме правят щастлив. Мечтата ми е да имам парите на Бил Гейтс и си го признавам. Тези които твърдят, че пари не им трябват са лицемери!
    А Маколи Кълкин. Той е най-богатия тинейджър на 90те, но сестра му умира от свръхдоза, а и нещо ставаше с майка му. Той признава, че парите не го правят щастлив, даже напротив - парите са му разбили семейството.

Erin Everly

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Парите едва ли са всичко, но за мен са едно от най-важните неща. Не искам да имам много, но да са достатъчно.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Парите са средство за оцеляване и евентуално осигуряват повечко екстри, повечко глезотийки. Но парите не са всичко. Любовта, приятелството, здравето са много по - скъпи и важни от тях.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Абе хора накъде сте тръгнали...без здраве, от къде пари?Без здраве,от къде любов?ЗДРАВЕ И С ПАРИ НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ
    И кво като имаш много пари...като си на легло как ще ги харчиш

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София

По-банални разсъждания отдавна не бях чела.

Лесно ви е да кажете,че парите нямат значение,докато ваще ви глезят и издържат,нали?

Парите не са всичко,но са много важни.Трябва да се намери границата между материализма и абстрактните неща.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR

По-банални разсъждания отдавна не бях чела.

Лесно ви е да кажете,че парите нямат значение,докато ваще ви глезят и издържат,нали?

Парите не са всичко,но са много важни.Трябва да се намери границата между материализма и абстрактните неща.
    Ххахахха... На мен ли го казваш? Последните 3 дена съм стояла по 5 часа сама, в ебаси студа, без да мога да изляза, да ям, да пия нещо или да отида до тоалетна. Седяла съм сама и съм досаждала на хората. Не ми казвай, че незнам какво са парите!

Erin Everly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си