- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против- спешно
Щом не можеш да издържаш повече така му кажи. Ако и той изпитва същото- супер. Ако обаче не е така, не очаквай нещата да останат, както са били. Това ще е доста трудно. И все пак дано всичко се оправи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
според мен няма причина поради която да не му кажеш. повярвай ми - трудно е само в началото, страх те е когато още не си поела дъх и не си казала всичко, което ти е на душата. но когато набереш енерция ще видиш, че си се страхувала напразно през цялото време. направи каквото зависи от теб, а останалото... вече е негово решение![]()
Аз пък съм на мнение,че не трябва директно да му го казваш.Целуни го по бузата-виж дали ще ти отвърне,прегърни го спонтнанно-виж как ще реагира.И след това помисли,ако ти подскаже,че му харесва,значи може би и той си пада по теб и чак тогава според мен може да му го кажеш директно.![]()
щом казваш, че ще зададени 1 за друг, помисли си ти как би реагирала и на какво...![]()
обичам дениту ми{}
А мо`е ли да си ебеш майката, а?Първоначално написано от krem4et0
Мърши, разкарайте тия гнусни подходи от репертоара си. То затова любовта е толкова сложна - щото всеки търси да извади по-силна ръка, да контролира връзката, да не се покаже по-слаб или да се унижи не дай си боже!
Лично аз бих действал както винаги през живота си - с рогата напред.
Който е путка, да си си прави нещата като путка..
Кажи му го направо.Нищо няма да зогубиш,можеш само да спечелиш повече...но му кажи,че това което изпитваш към него не искаш да повлияе на отношенията ви.
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
Аз на твое място бих му казала.няма нищо лошо в това,че изпитваш нещо повече към него![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Казвай направо без много да овърташ. Успех.
az pak sam na drugo mnenie...si4ki kazvat abe kaji mu kaji mu,no ne smqtash li 4e taka riskuvash da izgubi6 priqtelstvoto mu i da se uniji6?az smqtam taka...a za podhod moje kato zana4alo da izpolzvash tozitivash pri nego govorite si i izvednaj podhvani temata za biv6ite vi gadjeta...i izvednaj mu kaji ti sq koq si haresvash?toi ako te popita sashtoto moje da mu kaje6 abe az sega si haresvam edno mom4e ama to e sramejlivo i potaino i ne moga da razbera 4uvstvata mu...i taka po nqkakyv na4in namekvash a ne se podlaga6 na ma4enieto da izkaje6 4uvstvata si koito mogat da se okajat nevzaimni...aide uspeh i da kaje6 sled vreme kakvo e stanalo
i 6te se molim za teb [-o<
Аз знаеш ли кво щи предложа малко е тъпо но на мен веднъж ми свърши работа... На някое копонче ако той се понапие просто изчакваш да видиш дали ще му дойде куража ,ако не дойде действай ти ,пък на следващия ден ако ти каже ,че е било грешка ще знаеш че не испитва нищо ,пък може и да каже ,че иска нещо повече от натискане една вечер .... А ако не се задават купончета му го кажи , но само ако си сигорна че няа да повлияе на приятелството ви
Може да си само една личност на света, но за една личност си целия свят