Малки сте още и не ги разбирате тея работи... парите не били важни
трънки.. нали ви виждам повечето сте "автокурви" като видите бмв или мерцедес и се лепвате на врата на човека и вече е голямата ви любов... много хора съм питал (предимно момичета) и всички ми казват, че повече искат да се появят на центъра на града примерно в някое бмв отколкото в москвич или лада... и тва що е? щото парите нямат значение ли? 90% от хората са материалисти... просто вече е такъв света, в който живеем... и както казаха по-горе "щастието не е пари"... Я тръгни да ровиш по контейнерите и после да видим дали ще си щастлив...
ВСИЧКО Е ПАРИ НА ТОЯ СВЯТ... просто такива са времената вече
Сега отивате при мама и при тате и казвате "дайте ми пари отивам на дискотека" ама знайте ли родителите ви с какъв труд и пот на челото изкарват тея пари... ще дойде време и вие да имате семейство и вие да изкарвате пари и тогава ще си промените мнението, когато децата ви са гладни и няма кво да ядат... ама както казах малки сте още и не разбирате... това е проблема на днешното поколение... мислите си, че всичко знаете, но в повечето случай то е обратното (примерно и аз съм така)...
няма кво повече да кажа... тая тема е обсъждана и преди
край.