.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: HELP

........................
    Guest

HELP

Znachi toi e s 6 godini po golq ot men i kaza che godinite za nego nqmali znachenie prosto me haresval i taka natatak i uj she izlizame toq 4etvartak na kafe ama i az nz trqbva d ami se obadi ako ne mi se obadi shte razbera che nqma da stane nishto vapreki che e tolkova iskren i si kazva vsichko imam predvid che si kazva ko misli i chuvstva ama ne go kazva pred drugite ami samo nasame toesst kato si govorim ili kato si pishim smsi mn e sladak ama kakto go razbirah qsno i mi beshe otvorena kniga sega nemoga nishto da razbera i sam mn obarkana! POMOGNETE! Ko da praq???

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    ми ко да ти кажа......щом ти ги казва само на теб не пред др-те изглежда искарен наистина трудно можеш да прецениш дали ги чувства наистина..........виж в миналото му как се е държал с др момичета ако е бил и така с тях значи наистина има нещо към теб аколи не занчи иска само *** хх
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Според мен ще е най-добре да го попиташ какво точно става и какво изпитва към теб.След като си казва всичко мисля че няма да е проблем.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, изчакай да ти се обади.

Супер фен
    tctctctctctc

Guest
    da govora li s nego??? ama na seriozno??

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи си ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си